El meu iPhone no s'apagarà. Aquí teniu la veritable solució.

My Iphone Won T Turn Off

El vostre iPhone no s'apagarà i no esteu segur de per què passa. Potser intenteu desconnectar del món exterior durant uns minuts o intenteu estalviar molta bateria. En aquest article t’explicaré per què el vostre iPhone no s’apaga i com solucionar el problema d'apagat per bé.

Per què el meu iPhone no s'apaga?

Normalment, l’iPhone no s’apagarà perquè hi ha un problema amb el programari de l’iPhone o la pantalla o el botó d’engegada no funciona correctament.què significa restauració a la bíblia

En qualsevol cas, aquesta pràctica guia us guiarà com es corregeix un iPhone que no s’apaga . Al final, ja sabreu com fer-ho treballar al voltant d’una pantalla de l’iPhone que no respon , com apagar l'iPhone si el botó d'engegada no funciona, i opcions de reparació si necessiteu ajuda professional.1. Proveu d'apagar l'iPhone

El primer és el primer. Per apagar l'iPhone, manteniu premut el botó Dormir / despertar botó (el que la majoria de la gent fa referència al botó d'engegada). Si teniu un iPhone sense botó d'inici, manteniu premut el botó lateral i el botó de volum simultàniament.Deixeu anar el botó o els botons quan llisqueu fins a apagar-lo apareix a la pantalla. Aquest és el vostre punt per tocar icona d'energia vermella i llisqueu-lo amb el dit d’esquerra a la dreta de la pantalla. L’ideal seria que el vostre iPhone s’apagui quan feu això. Si no, i us grategeu el cap, seguiu llegint.

Tipus professional: Si veieu la frase 'lliscar per apagar' a la pantalla, però la pantalla no respondrà, proveu alguns dels trucs del meu article sobre què fer quan La pantalla tàctil de l'iPhone no funciona .

2. Restableix el teu iPhone

El següent pas és un restabliment complet. Per fer-ho, manteniu premut el botó Botó Dormir / Despertar (el botó d'engegada) i el fitxer Inici botó al mateix temps. Mantén premuts aquests dos botons junts fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla del teu iPhone. És possible que hagueu de prémer ambdós botons fins a 20 segons, així que tingueu paciència.Realitzar un restabliment complet en un iPhone 7 o 7 Plus és lleugerament diferent. Per restablir un iPhone 7 o 7 Plus, mantén premut el botó botó d'encendre i la botó de baixar volum alhora fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

Si teniu un iPhone 8 o superior, premeu i deixeu anar el botó per augmentar el volum i, a continuació, premeu i deixeu anar el botó per baixar el volum i, a continuació, manteniu premut el botó lateral fins que la pantalla es torni negra i aparegui el logotip d'Apple

Un restabliment complet pot ajudar a reiniciar el programari que pot funcionar incorrectament. M’agradaria destacar que aquesta no és la manera correcta d’apagar l’iPhone cada vegada. Si l’opció d’apagada normal funciona, utilitzeu-la. Un restabliment complet pot interrompre el programari i causar més problemes si ho feu sense cap motiu.

3. Activeu AssistiveTouch i apagueu l'iPhone mitjançant un botó d'engegada del programari

Si el botó d’engegada del vostre iPhone no funciona, no podeu fer el pas 1 o 2. Afortunadament, vosaltres llauna apagueu l'iPhone només amb el programari integrat a l'aplicació Configuració.

Com puc apagar l'iPhone quan el botó d'engegada no funciona?

AssistiveTouch és una característica que us permet controlar el vostre iPhone completament des de la pantalla. Això és útil si teniu problemes amb els botons de l'iPhone o si no els podeu utilitzar físicament.

Per accedir a AssistiveTouch, aneu a Configuració -> Accessibilitat -> AssistiveTouch.

Toqueu la commutació que apareix a la part dreta de l'opció AssistiveTouch per activar la funció i girar la commutació en verd. Ha d’aparèixer un quadrat de color gris clar amb un cercle de colors més clars al centre. Aquest és el menú AssistiveTouch. Toqueu el quadrat per obrir-lo.

Per apagar l’iPhone amb AssistiveTouch, trieu Dispositiu i, a continuació, manteniu premuda la icona de pantalla de bloqueig. Això us portarà a una pantalla que diu 'llisca per apagar'. Arrossegueu la icona d'energia vermella d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone

Com puc tornar a engegar l'iPhone si el botó d'engegada no funciona?

