iPhone: ¿L'opció de 'Deixar aquesta conversa' aquesta en gris o absent? Aquí està la solució!

Iphone La Opci N De Dejar Esta Conversaci N Esta En Gris O Ausente

Estàs en un missatge de text grupal o en una conversa de iMessage i vols sortir. T'agraden els teus amics, però estan destrossant el teu iPhone i ja n'hi ha prou. toques informació a la cantonada superior dreta de l'aplicació de missatges, et desplaces cap avall i notes que l'opció de ' Deixar aquesta conversa 'està atenuada o absent . En aquest sentit, li explicaré com funciona Deixar aquesta conversa, per què falta o està atenuada i com sortir d'un grup de missatges de text o conversa d'iMessage al teu iPhone.

Hem rebut missatges de text grupals durant anys, però Abandonar aquesta conversa es va introduir recentment. La raó és que Abandonar aquesta conversa s'aplica a les converses de iMessage , Que són missatges de iMessage entre més de dues persones.

Si et preguntes on buscar Abandonar aquesta conversa , Obre l'aplicació de missatges, obre qualsevol missatge grupal, toca informació a la part superior dreta i desplaça't cap avall.arreglar la pantalla de l'iPhone esquerdada

Missatges deTexto Grupals vs. converses de iMessage

Fins fa molt poc, tots els 'missatges de text grupals' en els quals hem participat han utilitzat el pla de missatges de text que vam comprar a través dels nostres proveïdors de serveis sense fil per enviar i rebre missatges. Apple va presentar recentment les converses de iMessage , Que són missatges grupals que utilitzen la tecnologia iMessage d'Apple en lloc del teu pla de missatgeria de text.

Consulta el meu article sobre la gran diferència entre iMessages i els missatges de text si vols saber per què utilitzar iMessage per a missatges de text grupals és important.

Per què no ha existit abans un botó 'Abandona aquesta conversa'?

Per comprendre per què Abandonar aquesta conversa és una funció nova, és important comprendre primer la diferència fonamental entre els missatges de text grupals i les converses de iMessage.Missatges de Text Grupals

Amb els missatges de text grupals, cada persona envia missatges directament a totes les altres persones de el grup, i l'iPhone de cada persona realitza un seguiment dels participants en la conversa .

Missatges de Text Grupals

Converses d'iMessage

Amb les converses de iMessage, el servidor d'iMessage actua com a intermediari entre tots els participants. En lloc d'utilitzar la xarxa cel·lular, tots els missatges viatgen a través de l'servidor d'iMessage i el servidor realitza un seguiment dels participants en la conversa .

l'iPhone 6 vibra no funciona

l'astrologia de la vida passada utilitza la seva carta de naixement

Com saber si estàs en un missatge de text grupal o una conversa de iMessage

Obre l'aplicació de missatges, toca per obrir el missatge grupal i mira just sota el rellotge a la part superior de la pantalla. si veus MMS grupal , Estàs en un missatge de text grupal estàndard. si veus grup , Estàs en una conversa de iMessage.

La Gran Diferència

El teu iPhone no té la capacitat de dir-li directament a altres iPhones que vols marxar d'una conversa, però pot comunicar-ho a l'servidor iMessage d'Apple. Atès que el servidor d'iMessage realitza un seguiment dels participants de el grup, cada persona té la capacitat d'abandonar una conversa, generalment. Si l'opció de Abandonar aquesta conversa falta o està atenuada, segueix llegint per esbrinar per què.

Per què em falta l'opció de Abandonar la Conversa?

Si no veus el botó Abandonar la Conversa , Estàs en un missatge de text grupal tradicional, no en una conversa d'iMessage. Els missatges de text grupals utilitzen el pla de missatges de text del teu proveïdor de serveis sense fil i, atès que els iPhones no poden dir-li directament a altres iPhones que vols deixar una conversa, anar-te no és una opció.

Com deixo un missatge de text grupal tradicional?

Això pot semblar trillat, però és la veritat: demana amablement que no t'enviïn més missatges o bloqueja els números. No tens més control sobre si reps un missatge de text grupal que quan reps missatges de text regulars. Si estàs realment fart, el meu article sobre com bloquejar a les persones que diuen en un iPhone també funciona per als missatges de text.

Si l'opció de Abandonar aquesta conversa està atenuada

Si l'opció de Abandonar aquesta conversa està atenuada al teu iPhone, vol dir que només hi ha tres participants en la conversa d'iMessage i no pots anar-te'n ja que no es pot convertir una conversa d'iMessage de tres persones en un iMessage entre dues persones. L

Fins i tot si esborres tota la conversa del teu iPhone, se't tornarà a afegir a el grup la propera vegada que algú enviï un missatge. la única forma de deixar una conversa d'iMessage de tres persones és afegir una altra persona a el grup perquè es converteixi en una conversa de quatre persones: després pots anar-te'n.

com omplir un money order per USCIS

Per què no puc abandonar una conversa de iMessage de tres persones?

Tingues paciència amb mi: teòricament, si abandonessis la conversa, només hi hauria dos participants i ja no seria una conversa grupal d'iMessage. En canvi, seria un iMessage normal entre dues persones.

Aquesta sembla una característica que s'hauria d'haver introduït juntament amb les converses de iMessage, però no va ser així. Sens dubte, els programadors d'Apple estan treballant en aquesta funcionalitat ara i la llançaran com a part d'una futura actualització de iOS.

quan puc abandonar una conversa?

Deixar aquesta conversa només funciona si estàs en una conversa de iMessage amb quatre o més participants.

Abandona aquest Article

Abandonar aquesta conversa és una gran funció que encara no ha madurat del tot, i definitivament és confús si no entens com i quan funciona. No dubtis a compartir els teus pensaments a la secció de comentaris a continuació, i si tens més preguntes, Grup de Facebook de Payette Forward és un espai ideal per obtenir ajuda.

Gràcies per llegir,
David P.