Com puc canviar el meu ID d'Apple al meu iPhone? La solució!

How Do I Change My Apple Id My IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Quin mal de cap! Esteu configurant l’iPhone, l’iPad o el Mac i us demana el vostre identificador d’Apple. Alguna cosa va malament i es converteix és extraordinàriament difícil crear un nou ID d’Apple o canviar-ne l’antiga per una nova adreça de correu electrònic. Respireu profundament i tingueu la seguretat: en aquest article, T’ajudaré a canviar l’identificador d’Apple o bé en crea un de nou de manera que pugueu començar a utilitzar el vostre iPhone o Mac i deixar de treure els cabells.El lloc web d’Apple té un petit article de suport sobre aquest tema. Se suposa que ja coneixeu el vostre ID i contrasenya d'Apple, que podeu iniciar la sessió amb èxit a Pàgina web 'El meu identificador d'Apple' , i que l'adreça electrònica a la qual la canvieu encara no s'utilitza.Si ho feu, desplaceu-vos cap avall fins a la secció anomenada Com canviar la vostra adreça de correu electrònic d'identificador d'Apple per a un procés molt més senzill que el d’Apple. Però probablement no és per això que esteu aquí. Esteu aquí per un d'aquests motius: • Esteu intentant canviar l'identificador d'Apple actual per una nova adreça de correu electrònic.
 • Esteu provant de crear un nou identificador d'Apple, però el vostre iPhone o Mac diu 'Aquesta adreça de correu electrònic ja s'utilitza com a identificador d'Apple'. No teniu ni idea de quina és la contrasenya i només voleu començar de nou.
 • Teníeu un identificador d’Apple, però no recordeu què era i, probablement, tampoc no sabeu la contrasenya.

Passa tot el temps

L’adreça de correu electrònic ja és un iPhone d’identificació AppleQualsevol persona que hagi treballat alguna vegada en una Apple Store ha vist aquest problema mil vegades. Passa una de les dues coses:

 • Un client està configurant el seu nou iPhone, iPad o Mac i passa pel procés de creació d’un ID d’Apple. Emplenen tota la seva informació, premeu Fet , i no funciona.
 • Un client simplement intenta canviar el seu ID d’Apple d’una adreça electrònica antiga a una de nova. Quan intenten actualitzar-lo, el seu iPhone o Mac els indica que l'adreça de correu electrònic ja està en ús.

El que heu de saber abans de començar

Separeu comptes amb contrasenyes separades

Els identificadors d'Apple sempre estan vinculats a una adreça de correu electrònic, però l'identificador d'Apple i l'adreça de correu electrònic són comptes separats amb contrasenyes diferents. Pot ser confús perquè tots dos comptes tenen el mateix nom d'usuari ( [correu electrònic protegit] , per exemple), però els comptes estan completament separats. El només l'excepció és si decidiu crear una nova adreça de correu electrònic d'iCloud (acaba en @ icloud.com) quan creeu el vostre ID d'Apple.

Per tenir-ho clar: tot i que coneixeu la vostra contrasenya de correu electrònic, la vostra contrasenya d’identificador d’Apple pot ser completament diferent. Poden ser iguals, però només si els configureu així quan heu creat els dos comptes.Assegureu-vos que teniu accés al compte de correu electrònic vinculat al vostre ID d’Apple

Apple envia un correu electrònic de verificació a l'adreça electrònica del nou ID d'Apple com a part del procés de configuració. Si no teniu accés a aquest compte de correu electrònic, no podreu verificar l'adreça amb Apple i no podreu utilitzar aquest ID d'Apple.

missatge en espera d'activació iOS 11

Per exemple, si esteu creant un ID d'Apple per a [correu electrònic protegit] , assegureu-vos que pugueu iniciar la sessió a [correu electrònic protegit] al lloc web de Gmail abans de començar. Recordeu, tot i que tenen el mateix nom d'usuari (l'adreça de correu electrònic), els comptes estan completament separats i poden tenir contrasenyes diferents.

Què cal fer si la vostra adreça de correu electrònic ja és un identificador d'Apple o no està disponible

Si esteu creant un nou identificador d'Apple i veieu 'L'adreça electrònica ja és un identificador d'Apple' o que no està disponible, que l’identificador d’Apple ja existeix, encara que no recordeu de crear-lo. No podeu crear un nou ID d'Apple si anteriorment es creava un ID d'Apple amb aquesta adreça de correu electrònic. La regla és un identificador Apple per adreça de correu electrònic.

