El meu iPhone està encallat en la manera d'auriculars. Aquí està la solució definitiva!

Mi Iphone Est Atascado En El Modo De AuricularesProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Ets absolutament segur que els auriculars no estan connectats al teu iPhone, perquè, bé ... no ho estan. Veus els 'Auriculars' sobre el control lliscant de volum quan pressiones els botons de volum i iPhone no emet cap so. Ja vas intentar reparar el problema fent-li un restabliment complet al teu iPhone, ja vas connectar els auriculars i els vas treure novament, però res d'això va funcionar. En aquest article, explicaré per què el teu iPhone està encallat en la manera d'auriculars , 1 truc increïble per treure les escombraries de la presa d'auriculars o el port Lightning , i com solucionar el problema per sempre.El meu iPhone no té un port per a auriculars (Jack)! Com es pot embussar en la manera d'auriculars?

Apple deixo d'usar el port per a auriculars (Jack) quan van llançar l'iPhone 7. Va ser molt controvertit en aquest moment, però moltes persones han optat per usar auriculars Bluetooth com AirPods.No obstant això, Apple no va eliminar completament la capacitat d'usar auriculars amb cable a iPhones més nous. Quan compres un iPhone 7 o un model més recent, la caixa inclou un parell d'auriculars amb cable que es connecten directament a l'port Lightning del teu iPhone (també conegut com a port de càrrega).Un nou iPhone 7, 8 o X també inclou un adaptador que et permet connectar teus auriculars antics a l'port Lightning del teu iPhone. No obstant això, Apple va deixar d'incloure aquest adaptador amb l'iPhone XS, XS Max i XR.

Tot i que l'iPhone 7 i els models més nous no tenen un connector per a auriculars tradicional, ¡encara poden quedar encallats en la manera d'auriculars! Els següents passos t'ajudaran a reparar qualsevol model d'iPhone que estigui encallat en la manera d'auriculars.

no puc fer trucades amb un nou iphone

No, iPhone, ¡ no hi ha auriculars endollats!

El teu iPhone està encallat en la manera d'auriculars perquè creu que els auriculars estan connectats a port d'auriculars o a port Lightning, encara que no ho siguin. Això generalment és causat per un problema amb el port per auriculars o el port Lightning. El 99% de les vegades és un problema de maquinari, no un problema de programari.Eliminar la possibilitat d'un problema de programari

La forma més fàcil de assegurar-te que un problema de programari no estigui causant que el teu iPhone es quedi encallat en la manera d'auriculars és apagar i tornar a engegar. Per apagar el teu iPhone, mantingueu premut el botó d'encesa (també conegut com el botó de repòs / activació) i llisca el botó que es troba al costat de la frase 'lliscar per apagar' a la pantalla.

Si tens un iPhone X o més recent, mantingues pressionat el botó lateral i el botó de volum fins que aparegui 'lliscar per apagar' a la pantalla. Fes lliscar la icona d'encesa d'esquerra a dreta per apagar teu iPhone X o un iPhone més recent.

Pot prendre aproximadament 20 segons perquè el teu iPhone s'apagui, i això és completament normal. Per tornar a encendre el teu iPhone, mantingues premut el botó d'encesa (iPhone 8 i versions anteriors) o el botó lateral (iPhone X i versions posteriors) fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla. Pots deixar anar el botó d'encesa o el botó lateral quan aparegui el logotip d'Apple.

què significa una picor de palma esquerra

Si el teu iPhone encara està encallat en la manera d'auriculars després que el teu iPhone es va tornar a encendre, vol dir que el problema de la teva iPhone és un problema de maquinari. Si això passa vol dir que aquest problema està sent causat per una d'aquestes dues possibilitats :

  • Les deixalles atrapats dins el connector per a auriculars o el port Lightning estan enganyant al teu iPhone perquè pensi que els auriculars estan endollats.
  • El port d'auriculars o el port Lightning estan danyats, ja sigui físicament o per líquid.

Fem una ullada dins del teu iPhone

Pren una llanterna i il·lumina dins el port d'auriculars o el port Lightning del teu iPhone. Hi ha pols o algun rebuig atrapat dins? Personalment m'he trobat de tot, des arròs, fins pegajosidad marró, fins puntes trencades d'auriculars barats enganxats dins. Intentar extreure una mica de el port d'auriculars del teu iPhone o de l'port Lightning és extremadament difícil, i alguns tècnics d'Apple ni tan sols ho intentaran.

Escodrinyar la presa d'auriculars del teu iPhone o el port Lightning pot causar danys, però la majoria de les persones amb les que he treballat coincidir que valia la pena el risc perquè realment no tenien res a perdre. Si hagués d'endevinar, diria que vaig tenir èxit aproximadament el 50% del temps quan vaig intentar extreure una mica de la presa d'auriculars d'un client quan treballava en una botiga d'Apple.

