El meu iPad No Es Encén! Aquí trobaràs una solució efectiva!

Mi Ipad No Se EnciendeProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El teu iPad no s'encén i no saps per què. Mantens pressionat el botó d'encesa, però no passa res. En aquest article, et explicaré per què el teu iPad no s'encén i et mostraré com solucionar el problema .Taula de continguts

 1. Per què El meu iPad No Es Encén?
 2. Reinici Forçat del teu iPad
 3. Verifica El Carregador del teu iPad
 4. Verifica teu Cable De Càrrega
 5. Hi ha Algun Problema Amb La Pantalla?
 6. Passos Avançats Per La Solució De Problemes
 7. Opcions de Reparació
 8. conclusióReinici Forçat del teu iPad

La majoria de les vegades, un iPad no s'encén perquè el seu programari falla. Això pot fer que sembli que el teu iPad no s'encén, quan en realitat va estar encès tot el temps.iTunes no reconeixerà l'iPhone

El reinici forçat del teu iPad l'obligarà a apagar-se i encendre ràpidament. Simultàniament, pressiona i mantingues premut el botó Inici i el botó d'encesa fins que vegis el logotip d'Apple aparèixer directament al centre de la pantalla. El teu iPad es tornarà a encendre poc després!

Si el teu iPad no té un botó d'Inici, pressiona i deixa anar ràpidament el botó per pujar el volum, pressiona i deixa anar ràpidament el botó per baixar el volum, després pressiona i mantingues premut el botó superior fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla .

Nota: De vegades, has de mantenir pressionats tots dos botons (iPads amb un botó d'inici) o el botó superior (iPads sense un botó d'inici) durant 20 a 30 segons abans que aparegui el logotip d'Apple.Si El Reinici Forçat Va funcionar ...

Si el teu iPad es va encendre després de realitzar el forçar el reinici, has identificat que una falla de programari estava causant el problema. Un reinici forçat és gairebé sempre una solució temporal a una falla de programari perquè en realitat no ha solucionat la causa de el problema en primer lloc.

És una bona idea fer una còpia de seguretat del teu iPad immediatament. Això guardarà una còpia de tot el que està en la teva iPad, incloses les seves fotos, vídeos i contactes.

Després de realitzar una còpia de seguretat del teu iPad, ingressa a la secció Passos avançats per a la solució de problemes de programari d'aquest article. Et mostraré com abordar un problema de programari més profund restablint tots els ajustos o posant el teu iPad en mode DFU, si cal.

Fer Una còpia De Seguretat del teu iPad

Pots fer una còpia de seguretat del teu iPad usant el teu ordinador o iCloud. El programa que fas servir per fer una còpia de seguretat del teu iPad en el teu ordinador depèn de el tipus d'ordinador que tinguis i del programari que estigui executant.

Fes una còpia de seguretat del teu iPad amb Finder

Si tens una Mac amb macOS Caterina 10.15 o una versió més recent, faràs una còpia de seguretat del teu iPad usant Finder.

 1. Connecta el teu iPad al teu Mac amb un cable de càrrega.
 2. Obre Cercador .
 3. Fes clic al teu iPad en ubicacions .
 4. Fes clic al cercle al costat de Fer una còpia de seguretat de totes les dades de la teva iPad en aquesta Mac .
 5. Fes clic a Fer còpia de seguretat ara .

fer una còpia de seguretat de l

Fes una còpia de seguretat del teu iPad usant iTunes

Si tens un PC o Mac amb macOS Mojave 10.14 o una versió anterior, faràs servir iTunes per fer una còpia de seguretat del teu iPad.

 1. Connecta el teu iPad al teu ordinador amb un cable de càrrega.
 2. Obre iTunes.
 3. Fes clic a la icona d'iPad a la cantonada superior esquerra de iTunes.
 4. Fes clic al cercle al costat de aquesta ordinador a Còpies de seguretat
 5. Fes clic a Fer còpia de seguretat ara .

Fes una còpia de seguretat del teu iPad usant iCloud

 1. Obre ajustaments .
 2. Toca el teu nom a la part superior de la pantalla.
 3. prem iCloud .
 4. prem Còpia de Seguretat en iCloud .
 5. Encén l'interruptor a còpia de seguretat en iCloud. Sabràs que l'interruptor està encès quan estigui verd.
 6. prem Fer còpia de seguretat ara .
 7. Apareixerà una barra d'estat que t'indicarà quant temps queda fins que es completi la còpia de seguretat.

Nota: El teu iPad ha d'estar connectat a Wi-Fi per poder realitzar una còpia de seguretat en iCloud.

Verifica El Carregador del teu iPad

De vegades, l'iPad no es carrega i es torna a encendre depenent de l'carregador a què ho connectis. S'han documentat exemples d'iPads que es carreguen quan es connecten a un ordinador, però no a un carregador de paret.

cable no certificat iphone 6 fix

Prova amb diversos carregadors diferents i verifica si el teu iPad comença a encendre novament. En termes generals, el teu ordinador és l'opció de càrrega més fiable. Assegura't de provar també tots els ports USB del teu ordinador, en cas que un no funcioni correctament.

