La pantalla del meu iPhone és negra. Aquí teniu el motiu real.

My Iphone Screen Is Black

El vostre iPhone està engegat, però la pantalla és de color negre. El vostre iPhone sona, però no podeu respondre a la trucada. Heu provat de restablir l'iPhone, deixant que es quedés sense bateria i el torneu a connectar, i la pantalla del vostre iPhone ja està encara negre . En aquest article t’explicaré per què la pantalla de l'iPhone es va tornar negra i què podeu fer per solucionar-ho.

Per què la pantalla del meu iPhone és negra?

La pantalla negra es sol produir per un problema de maquinari amb el vostre iPhone, de manera que normalment no hi ha una solució ràpida. Dit això, un error de programari llauna fa que la pantalla de l'iPhone es congeli i es torni negra, així que provem de restablir-la per veure si és el que està passant.Per fer un restabliment complet, manteniu premut el botó botó d'encendre (també conegut com el botó Sleep / Wake) i el fitxer Botó d'inici (el botó circular situat a sota de la pantalla) junts durant almenys 10 segons.A l'iPhone 7 o 7 Plus, realitzeu un restabliment complet mantenint premut el botó botó de baixar volum i la botó d'encendre al mateix temps fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.I si teniu un iPhone 8 o superior, realitzeu un restabliment complet prement i deixant anar el botó d’augment de volum, premeu i deixeu anar ràpidament el botó de baixar el volum i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada (iPhone 8) o el botó lateral (iPhone X o versions posteriors) fins que aparegui el logotip d'Apple.

Si apareix el logotip d’Apple a la pantalla, probablement no hi hagi cap problema amb el maquinari de l’iPhone, ja que s’ha produït un error de programari. Consulteu el meu altre article sobre iPhones congelats , que us indicarà exactament què heu de fer per solucionar el vostre iPhone. Si el logotip d’Apple no apareix a la pantalla, seguiu llegint.

Fem una ullada a l’interior del vostre iPhone

Tauler lògic de l'iPhoneUn breu recorregut per l’interior de l’iPhone us ajudarà a entendre per què la pantalla és negra. Hi parlarem de dues peces de maquinari: les del vostre iPhone visualització i la tauler lògic .

La placa lògica és el cervell darrere del funcionament del vostre iPhone i totes les parts del vostre iPhone s’hi connecten. El visualització mostra les imatges que veieu, però el fitxer tauler lògic ho explica què mostrar.

S'està suprimint la pantalla de l'iPhone

Tota la pantalla del vostre iPhone és extraïble, però és molt més complicada del que es podria pensar. A la pantalla del vostre iPhone hi ha quatre components principals:

  1. La pantalla LCD, que mostra les imatges que veieu al vostre iPhone.
  2. El digitalitzador , que és la part de la pantalla que processa el tacte. Això digitalitza el dit, el que significa que converteix el toc del dit en un llenguatge digital que el seu iPhone pot entendre.
  3. La càmera frontal.
  4. El botó Inici.

Cada component de la pantalla del vostre iPhone té un separat que es connecta a la placa lògica del vostre iPhone. És per això que és possible que pugueu lliscar per la pantalla amb el dit, tot i que la pantalla sigui negra. El digitalitzador funciona, però el LCD no.

El pal negre toca el connector de dades de la pantalla

En molts casos, la pantalla de l'iPhone és de color negre perquè el cable que connecta la pantalla LCD a la placa lògica s'ha desconnectat. Aquest cable es diu connector de dades de visualització. Quan es desconnecta el connector de dades de la pantalla de la placa lògica, es pot solucionar l'iPhone si el torneu a connectar.

Hi ha altres casos en què la solució no és tan senzilla i és quan la pantalla LCD es fa malbé. Quan això passi, no importa si la pantalla LCD està connectada a la placa lògica o no; està trencada i s’ha de substituir.

Com puc saber si la meva pantalla està descol·locada o trencada?