Per fer més fàcil d’entendre aquest recorregut, farem servir aquestes adreces de correu electrònic com a exemples:

 • [correu electrònic protegit] - L’identificador d’Apple que feu servir ara
 • [correu electrònic protegit] - L’adreça electrònica a la qual voleu canviar l’identificador d’Apple. Tot i que potser no recordeu de crear aquest identificador, el feu fa existir.
 • emailIDon ' [correu electrònic protegit] - Canviarem l’identificador d’Apple a [correu electrònic protegit] a aquest per sortir del camí. Podeu crear una adreça de correu electrònic gratuïta a gmail.com si no en teniu un altre, podeu canviar-lo.

Com canviar una adreça de correu electrònic d'identificador d'Apple que ja està en ús

 1. Inicieu sessió al [correu electrònic protegit] compte al Pàgina 'Apple ID' del lloc web d'Apple .
 2. Canvieu l'adreça electrònica d'aquest ID d'Apple [correu electrònic protegit] a emailIDon ' [correu electrònic protegit] Ho retirem per deixar lloc al vostre ID d’Apple actual.
 3. Tanqueu la sessió a appleid.apple.com.
 4. Cerqueu un correu electrònic de verificació d’Apple a la safata d’entrada de mailIDon ’ [correu electrònic protegit] i realitzeu el procés de verificació. No podeu canviar el vostre [correu electrònic protegit] a [correu electrònic protegit] fins que canvieu [correu electrònic protegit] a emailIDon ' [correu electrònic protegit] i verifiqueu-lo per completar el canvi.
 5. Inicieu sessió al [correu electrònic protegit] compte a appleid.apple.com.
 6. Canvieu l'adreça electrònica d'aquest ID d'Apple a [correu electrònic protegit]

Problemes de contrasenya

Si no recordeu crear un ID d’Apple amb for [correu electrònic protegit] , és probable que tampoc no recordeu la contrasenya. Si és el cas, torneu a La pàgina web Apple ID d’Apple i feu clic a Restablir la contrasenya . Si l’adreça electrònica a la qual proveu de canviar ja està en ús, necessitareu les contrasenyes del vostre ID d’Apple actual i de l’identificador d’Apple associat a l’adreça de correu electrònic a la qual canvieu per completar aquest procés.

Mètode d’Apple complicat innecessàriament per canviar l’identificador d’Apple

L’article d’assistència d’Apple suggereix un mètode de consum de temps ineficient dissenyat per protegir-vos de les finestres emergents d’avís que us demanen que actualitzeu el vostre ID d’Apple després de canviar-lo a la nova adreça de correu electrònic. Però aquestes advertències us faciliten la vida.

L’article d’Apple us suggereix que tanqueu la sessió de tots els serveis que utilitzen el vostre ID d’Apple (iTunes, App Store, iMessage, etc.) a l’iPhone, l’iPad, el Mac i altres dispositius. abans comences. Et recomano que canviïs el teu ID d'Apple a tots els teus dispositius després el canvieu a la nova adreça de correu electrònic. Introduireu la informació actualitzada quan el vostre iPhone, iPad o Mac us ho demanin. És més fàcil que caure a Configuració en tots els vostres dispositius per tancar la sessió de tots els serveis que utilitzen primer el vostre ID d’Apple.

L'aplicació iPad Netflix no funciona

Com canviar la vostra adreça de correu electrònic d'identificador d'Apple

 1. Aneu a appleid.apple.com i feu clic a Gestioneu la vostra identificació d'Apple i inicieu la sessió amb el vostre ID d'Apple.
 2. Feu clic a edita a la dreta de la vostra adreça de correu electrònic a la secció anomenada Identificador d'Apple i adreça de correu electrònic principal .
 3. Introduïu la vostra nova adreça de correu electrònic d'Apple ID.
 4. Feu clic a Desa .
 5. Consulteu a la safata d'entrada un correu electrònic anomenat 'Verifiqueu el vostre ID d'Apple'. des d’Apple i feu clic Verifiqueu ara> .
 6. Inicieu la sessió al lloc web d’Apple per completar el procés.

Adreça de correu electrònic de l'identificador d'Apple: s'ha canviat.

Heu canviat correctament la vostra adreça de correu electrònic d'Apple ID i, finalment, podeu utilitzar l'iPhone, l'iPad i el Mac amb l'adreça de correu electrònic que vulgueu. Com heu descobert, pot ser extraordinàriament difícil canviar un identificador d’Apple per una nova adreça de correu electrònic; el procés és increïblement complicat. Espero que aquest recorregut us hagi ajudat a aclarir el procés i m’agradaria conèixer les vostres experiències amb el canvi d’identificador d’Apple a la secció de comentaris següent.

Gràcies per llegir i recordeu de pagar-ho endavant,
David P.