Verifica teu Cable De Càrrega

Si el teu iPad va morir i no s'encén, és possible que hi hagi un problema amb el teu cable de càrrega. Els cables de càrrega són susceptibles de esfilagarsar-se, així que inspecciona de prop tots dos extrems del cable per detectar anomalies.

Si pots, intenta demanar prestat un cable a un amic i verifica si el teu iPad s'encén novament. Si necessites un cable de càrrega nou, consulta els de la nostra botiga a Amazon .

El teu iPad Diu 'És possible que aquest accessori no sigui compatible'?

Si el teu iPad diu 'És possible que aquest accessori no sigui compatible' quan connectes el cable de càrrega, és probable que el cable no tingui la certificació MFI, el que pot malmetre el teu iPad. Consulta el nostre article sobre c ables que no estan certificats per MFI per obtenir més informació.

Si iTunes o Finder reconeixen teu iPad, intenta fer un altre reinici forçat mentre està connectat a l'ordinador. Si el segon reinici forçat no funciona, continua amb el següent pas on analitzaré les teves opcions de reparació.

Si iTunes o Finder no reconeixen el teu iPad en absolut, hi ha un problema amb el cable de càrrega (que t'ajudem a solucionar anteriorment en l'article) o el teu iPad té un problema de maquinari. En el pas final d'aquest article, t'ajudarem a trobar la millor opció de reparació.

Passos Avançats Per La Solució De Problemes De Programari

És possible que el teu iPad no s'encengui causa d'un problema de programari més profund. Els passos a continuació et guiaran a través de passos de solució de problemes de programari més detallats que haurien solucionar un problema persistent. Si aquests passos no solucionen el problema amb el teu iPad, t'ajudaré a trobar una opció de reparació fiable.

Restablir tots els paràmetres

Aquest restabliment restaura tot el que està en l'aplicació de configuració als valors predeterminats de fàbrica. El teu ajust serà com quan vas comprar el teu iPad per primera vegada. Això vol dir que hauràs de restablir el teu fons de pantalla, tornar a ingressar les teves contrasenyes de Wi-Fi i més.

Per restablir tots els ajustos en el teu iPad:

 1. Obre ajustaments .
 2. prem General .
 3. toca restablir .
 4. toca restablir ajustos .
 5. Ingressa la contrasenya d'iPad.
 6. toca restablir ajustos novament per confirmar la teva decisió.

El teu iPad s'apagarà, completarà el reinici i s'encendrà novament quan es completi el restabliment.

com desfer-se de les cicatrius de picades de mosquits a les cames ràpidament

Posa el teu iPad en mode DFU

DFU són les sigles de Actualització del firmware del dispositiu . Cada línia de codi al teu iPad s'esborra i es torna a carregar, restaurant teu iPad als valors per defecte de fàbrica. Aquest és el tipus de restauració és el més profund que pots fer en un iPad, i és l'últim pas que pots prendre per descartar completament un problema de programari.

Restauració DFU d'iPads amb un botó d'inici

 1. Connecta el teu iPad al teu ordinador amb un cable de càrrega.
 2. Mantingues premut el botó d'encesa i el botó d'inici fins que la pantalla es torni negra.
 3. Després de tres segons, deixa anar el botó d'encesa mentre continues prement el botó Inici.
 4. Mantingues premut el botó Inici fins que el teu iPad aparegui en el teu ordinador
 5. Fes clic a restaurar iPad a la pantalla del teu ordinador.
 6. Fes clic a Restaurar i actualitzar .

Consulti el nostre vídeo tutorial si necessites ajuda per posar el teu iPad en mode DFU .

Restauració DFU d'iPads sense un botó d'inici

 1. Connecta el teu iPad al teu ordinador amb un cable de càrrega.
 2. Mantingues premut el botó superior durant tres segons.
 3. Mentre continues pressionant i mantenint premut el botó d'encesa, pressiona i mantingues premut el botó per baixar el volum.
 4. Mantingues pressionats tots dos botons durant aproximadament deu segons.
 5. Després de deu segons, deixa anar el botó superior, però continua pressionant el botó de volum fins que el teu iPad aparegui en el teu ordinador.
 6. Fes clic a restaurar iPad .
 7. Fes clic a Restaurar i actualitzar .

Nota: Si el logotip d'Apple apareix a la pantalla del teu iPad després de el Pas 4, has mantingut pressionats els botons durant massa temps i has de començar de nou.

programar una cita amb els tècnics d'Apple primer. Apple també ofereix suport en línia i per correu.

Si tens AppleCare +, probablement sigui la teva opció més barata. No obstant això, AppleCare + no cobreix danys per líquids, per la qual cosa és possible que un tècnic es refusi a reparar-lo.

L'iPad no s'encén: Arreglat!

El teu iPad s'ha tornat a encendre! Sabem que és frustrant quan la teva iPad no s'encén, així que espero que comparteixis aquest article a les xarxes socials amb la família i amics si ells també experimenten el problema. Si tens alguna altra pregunta, deixa un comentari a continuació.