El meu iPhone diu que 'aquest accessori pot no ser compatible'. Aquí teniu la solució.

My Iphone Says This Accessory May Not Be Supported

Heu connectat l’iPhone per carregar-lo, però alguna cosa no funciona correctament. Es va deixar de carregar i apareix a la pantalla una finestra emergent interessant: el vostre iPhone diu: 'És possible que aquest accessori no sigui compatible. 'En aquest article, explicaré per què veieu aquest missatge al vostre iPhone i us mostraré què podeu fer per solucionar el problema.

per què els meus missatges no funcionen correctament?

Per què el meu iPhone diu que 'aquest accessori pot no ser compatible'?

El vostre iPhone diu 'Pot ser que aquest accessori no s'admeti' perquè s'ha produït un error quan heu intentat connectar un accessori al port Lightning de l'iPhone. Una varietat de coses diferents poden estar causant el problema:  1. El vostre accessori no té la certificació MFi.
  2. El programari del vostre iPhone no funciona correctament.
  3. El vostre accessori està brut, danyat o trencat completament.
  4. El port de l'iPhone Lightning està brut, danyat o completament trencat.
  5. El carregador està brut, danyat o trencat completament.Els passos següents us ajudaran a diagnosticar i solucionar el veritable motiu pel qual el vostre iPhone diu 'Pot ser que aquest accessori no sigui compatible'.Proveu de tornar a connectar el dispositiu

El primer que heu de fer quan el vostre iPhone diu que 'Aquest accessori pot no ser compatible' és provar de connectar-lo de nou. Toqueu el botó Destitueix i traieu l'accessori del port Lightning de l'iPhone. Torneu-lo a connectar per veure si apareix la mateixa finestra emergent.

El vostre accessori té la certificació MFi?

La majoria de les vegades, apareix la finestra emergent 'Pot ser que aquest accessori no s'admeti' poc després de connectar l'iPhone a una font d'alimentació per carregar-lo. En la majoria dels casos, el cable de càrrega amb què intenteu carregar l’iPhone no té la certificació MFi, és a dir, que no s’ha fet compatible amb els estàndards de disseny d’Apple.

Els cables de càrrega que podeu comprar a la vostra benzinera o botiga de dòlars locals gairebé mai no tenen la certificació MFi, ja que estan fabricats de forma tan barata. En alguns casos, aquests cables també poden causar danys importants al vostre iPhone sobreescalfant-lo .Si és possible, carregueu l'iPhone amb el cable que venia. Si el cable de càrrega amb què va venir el vostre iPhone no funciona, el podeu canviar per un de nou a la vostra Apple Store local, sempre que el vostre iPhone estigui cobert per un pla AppleCare.

Reinicieu l'iPhone

És possible que el vostre iPhone digui 'És possible que aquest accessori no s'admeti' a causa d'un problema de programari menor. Quan connecteu un accessori al port Lightning de l’iPhone, el de l’iPhone programari determina si es connecta o no a l'accessori.

Proveu de reiniciar l'iPhone, que de vegades pot solucionar problemes menors de programari. Si teniu un iPhone 8 o anterior, manteniu premut el botó d’engegada i, a continuació, llisqueu la icona d'alimentació d'esquerra a dreta per la pantalla. El procés és similar per a l'iPhone X, XS i XR, excepte vosaltres manteniu premut el botó lateral i el botó de volum fins llisqueu fins a apagar-lo apareix.

llisqueu per apagar l

Espereu entre 15 i 30 segons i torneu a engegar l’iPhone mantenint premut el botó d’engegada (iPhone 8 i versions anteriors) o el botó lateral (iPhone X i versions posteriors). Un cop l'iPhone es torni a engegar, proveu de tornar a connectar-vos al vostre accessori.

Si funciona, el problema ha estat causat per un problema de programari. Si encara veieu la finestra emergent a l'iPhone, aneu al pas següent.

Inspeccioneu el vostre accessori

Ara que heu eliminat la possibilitat que hi hagi un cable de càrrega que no estigui certificat per MFi i que tingui problemes de programari menors, és hora d’inspeccionar els accessoris. La majoria de les vegades, l’accessori que proveu d’utilitzar quan veieu el text 'És possible que aquest accessori no sigui compatible'. la finestra emergent és un cable de càrrega.

Tanmateix, qualsevol dispositiu o accessori que es connecti al port Lightning de l'iPhone pot fer que aparegui l'alerta. Mireu de prop l'extrem del connector Lightning (la part de l'accessori que es connecta al port Lightning de l'iPhone) de l'accessori que esteu provant d'utilitzar.

Hi ha alguna decoloració o desgast? Si és així, és possible que el vostre accessori tingui problemes per connectar-se al vostre iPhone. Aquest va ser el meu cas recentment, ja que alguns danys al cable de càrrega van provocar que el meu iPhone rebés la frase 'Aquest accessori pot no ser compatible'. emergent, tot i que vaig obtenir el cable d'Apple.

