Presentem la tecnologia als nens, també coneguda com Small Humans

Introducing Technology Kids Aka Small Humans

La tecnologia és tan freqüent a la vida dels nostres fills que fins i tot les joguines dissenyades per a nadons inclouen tecnologia intel·ligent. Hi ha una joguina per a nadons que els ensenya a codificar! Quan parlo de introduir la tecnologia als nens , Vull dir tauletes, dispositius semblants a les tauletes, iPods, iPhones, reproductors MP3 i pràcticament qualsevol dispositiu amb pantalla tàctil.

Per què és important això?

Presentar la tecnologia als nens és important perquè l’utilitzaran des de molt joves i s’hi exposaran gairebé a l’instant. La meva més jove té nou mesos i ja sap que el telèfon de la mare és molt més fresc que qualsevol joguina que tingui. Fins i tot li vaig aconseguir una imitació de smartphone de joguina que no tocarà amb un pal de deu peus.Algunes escoles comencen a utilitzar-les tauletes a parvulari i primer de primària , per tant, comprendre l’ús de les tauletes és una bona idea per als nens. A més, la tecnologia pot ser molt educadora. La meva filla del jardí d’infants va haver d’enviar els seus propis auriculars a l’escola perquè l’utilitzessin a l’ordinador, i això definitivament no es va fer quan la meva edat més gran feia deu anys que estava al parvulari.Quan es comença a donar sorollosos portàtils als nens

Bé, gairebé totes les joguines són un fabricant de soroll portàtil actualment, però em refereixo a la tecnologia intel·ligent. Sempre he començat durant els anys dels nens petits, quan són prou grans per parlar i tenen una bona motricitat. Això no era una cosa que planejés. Va ser sobretot perquè ja estaven exposats a això mirant tots els altres de la família, així que els vaig aconseguir els seus propis dispositius.La meva recomanació és comprar dispositius usats o lliurats per començar. D’aquesta manera, el cost no s’invertirà massa a causa d’accidents VOLUNTAT passar quan introduir la tecnologia als nens . El primer iPod que vaig comprar va ser un d’ocasió per eBay per 70 dòlars i va arribar a la presó. Vaig haver de restaurar-lo, per poder actualitzar l’iOS i això va fer una mica de llep. La meva filla la va submergir en un refredador d’aigua, i vaig pensar que era un gonner. Vaig intentar assecar-lo i deixar-lo reposar durant dues setmanes, i es va tornar a encendre miraculosament. La meva filla també va caure i la va llançar un milió de vegades.

A més, sabíeu que un iPhone antic es pot convertir en un iPod dispositiu en un instant? Per tant, si heu actualitzat el vostre iPhone, però teniu un dispositiu més antic i pagat, doneu-lo als nens. Tot el que heu de fer és activar el dispositiu amb una targeta SIM i, per activar, vull dir configurar-lo, no donar-li un pla de mòbil. Podeu utilitzar qualsevol targeta SIM que s’adapti a aquest procés i només heu de superar la pantalla d’activació. Un cop fet això, traieu la targeta SIM i voila. IPod instantaniQuin dispositiu utilitzar?

Hi ha molts dispositius dissenyats específicament per a nens, com ara LeapPad i VTech, que tenen funcions fantàstiques i ensenyen jocs educatius per als nens. Però tenen un inconvenient important per a mi: no vénen amb molts jocs, potser un o dos si CAP, i el cost de jocs addicionals és de 15 a 20 dòlars. Així, tot i que el dispositiu pot ser inicialment més barat, acabareu pagant pels jocs. La manca de jocs disponibles també significa que els nens els superen més ràpidament i s’avorreixen abans d’ells.

Recomano dispositius Apple com iPads, iPods o iPhones manuals, i també el paquet Kindle Fire per a nens. Pot ser que inicialment siguin més cars, però tenen TONES de jocs i aplicacions gratuïtes. La millor part són créixer amb el nen . Quan els nens superen un joc o un altre, podeu actualitzar fàcilment amb pocs costos. He gastat potser un total de 20 dòlars en aplicacions durant els darrers cinc anys per a algunes aplicacions de qualitat per als meus fills.

L’altra cosa sobre la compra d’aplicacions per a Apple o Kindle és que, un cop les compreu, en sou propietàries i també les podeu instal·lar en futurs dispositius. Tinc un iPhone 5 que necessita una bateria nova, que puc substituir per molt menys que el cost d’un nou dispositiu, i el puc lliurar als més petits quan estigui llest. S’ha pagat, tenia una vida útil i tinc un munt d’aplicacions que ja heu comprat esperant a baixar.

Utilitzeu aplicacions adequades per a l'edat ... No hi ha cap obligació per als nens petits, si us plau.

El més important de introduir la tecnologia als nens és mantenir l’edat adequada. Podeu filtrar les aplicacions perquè siguin adequades per al grup d’edat del vostre fill per descarregar-les i jugar-les. Hi ha un munt d'aplicacions educatives gratuïtes o de baix cost disponibles per a qualsevol grup d'edat. Tinc una aplicació per a pre-K amb la qual tinc una relació d’amor / odi. Aquesta aplicació canta una i altra vegada la cançó ABC, que m’encanta perquè no em fa mal de coll (a diferència de mi), i també ensenya als meus fills els ABC. Té una versió gratuïta limitada, però he pagat 1,99 dòlars per desbloquejar jocs que ajudin a ensenyar el reconeixement de cartes. Llavors, per què ho odio? Perquè he d’escoltar repetidament la cançó de l’ABC repetidament!

VOSTÈ ho sap millor quan arriba el moment

Com a pare o mare, ho sabeu millor quan és el moment d’introduir la tecnologia als vostres fills. He compartit alguns dels meus consells pels quals em sembla molt bo treballar quan arriba el moment i que també em permeten tenir una tecnologia que creixi amb els meus fills. Presentar la tecnologia als nens hauria de ser divertit i educatiu per als vostres fills i amb els dispositius adequats, obtindreu anys d’ús.

Deixeu-me que us digui que entra l’iPod de la meva filla molt útil durant aquells llargs passejos en cotxe!