Per què el meu iPhone no diu cap targeta SIM? Aquí teniu la veritable solució.

Why Does My Iphone Say No Sim Card

El sol brilla, els ocells piulen i tot va bé amb el món, fins que no ho observeu 'Sense SIM' ha substituït el nom del vostre operador de telefonia mòbil a l'extrem superior esquerre de la pantalla de l'iPhone. No heu tret la targeta SIM de l'iPhone i ara ja no pot fer trucades telefòniques, enviar ni rebre missatges de text ni utilitzar dades mòbils.Si us pregunteu: 'Per què el meu iPhone no diu cap targeta SIM?' O si no teniu ni idea de què és una targeta SIM, heu arribat al lloc correcte. Aquest problema generalment és bastant fàcil de diagnosticar i Us guiaré pas a pas pel procés perquè pugueu solucionar definitivament l’error 'Sense SIM'.Què és i què fa una targeta SIM?

Si mai no heu sentit a parlar d’una targeta SIM, no esteu sols: l’ideal seria que no us hagueu de preocupar mai. Quan tingueu problemes amb la targeta SIM, tenir un petit coneixement sobre el que fa la targeta SIM de l’iPhone us ajudarà a entendre el procés de diagnòstic i correcció de l’error 'Sense SIM'.

Si alguna vegada voleu confondre els vostres amics de la tecnologia amb curiositats de telefonia mòbil, SIM significa 'Mòdul d'identitat de subscriptor'. La targeta SIM de l'iPhone emmagatzema els petits fragments de dades que us distingeixen de la resta d'usuaris d'iPhone a la xarxa cel·lular i conté les claus d'autorització que permeten que el vostre iPhone accedeixi als serveis de veu, text i dades que pagueu al mòbil factura de telèfon. La targeta SIM és la part del vostre iPhone que emmagatzema el vostre número de telèfon i us permet accedir a la xarxa cel·lular.És important tenir en compte que el paper de les targetes SIM ha canviat al llarg dels anys i que molts telèfons antics solien utilitzar les targetes SIM per emmagatzemar la llista de contactes. L'iPhone és diferent perquè emmagatzema els vostres contactes a iCloud, al servidor de correu electrònic o a la memòria interna de l'iPhone, però mai a la targeta SIM.

L’altra evolució notable de les targetes SIM es va produir amb la introducció del 4G LTE. Abans de l’iPhone 5, operadors com Verizon i Sprint que utilitzen la tecnologia CDMA utilitzaven el propi iPhone per enllaçar el número de telèfon d’una persona a la xarxa de dades mòbils, no una targeta SIM independent que es col·locaria a l’interior. Actualment, totes les xarxes utilitzen targetes SIM per emmagatzemar els números de telèfon dels seus subscriptors.

Per què necessitem targetes SIM de totes maneres? Quin és l'avantatge?

Les targetes SIM faciliten la transferència del número de telèfon d’un telèfon a un altre i solen ser molt resistents. He retirat les targetes SIM de molts iPhones fregats per danys causats per l’aigua, he posat la targeta SIM a l’iPhone de reemplaçament i he activat el nou iPhone sense cap problema.Les targetes SIM també us faciliten el canvi de proveïdor quan viatgeu, sempre que el vostre iPhone estigui 'desbloquejat'. Si viatgeu a Europa, per exemple, podeu evitar despeses de roaming internacional desorbitades inscrivint-vos breument a un operador local (habitual a Europa) i posant la targeta SIM al vostre iPhone. Torneu a posar la targeta SIM original a l'iPhone quan torneu als estats i ja podeu començar.

On és la targeta SIM al meu iPhone i com puc eliminar-la?

Tots els iPhones utilitzen una safata petita anomenada safata SIM per mantenir la targeta SIM ben fixada al seu lloc. Per accedir a la targeta SIM, el primer pas és expulsar la safata SIM inserint un clip al petit forat de la safata SIM que hi ha a l’exterior de l’iPhone. Apple té una gran pàgina que mostra el ubicació exacta de la safata SIM a cada model d'iPhone , i us serà més fàcil fer una ullada ràpida al seu lloc web per trobar-ne la ubicació i tornar aquí. Estem a punt de diagnosticar i solucionar definitivament l’error 'Sense SIM'.

Si no voleu utilitzar un clip de paper ...

Si no us sentiu còmode ficar un clip a l’interior de l’iPhone, podeu agafar un útil adaptador de targeta SIM d’Amazon.com que inclou una eina expulsora de targetes sim professionals i un adaptador que us permet utilitzar la targeta nano SIM des d’un iPhone 5 o 6 en iPhones de models anteriors o altres telèfons mòbils. Si el vostre iPhone està danyat, podeu fer servir aquest kit per treure la targeta SIM i enganxar-la al vostre iPhone antic (o un altre telèfon mòbil que tingui una targeta SIM) i fer trucades amb el vostre número de telèfon immediatament.

Com puc solucionar l'error 'Sense SIM' de l'iPhone?

Apple ha creat un fitxer pàgina de suport que tracta aquest problema, però no necessàriament estic d'acord amb l'ordre dels passos de resolució de problemes i no hi ha cap explicació de la justificació darrere dels seus suggeriments. Si ja heu llegit el seu article o altres articles i encara teniu problemes amb el 'Sense SIM' amb l'iPhone, espero que aquest article us proporcioni una explicació sòlida del problema i els coneixements que necessiteu per solucionar-lo.

Pot semblar obvi, però és útil afirmar el problema aquí: El vostre iPhone diu 'Sense SIM' perquè ja no detecta la targeta SIM inserida a la safata de la SIM, tot i que realment hi és.

Com molts problemes de l'iPhone, l'error 'Sense SIM' pot ser un problema de maquinari o de programari. A la pàgina següent , començarem per abordar els possibles problemes de maquinari, ja que solen ser fàcils de veure amb una inspecció visual. Si això no ho soluciona, us guiaré pels passos de resolució de problemes de programari que us ajudaran diagnosticar i resoldre el seu problema .

Pàgines (1 de 2):