Per tornar a engegar l'iPhone si l'alimentació no funciona, connecteu-lo a l'alimentació. El logotip d’Apple apareixerà a la pantalla i podreu utilitzar l’iPhone com de costum.

4. Restaureu l'iPhone

De vegades, un problema de programari o firmware no és tan fàcil de solucionar. Si heu provat el mètode de restabliment suau i el vostre iPhone encara no s’apagarà, és hora de provar d’utilitzar iTunes (PCs i Macs amb MacOS 10.14 o versions anteriors) o Finder (Macs amb MacOS 10.15 o versions posteriors) per restablir el programari de l’iPhone .

Restauració mitjançant l’iTunes

Connecteu l'iPhone a un ordinador que tingui instal·lat iTunes. Trieu el vostre iPhone quan aparegui. Primer, feu clic a Feu una còpia de seguretat ara per fer una còpia de seguretat del vostre iPhone a l'ordinador i, a continuació, seleccioneu Restaurar còpia de seguretat . Això us portarà a una llista de còpies de seguretat per triar. Trieu el que acabeu de fer.

Seguiu les instruccions d'iTunes per restaurar l'iPhone a la configuració anterior. Quan hàgiu acabat, desconnecteu l'iPhone i proveu-lo. Ara hauríeu de poder apagar l'iPhone.

Restauració mitjançant Finder

Connecteu l'iPhone al Mac mitjançant un cable Lightning i obriu Finder. Feu clic al vostre iPhone a Ubicacions, a la part esquerra del Finder. Feu clic a Restaurar còpia de seguretat i seleccioneu la còpia de seguretat que acabeu de crear quan aparegui la llista de còpies de seguretat a la pantalla. Seguiu les instruccions per restaurar l'iPhone.

Si teniu problemes per restaurar l'iPhone, proveu-ho fent una restauració de DFU . La nostra guia us mostrarà com posar el vostre iPhone en mode DFU i la millor manera de restaurar-lo.

5. Cerqueu una solució alternativa (o aguanteu-la)

Si heu provat de restablir i restablir el vostre iPhone amb iTunes i el vostre iPhone encara no s’apagarà, pot ser que hi hagi alguna cosa més greu amb el vostre iPhone.

Si voleu apagar l’iPhone per mantenir-lo en silenci, sempre podeu desactivar el so de l’iPhone amb l’interruptor de timbre / silenci a la part superior esquerra del telèfon. D’aquesta manera, no escoltarà cap alerta.

O si voleu deixar de rebre correus electrònics, trucades i missatges de text, encara que només estigui a la pantalla, podeu activar el mode avió. És la primera opció a la part superior de la pàgina a Configuració. Recordeu que no rebreu cap trucada ni cap missatge ni podreu fer trucades de sortida amb el vostre iPhone en mode avió. Heu de tornar a desactivar el mode avió per poder enviar o rebre trucades o missatges.

6. Repareu l'iPhone

De vegades, els components físics (anomenats maquinari) del vostre iPhone simplement poden deixar de funcionar. Quan això passi, substituir o solucionar l’iPhone és una bona opció.

Si el vostre iPhone està en garantia, Apple (o una altra empresa, com ara una botiga o el vostre proveïdor de serveis mòbils si heu comprat una garantia a través d’ells) us pot oferir la substitució del vostre iPhone. Per tant, val la pena comprovar-ho primer.

Per als iPhones amb botons trencats que no estan coberts per una garantia, fer servir un servei de reparació és una manera de mantenir l’iPhone i substituir el maquinari trencat. Apple ofereix reparacions per un càrrec i també ho fan diversos tercers, inclosos els tallers de reparació locals i els serveis d’enviament en línia. Reparar l’iPhone pot costar molt menys que comprar-ne un de nou. Consulteu el nostre article sobre la cerca reparació d'iPhone a prop meu i en línia per obtenir més consells sobre com triar la millor opció de reparació.

El vostre iPhone es torna a apagar.

Heu solucionat el problema i l'iPhone es torna a apagar. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per ensenyar als vostres amics i seguidors què fer quan el seu iPhone tampoc no s’apagarà. Deixa un comentari a continuació si tens cap més pregunta sobre el teu iPhone.