Com extrec escombraries de l'connector d'auriculars del meu iPhone?

No hi ha una manera correcta de fer això, i les botigues Apple no tenen eines dissenyades per extreure escombraries de les preses d'auriculars. hi ha , Però, alguns trucs no oficials que els tècnics d'Apple s'utilitzen de vegades per aconseguir treure la brutícia fora. Vés amb compte: cap d'aquests són mètodes aprovats per Apple perquè poden causar danys, però he tingut èxit amb cada un d'ells en diferents situacions.

El truc de la llapis BIC

Tenia moltes ganes d'escriure aquest article per a poder compartir aquest truc amb tu. Un gran tècnic d'Apple em va mostrar com fer-ho, i segueixo pensant que és brillant. Vés amb compte: el teu llapis no sobreviurà a aquest procediment. Aquí et mostrem com utilitzar un bolígraf BIC per eliminar les deixalles de la presa d'auriculars d'un iPhone:

  1. Utilitza un bolígraf BIC estàndard i retira la tapa.
  2. Utilitza unes alicates per treure la punta del llapis de la carcassa de plàstic.
  3. La punta està unida a un cartutx de plàstic circular que conté la tinta.
  4. L'extrem oposat el cartutx té la mida perfecte per eliminar les deixalles de la presa d'auriculars.
  5. Insereix aquest extrem en el connector per a auriculars i gira'l suaument per afluixar les deixalles, i després treu-lo del teu iPhone o iPad.

He salvat moltes preses d'auriculars amb aquest truc. . Vés amb compte de no pressionar massa. Si les escombraries no surt, passa a el següent consell

aire comprimit

Prova amb una llauna d'aire comprimit per bufar aire directament en la presa d'auriculars del teu iPhone. Això pot funcionar fins i tot si no veus res atrapat dins. L'aire comprimit pot afluixar les deixalles prou com per sacsejar o expulsar del tot. Es gentil: no acostis la llauna d'aire comprimit completament a la presa dels auriculars del teu iPhone i comencis a bufar. Comença des de l'exterior del teu iPhone i avança cap a dins.

Si no té una llauna d'aire comprimit, pots intentar bufar tu mateix, però no m'agrada aquesta opció especialment perquè la nostra respiració conté humitat que pot danyar els circuits interns de la teva iPhone. Si sents que no tens res a perdre, llavors, és clar, prova-ho.

pinces

les pinces molt primes de vegades poden arribar prou endins com per treure un tros d'arròs o altres deixalles de la presa d'auriculars d'un iPhone. No obstant això, fer servir pinces és arriscat És molt semblant a el joc anomenat Operant (per Milton Bradley). És molt fàcil fer malbé els costats de la presa d'auriculars si empeny les pinces massa.

No recomano això, però ...

Algunes persones coneixedores de tecnologia (i en secret, alguns tècnics d'Apple) han tingut èxit a l'extreure escombraries de les preses dels auriculars de l'iPhone a l'desmuntar l'iPhone i treure les restes de la part inferior de la presa d'auriculars. Aquí hi ha algunes excel·lents guies de desmuntatge d'iPhones si voleu provar, però no li recomano que ho faci.

Com entro escombraries a port Lightning de la meva iPhone?

A l'igual que una presa d'auriculars, pot ser difícil eliminar la brutícia d'un port Lightning. La forma més segura d'eliminar les deixalles d'un port Lightning des d'un raspall antiestàtic.

Si intentes netejar el port Lightning amb un objecte com un clip o una xinxeta, pots córrer el risc de causar una càrrega elèctrica al teu iPhone, el que podria causar encara més danys. Els escuradents de dents també són arriscats, ja que poden esmicolar i encallar dins del teu iPhone.

No obstant això, la majoria de les persones no posseeix un raspall antiestàtic, i això funciona bé. Un raspall de dents nou i sense usar és un bon substitut si no tens un raspall antiestàtic.

El truc de la palleta de còctel

Aquest mètode també podria anomenar-se el truc del 'agitador de cafè', ja que es pot usar qualsevol estri. S'aplane la punta del teu palleta de còctel o d'un agitador de cafè perquè puguis cabre dins el port Lightning del teu iPhone. Fes servir la punta plana de la palleta per raspar o treure qualsevol brutícia de l'port Lightning.

L'aire comprimit i les pinces també són possibles solucions si hi ha alguna cosa allotjat al port Lightning del teu iPhone.

He intentat tot i el meu iPhone encara està encallat en la manera d'auriculars!