Tinc dubtes a escriure això perquè no és en cap cas una regla dura i ràpida, però jo tenir Vaig notar un patró a la meva experiència treballant amb iPhones. No hi ha garanties, però la meva regla general és la següent:

l'iPhone 5s es va tornar negre i no s'encén
  • Si la pantalla de l'iPhone deixava de funcionar després l'has deixat caure , és probable que la pantalla sigui negra perquè el cable LCD (connector de dades de visualització) s'ha desconnectat de la placa lògica.
  • Si la pantalla de l'iPhone deixava de funcionar després es va mullar, és probable que la pantalla sigui negra perquè la pantalla LCD està trencada i cal substituir-la.

Com arreglar una pantalla negra de l'iPhone

La forma d’escollir continuar depèn de si el cable LCD de l’iPhone s’ha desconnectat de la placa lògica o si la pantalla LCD està trencada. Podeu utilitzar la meva regla des de dalt per fer una conjectura educada.

Si el cable LCD s’ha desallotjat, Genius Bar en una botiga d’Apple maig repareu-lo gratuïtament, fins i tot si el vostre iPhone no està garantit. Això es deu al fet que la solució és relativament senzilla: obriran l’iPhone i tornaran a connectar el cable del digitalitzador a la placa lògica. Si decidiu seguir aquesta ruta, concertar una cita amb el Genius Bar abans d’arribar; en cas contrari, podríeu acabar parant una estona.

Si la pantalla LCD està trencada, aquesta és una altra història. Pot ser molt car reparar la pantalla de l'iPhone, sobretot si es passa per Apple. Si busqueu una alternativa d’alta qualitat i menys costosa, us ho recomano Pols , un servei de reparació presencial que us vindrà, arreglarà el vostre iPhone al moment i us donarà una garantia de per vida.

Si preferiu obtenir un iPhone nou que no es repari l’actual, consulteu l’UpPhone eina de comparació de telèfons . Podeu comparar els preus de tots els telèfons intel·ligents de cada operador sense fils. Els operadors estan ansiosos perquè us canvieu a la seva xarxa, de manera que és possible que obtingueu un iPhone nou aproximadament pel mateix cost que reparar l’actual.

Reparar el vostre iPhone normalment no és una bona idea

Els cargols en forma d’estrella (pentalobe) mantenen l’iPhone tancat

L’usuari no ha d’obrir els iPhones. Feu una ullada als dos cargols que hi ha al costat del port de càrrega de l’iPhone: tenen forma d’estrella. Dit això, allà són excel·lents guies de reparació per aquí si us sentiu aventurer. Vaig agafar les imatges d’aquest article d’una guia de reparacions d’iFixit.com anomenada Substitució del conjunt del panell frontal de l'iPhone 6 . Aquí teniu un breu fragment d’aquest article que pot semblar familiar:

'Quan torneu a muntar el telèfon, el cable de dades de la pantalla pot sortir del connector. Això pot provocar línies blanques o una pantalla en blanc quan torneu a engegar el telèfon. Si això passa, simplement torneu a connectar el cable i enceneu el telèfon '. Font: iFixit.com

Si creieu que el vostre cable LCD de l'iPhone (cable de dades de visualització) simplement s'ha desconnectat de la placa lògica, sou molt intel·ligent i no aneu a una botiga d'Apple; torneu a connectar el cable de dades de visualització a la placa lògica. no ho és això difícil, si teniu les eines adequades.

Substitució de la pantalla és molt complex a causa del nombre de components implicats. Deixeu-ho clar: jo no us recomanem que proveu de solucionar aquest problema vosaltres mateixos, ja que és massa fàcil trencar alguna cosa i 'tapar' l'iPhone.

Saps el que has de fer

La majoria dels lectors no podran arreglar la pantalla de l’iPhone només llegint aquest article, perquè una pantalla negra de l’iPhone no sol ser causada per cap problema de programari. Tot funcionava bé fins que la pantalla de l'iPhone es va tornar negra. Ara no podeu fer servir el vostre iPhone en absolut, però sí fer saber què fer després. M’interessa saber com heu solucionat l’iPhone a la secció de comentaris que hi ha a continuació i qualsevol experiència que pugueu oferir ajudarà, sens dubte, a altres lectors amb el mateix problema.

Gràcies per llegir i tot el millor,
David P.
Tots imatges de l'iPhone en aquest article de Walter Galan i amb llicència sota CC BY-NC-SA .