El meu iPhone continua pitant! A continuació us expliquem Per què i la veritable solució.

My Iphone Keeps BeepingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El vostre iPhone emet un so aleatori i no sabeu per què. Fins i tot pot sonar tan fort com una alarma d’incendi. En aquest article t’explicaré per què el vostre iPhone continua pitant i ensenyar-ho com solucionar definitivament aquest problema .Per què el meu iPhone continua pitant?

Moltes vegades, el vostre iPhone continua pitant per una de les dues raons: 1. Les notificacions de canalla emeten sons sonors.
 2. Un anunci reprodueix un fitxer mp3 que sentiu a través de l’altaveu de l’iPhone. És probable que l’anunci provingui d’una aplicació que heu obert al vostre iPhone o d’una pàgina web que esteu visualitzant a l’aplicació Safari.

La guia pas a pas següent us ajudarà a diagnosticar i solucionar el veritable motiu pel qual el vostre iPhone continua pitant.Què cal fer quan el vostre iPhone continua pitant

 1. Comproveu la configuració de les notificacions

  És possible configurar les notificacions per a aplicacions de manera que permetin sons, però desactivar les alertes en pantalla. Obert Configuració i toqueu Notificacions . A Estil de notificacions, veureu una llista de totes les aplicacions del vostre iPhone que poden enviar notificacions.

  Cerqueu aplicacions que només diguin 'Sons' o 'Sons, insígnies'. Són aplicacions que generen sons però que no tenen alertes a la pantalla. Les aplicacions que diuen que les pancartes són les que mostren notificacions en pantalla.  l'iPhone s'ha quedat en preparar l'actualització

  Per canviar la configuració de notificacions d'una aplicació, toqueu-la i seleccioneu la configuració preferida. Assegureu-vos de tocar com a mínim una de les opcions que apareixen a sota d'Alertes per veure les notificacions en pantalla.

 2. Tanca les pestanyes de Safari

  Si el vostre iPhone va començar a sonar mentre navegueu per Internet a Safari, és possible que els sons sonors provinguin d’un anunci de la pàgina web que esteu visualitzant. Si aquest és el cas, és possible que vegeu un fitxer mp3 estrany, com ara 'smartprotector.xyz/ap/oox/alert.mp3', que es reprodueix al giny d'àudio del vostre iPhone. Per apagar l’anunci, tanqueu les pestanyes que teniu obertes a Safari.

  Per tancar les pestanyes de Safari, obriu l'aplicació Safari i manteniu premut el botó del commutador de pestanyes a l'extrem inferior dret de la pantalla de l'iPhone. A continuació, toqueu Tanca totes les pestanyes (número) .

 3. Tanqueu les vostres aplicacions

  Safari no és l’única aplicació que pot fer que el vostre iPhone emetgi un so aleatori. Molts usuaris han informat que el seu iPhone continua pitant després d’utilitzar aplicacions com theCHIVE, BaconReader, TutuApp, l’aplicació TMZ i moltes més.

  Si el vostre iPhone continua emetent sons després d’utilitzar una aplicació determinada, és millor que tanqueu-la immediatament després que comenci el pitit. Si no esteu segur de quina aplicació provoca els sons, tanqueu totes les aplicacions per estar segures.

  Per tancar les aplicacions, feu doble clic al botó Inici per obrir el fitxer commutador d'aplicacions . Si el vostre iPhone no té cap botó d'inici, llisqueu cap amunt des de la part inferior de la pantalla fins al centre de la pantalla.

  Utilitzeu el dit per lliscar les aplicacions cap amunt i cap amunt de la pantalla. Sabreu que una aplicació està tancada quan ja no aparegui al commutador d'aplicacions.

 4. Esborreu l'historial i les dades del lloc web de Safari

  Després de tancar les vostres aplicacions, és important també esborrar l’historial i les dades del lloc web de Safari. És possible que l’anunci que ha fet sonar el vostre iPhone hagi deixat una galeta al navegador Safari.

 5. Cerqueu actualitzacions d'aplicacions

  Ara que el pitit s’ha aturat, consulteu l’App Store per veure si l’aplicació que fa que el vostre iPhone emet un pit aleatori té una actualització. Els desenvolupadors freqüentment publiquen actualitzacions per corregir errors i solucionen els problemes que s’informaven àmpliament.

  Obriu el botó per comprovar si hi ha actualitzacions de l'aplicació Tenda d'aplicacions i toqueu la icona del compte a l'extrem superior dret de la pantalla. Desplaceu-vos cap avall fins a la secció d'actualitzacions de l'aplicació. Aixeta Actualització al costat d'una aplicació que vulgueu actualitzar o toqueu Actualitza-ho tot a la part superior de la llista.

Una altra raó per la qual pot sonar el vostre iPhone

Per defecte, el vostre iPhone està configurat per rebre alertes del govern, com ara alertes AMBER i alertes d'emergència. De vegades, el vostre iPhone emetrà un so intens per assegurar-vos que noteu l'alerta.

Si voleu deixar de rebre aquestes alertes, obriu l'aplicació Configuració i toqueu Notificacions. Desplaceu-vos fins a la part inferior del menú fins a Alertes governamentals.

La pantalla negra de l'iPad no s'encén

Toqueu el commutador situat al costat d'Alertes AMBER o Alertes d'emergència per activar-les o desactivar-les. Si els commutadors són de color verd, rebreu aquestes alertes. Si els commutadors són grisos, no rebreu aquestes alertes.

Ja heu solucionat l’iPhone Beeping.

Pot ser increïblement frustrant i irritant quan l’iPhone continua pitant. Afortunadament, heu solucionat aquest problema al vostre iPhone i sabeu què fer si alguna vegada es repeteix. Esperem compartir aquest article a les xarxes socials o deixar-nos un comentari a continuació si teniu altres preguntes sobre el vostre iPhone.