La meva pantalla de l'iPad està congelada. Aquí teniu la veritable solució.

My Ipad Screen Is Frozen

L'iPad s'ha bloquejat i no esteu segur de què fer. Estàs tocant la pantalla i prement el botó Inici, però no passa res. En aquest article, us ho mostraré com solucionar el problema quan la pantalla de l'iPad està bloquejada !Restableix el teu iPad

El primer que heu de fer quan la pantalla de l’iPad està congelada és restablir-la de manera completa. Això obliga el vostre iPad a apagar-se i tornar-se a engegar de manera immediata i brusca, cosa que hauria de descongelar-lo.Si el vostre iPad té un botó Inici, premeu simultàniament el botó d’engegada i el botó Inici fins que aparegui el logotip d’Apple al centre de la pantalla de l’iPad.

Si el vostre iPad no té cap botó d'inici, premeu i deixeu anar el botó per augmentar el volum i, a continuació, premeu i deixeu anar el botó per baixar el volum i, a continuació, manteniu premut el botó superior fins que la pantalla s'enfosqueixi i aparegui el logotip d'Apple.Feu una còpia de seguretat del vostre iPad

Abans d’anar més enllà, assegureu-vos que hàgiu fet una còpia de seguretat del vostre iPad. D’aquesta manera, no perdreu cap de les vostres dades personals, per si de cas tractem un problema de programari més complicat.

Per fer una còpia de seguretat del vostre iPad a iCloud, aneu a Configuració i toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla. A continuació, toqueu iCloud -> Còpia de seguretat d'iCloud -> Còpia de seguretat ara .per què el meu telèfon no envia missatges amb imatges?

També podeu fer una còpia de seguretat del vostre iPad a iTunes, si teniu un PC o un Mac amb MacOS 10.14 o una versió anterior. Connecteu el vostre iPad a un ordinador i obriu iTunes. A continuació, feu clic al botó de l'iPad a prop de l'extrem superior esquerre de la pantalla i feu clic a Feu una còpia de seguretat ara .

Per fer una còpia de seguretat del vostre iPad a Finder, seguiu aquests passos:

Proveu el vostre iPad amb Finder si teniu un Mac que utilitza macOS Catalina 10.15 o una versió posterior. Connecteu l'iPad al Mac mitjançant un cable de càrrega i obriu Finder. Feu clic al vostre iPad a sota Ubicacions i, a continuació, feu clic al cercle que hi ha al costat Feu una còpia de seguretat de totes les dades del vostre iPad en aquest Mac .

Us recomanem també xifrar la còpia de seguretat marcant la casella que hi ha al costat Xifra la còpia de seguretat local . Finalment, feu clic a Feu una còpia de seguretat ara .

Una aplicació fa que el vostre iPad es congeli?

Moltes vegades, una mala aplicació pot ser el motiu pel qual la pantalla de l'iPad es congela. L’aplicació pot bloquejar-se quan l’obriu o l’utilitzeu i congela el vostre iPad.

l'iPhone 5s s'apaga a l'atzar

Una manera ràpida de veure si teniu problemes amb una aplicació específica és dirigir-vos a iPad Analytics. Obert Configuració i toqueu Privadesa -> Anàlisi i millores -> Dades d'Analytics .

Si veieu el nom d'una de les vostres aplicacions a la llista aquí moltes vegades seguides, probablement hi hagi un problema amb aquesta aplicació. Us recomano desinstal·lar l'aplicació i tornar-la a instal·lar de nou.

Per fer-ho, manteniu premuda la icona de l'aplicació que vulgueu suprimir. Aixeta Suprimeix l'aplicació quan s’obre el menú. Finalment, toqueu Suprimeix per desinstal·lar l'aplicació a l'iPad.

Si l’aplicació continua congelant la pantalla de l’iPad, probablement és millor suprimir-la completament i trobar una alternativa.

Restableix tota la configuració del teu iPad

Sovint ens referim a Restableix tota la configuració com a 'bala màgica' per a problemes de programari problemàtics. Els problemes de programari són molt difícils de localitzar, però normalment podem solucionar-ho restablint tot el que hi ha a l’aplicació Configuració.

Tot el que hi ha a l'aplicació Configuració es restableix als valors predeterminats de fàbrica quan restabliu tota la configuració. Això vol dir que haureu de tornar a introduir les contrasenyes Wi-Fi, tornar a connectar els dispositius Bluetooth i reconfigurar la configuració que us ajudi millorar la durada de la bateria de l'iPad .

Per restablir tots els paràmetres del vostre iPad, aneu a Configuració -> General -> Restableix -> Restableix tots els paràmetres . Introduïu la contrasenya de l'iPad i toqueu Restableix tots els paràmetres per confirmar.

restableix tots els paràmetres a l

Poseu el vostre iPad en mode DFU

Una restauració DFU és el tipus més profund de restauració de l'iPad. Esborra i recarrega tot el codi del vostre iPad, donant-li un començament completament nou. Assegureu-vos que teniu una còpia de seguretat del vostre iPad abans de posar-lo en mode DFU. Quan estigueu a punt, consulteu el nostre Pas a pas del mode iPad DFU !

Opcions de reparació de l'iPad

Si el vostre iPad continua congelant-se o si iTunes no reconeix el vostre iPad, és probable que hàgiu de reparar-lo. Els danys causats per líquids o els components interns trencats poden causar qualsevol d'aquests problemes. Configureu una cita a la barra Genius de l’Apple Store local, si el vostre iPad està protegit per un pla AppleCare +.

com canviar el meu número a l'iPhone 6

Comença a escalfar-se!

Ja heu solucionat l’iPad congelat. La propera vegada que es bloquegi la pantalla de l'iPad, sabreu exactament com solucionar el problema. Deixeu qualsevol altra pregunta si teniu cap problema sobre el vostre iPad a la secció de comentaris següent.