Si el teu iPhone encara no funciona després d'haver provat tot l'anterior, hi ha una bona possibilitat que el teu iPhone necessiti reparació. En general, la presa d'auriculars o el port Lightning d'un iPhone deixaran de funcionar per una de dues raons:

Danys per aigua

Una raó molt comú per la qual els iPhones s'embussen en la manera d'auriculars és el dany causat per l'aigua, i moltes vegades les persones no saben com va poder haver succeït. Així és com seria la conversa: jo preguntaria: 'Ets un atleta?', I ells dirien que sí. Preguntaria: '¿Escoltes música quan corres o fas exercici?', I em responien que sí. Pots endevinar què va passar?

Moltes vegades, aquest problema es produeix quan la suor corre pel cordó dels auriculars d'un atleta . En algun moment, una petita quantitat de suor ingressa a l'connector d'auriculars o a l'port Lightning i fa que el teu iPhone s'encalli en la manera d'auriculars.

la pantalla del meu iPhone 5 és de color negre

Altres tipus de situacions amb líquids poden causar aquest problema també: no es necessita molt líquid. La presa d'auriculars en els iPhones més antics i el port Lightning en els iPhones més nous són dues de les úniques obertures a l'exterior de l'iPhone, i això els fa particularment susceptibles a el dany per aigua. Fins i tot si la resta d'un iPhone funciona perfectament després que es mulli, la presa d'auriculars o el port Lightning poden no funcionar.

dany físic

Si el teu iPhone es trenca en 1000 peces, probablement sàpigues el que està malament. Si encara està en una peça, hi ha una altra raó molt comú per la qual els iPhones s'embussen en la manera d'auriculars: el pren per a auriculars o el port Lightning es van separar de la placa mare / base del teu iPhone.

'Espera un segon. Tinc cura del meu iPhone perquè aquest a excel·lent forma '

Connectar i treure auriculars del teu iPhone mai hauria de causar aquest problema. Mai ho he vist que aquest problema passi per l'ús normal. Aquesta és la pregunta que faria: 'emboliques els teus auriculars al voltant del teu iPhone quan no ho estàs fent servir?' El client diria que sí. (Ara que hi penso, el mateix tècnic que em va ensenyar el truc de l'bolígraf BIC també em va dir això. Li donaria crèdit si no pensés que podria ficar-se en problemes.) Pots endevinar el que va succeir aquí?

Després d'un temps, la tensió dels auriculars embolicats al voltant de l'iPhone a l'extrem connectat a la presa d'auriculars o a port Lightning es torna tan gran que comencen a allunyar-se per complet de la placa mare / base. Està bé embolicar els teus auriculars al voltant del teu iPhone, sempre que els desenchufes quan ho facis.

Desafortunadament, si estàs llegint això, hi ha una bona possibilitat que el mal ja estigui fet i necessitis reparar el teu iPhone.

iphone 6 youtube no funciona

Opcions de reparació: Apple vs. Puls

Aquest problema és especialment frustrant per a les persones que van a la botiga Apple perquè la única opció de reparació que Apple ofereix per reparar un connector d'auriculars trencat és reemplaçar tot l'iPhone. Moltes persones simplement es neguen, optant per utilitzar un auricular Bluetooth o una base per altaveus per fer i rebre trucades telefòniques, però és un gran inconvenient quan el so no funciona al vostre iPhone.

El cas és similar per als ports trencats d'iPhone Lightning. Apple normalment reemplaçarà teu iPhone si el teu port Lightning està trencat. El reemplaçament està cobert per la teva garantia AppleCare +.

Per empitjorar les coses, les deixalles atrapats dins de la presa d'auriculars del teu iPhone o el port Lightning no estan coberts per la garantia, de manera que reparar aquest problema pot ser molt costós.

Pols

Si voleu reparar teu iPhone avui per molt menys diners que el que Apple et demana, Pols anirà a casa teva o al lloc que escullis en menys d'una hora, i ofereixen una garantia de per vida en peces i mà d'obra.

Obtingui un nou telèfon mòbil

És possible que vulguis considerar obtenir un telèfon nou en lloc de reparar el teu telèfon actual. Les reparacions d'iPhone poden ser fàcilment cares. Si es fa malbé més d'un component (el que no és estrany si vas deixar caure el teu iPhone o el vas exposar a l'aigua) la companyia de reparació generalment ha de reemplaçar cada part, no només la presa d'auriculars. Mira la eina de comparació de telèfons mòbils UpPhone per revisar les opcions!

finalitzant

És frustrant quan un iPhone s'encalla en la manera d'auriculars, perquè sembla que un problema simple hauria de tenir una solució simple. És lamentable que un petit tros d'escombraries o una petita gota d'aigua puguin tenir un efecte tan perjudicial al teu iPhone. Espero sincerament que el teu iPhone ja no estigui encallat en la manera d'auriculars, però si és així, al menys saps què fer a continuació. Sentir-se lliure de deixar un comentari més avall. M'agradaria saber sobre qualsevol forma creativa que hagis trobat per eliminar les deixalles de la presa d'auriculars o el port Lightning del teu iPhone.