L’exposició a l’aigua també podria danyar el connector Lightning del vostre accessori, de manera que si recentment heu vessat una beguda al vostre accessori, pot ser per això que no funciona.

Si el cable de càrrega és l’accessori que provoca el problema, també mireu de prop l’extrem USB. Hi ha brutícia, pelussa o altres restes enganxades a l'extrem USB? Si és així, netegeu-lo amb un raspall antiestàtic o un raspall de dents no utilitzat. Si no teniu un pinzell antiestàtic, podeu trobar-ne un fantàstic paquet de sis a Amazon.

Feu una ullada a l'interior del port Lightning

Si l’accessori té una bona forma, mireu el port Lightning de l’iPhone. Qualsevol brossa, brutícia o runa podria evitar que el vostre iPhone faci una connexió neta al vostre accessori. Si la notificació 'Aquest accessori pot no ser compatible' queda bloquejada a la pantalla o no es descarta, sovint aquest és el problema.

Agafa una llanterna i fes una ullada a l'interior del port Lightning de l'iPhone. Si veieu alguna cosa que no pertany al port Lightning, proveu de netejar-lo.

Com puc netejar el port de càrrega de l'iPhone?

Agafa un raspall antiestàtic o un raspall de dents nou i ratlleu tot el que obstrueixi el port Lightning del vostre iPhone. Us pot sorprendre la quantitat que surt!

Un cop netejat, torneu a connectar l'accessori. Aneu al pas següent si el vostre iPhone encara diu 'És possible que aquest accessori no s'admeti'.

Examineu el carregador del vostre iPhone

Si el vostre iPhone diu 'És possible que aquest accessori no s'admeti' quan proveu de carregar-lo, també podria haver-hi un problema amb el carregador del vostre iPhone, no amb el cable Lightning. Mireu de prop el port USB del carregador de l’iPhone. Com al pas anterior, utilitzeu un raspall antiestàtic o un raspall de dents nou per netejar qualsevol brossa, pelussa o altres residus.

Assegureu-vos que proveu de carregar el vostre iPhone amb diversos carregadors diferents. Si el vostre iPhone només té problemes de càrrega amb un carregador, és probable que el carregador estigui causant el problema.

Si continueu veient la finestra emergent 'És possible que aquest accessori no s'admeti' independentment del carregador que feu servir, el carregador no és el problema.

Actualitzeu iOS al vostre iPhone

Alguns accessoris (especialment els fabricats per Apple) requereixen que s’instal·li una certa versió d’iOS a l’iPhone abans de connectar-se. Anar a Configuració -> General -> Actualització de programari i toqueu Baixeu-lo i instal·leu-lo si hi ha disponible una actualització de programari. Consulteu el nostre article si en teniu problemes per actualitzar l'iPhone .

actualitza l

Abans de poder instal·lar l’actualització, assegureu-vos que el vostre iPhone estigui carregant o que tingui una durada de bateria mínima del 50%. Quan comenci la instal·lació, l’iPhone s’apagarà i apareixerà una barra d’estat a la pantalla. Quan la barra estigui plena, l'actualització s'ha completat i l'iPhone es tornarà a engegar poc després.

Realitzeu una restauració de DFU al vostre iPhone

Tot i que és poc probable, hi ha una petita possibilitat que un problema de programari més profund faci que el vostre iPhone digui 'És possible que aquest accessori no sigui compatible'. Si realitzem una restauració de DFU, podem eliminar aquest profund problema de programari esborrant-lo completament del vostre iPhone.

la llum blanca de juul es manté encesa

Quan realitzeu una restauració de DFU, se suprimirà tot el codi del vostre iPhone i es tornarà a carregar al vostre iPhone. Per obtenir un recorregut complet complet, consulteu el nostre guia per realitzar una restauració de DFU al vostre iPhone !

Opcions de reparació

Si el vostre iPhone encara diu 'Pot ser que aquest accessori no s'admeti' després de seguir tots els passos anteriors, és possible que hàgiu de substituir-lo o reparar-lo. Com he esmentat anteriorment en aquest article, podeu substituir el cable de càrrega i el carregador de paret que venia amb el vostre iPhone si AppleCare està cobert.

També és possible que el port de l'iPhone Lightning estigui trencat o malmès i que s'hagi de reparar. Si el vostre iPhone està cobert per AppleCare, programa una cita a l'Apple Store a prop teu i tingueu una tecnologia per fer-hi una ullada. També us recomanem un servei de reparació a demanda anomenat Puls , que us envia un tècnic certificat que repararà el vostre iPhone al moment.

Som aquí si necessiteu assistència

El vostre accessori funciona i l'iPhone torna a funcionar amb normalitat. Sabreu exactament què heu de fer la propera vegada que el vostre iPhone digui 'És possible que aquest accessori no s'admeti'. No dubteu a deixar cap altra pregunta a la secció de comentaris de sota.

Gràcies per llegir,
David L.