Els botons de volum de l'iPhone no funcionen? Aquí teniu la veritable solució.

Iphone Volume Buttons Not WorkingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Els botons de volum del vostre iPhone no funcionaran i no sabeu per què. Els sons es reprodueixen massa suaus o massa forts i comença a ser frustrant. En aquest article, ho faré expliqueu què heu de fer quan els botons de volum de l'iPhone no funcionen !Els botons estan bloquejats o els podeu prémer?

Aquestes són les primeres preguntes que us heu de fer quan els botons de volum de l'iPhone no funcionen:  1. Els botons estan encallats de manera que no els pugueu prémer?
  2. Podeu prémer els botons cap avall, però a la pantalla no passa res?

Cada problema té un conjunt únic de passos de resolució de problemes, de manera que desglossaré aquest article abordant l’escenari un primer i l’escenari segon segon.Utilitzeu el control lliscant de volum a l'aplicació Configuració

Tot i que els botons de volum físics de l'iPhone no funcionen, sempre podeu ajustar el volum del timbre a l'aplicació Configuració. Anar a Configuració -> Sons i Hàptics . Per ajustar el volum del timbre, utilitzeu un dit per arrossegar el control lliscant.

Com més arrossegueu el control lliscant cap a l’esquerra, més sonarà el vostre iPhone. Com més arrossegueu el control lliscant, més fort sonarà. Quan arrossegueu el control lliscant, apareixerà una finestra emergent al centre de la pantalla per informar-vos que s’ha ajustat el volum del timbre.Les aplicacions que reprodueixen cançons, podcasts o vídeos també tenen un control lliscant que podeu utilitzar per ajustar el volum. Per exemple, fem una ullada a l’aplicació Music. A prop de la part inferior de la pantalla, veureu un control lliscant horitzontal que podeu utilitzar per ajustar el volum de la cançó que escolteu. L’aplicació Podcasts i les vostres aplicacions de reproducció de vídeo preferides també tindran un disseny similar.

Els botons de volum del meu iPhone estan bloquejats.

Malauradament, si els botons de volum estan totalment bloquejats, no podeu fer molt. Moltes vegades, caixes de goma barates poden encallar els botons al vostre iPhone. Proveu de treure la funda de l'iPhone i torneu a prémer els botons de volum.

Si encara estan encallats, probablement haureu de reparar l’iPhone. Desplaceu-vos fins a la part inferior d'aquest article per explorar les opcions de reparació del botó de volum.

Una solució temporal per als botons de volum atrapats

Si els botons de volum estan bloquejats i no podeu reparar l’iPhone en breu, podeu utilitzar AssistiveTouch. AssistiveTouch posa un botó virtual a la pantalla del vostre iPhone que té moltes funcions iguals que els botons físics.

Per activar AssistiveTouch, aneu a Configuració -> Accessibilitat -> Tacte -> AssistiveTouch . Activeu l'interruptor situat al costat d'AssistentTouch: apareixerà el botó virtual.

activeu assistivetouch ios 13

Per utilitzar AssistiveTouch com a botó de volum, toqueu el botó virtual i toqueu Dispositiu . Veureu una opció per ajustar el volum cap amunt o cap avall, tal com podeu fer amb els botons de volum funcionals.

Puc prémer els botons de volum, però no passa res!

Si encara podeu prémer els botons de volum, és possible que tingueu sort. Tot i que no passa res quan premeu els botons de volum, això podria ser el resultat d'un programari problema . Seguiu els passos de resolució de problemes següents per diagnosticar i solucionar el veritable motiu pel qual els botons de volum de l'iPhone no funcionen.

Restableix el teu iPhone

És possible que el programari s’hagi estavellat i hagi congelat l’iPhone. Per tant, quan premeu els botons de volum de l’iPhone, no passa res. En fer un restabliment complet, l'iPhone es veurà obligat a apagar-se i tornar-lo a engegar. El restabliment complet descongelarà el vostre iPhone i esperem que solucioni el problema del botó de volum.

Hi ha algunes maneres diferents de restablir el vostre iPhone en funció del model que tingueu:

loció de calamina per a taques fosques
  • iPhone 6s i versions anteriors : Manteniu premuts el botó d'engegada i el botó d'inici simultàniament fins que aparegui el logotip d'Apple.
  • iPhone 7 i iPhone 7 Plus : Mantingueu premuts simultàniament el botó d'engegada i el volum fins que aparegui el logotip d'Apple.
  • iPhone 8, 8 Plus i X : Premeu i deixeu anar el botó per augmentar el volum, premeu i deixeu anar el botó per augmentar el volum i, a continuació, manteniu premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple.

Activeu el canvi amb els botons

Si intenteu augmentar o reduir el volum del timbre a l’iPhone mitjançant els botons de volum, assegureu-vos Canvia amb els botons està activat. Si aquest paràmetre està desactivat, els botons de volum només ajustaran el volum de música, podcasts i vídeos quan es reprodueixin mitjançant auriculars o altaveus del vostre iPhone.

Anar a Configuració -> Sons i Hàptics i activeu l'interruptor situat al costat de Canvia amb botons. Sabreu que està activat quan l’interruptor és verd!

Poseu el vostre iPhone en mode DFU

La restauració de DFU (actualització del firmware del dispositiu) és el tipus de restauració més profund que podeu realitzar en un iPhone. La 'F' a la restauració de DFU significa firmware , la programació del vostre iPhone que controla el seu maquinari. Si els botons de volum no funcionen, posant el vostre iPhone en mode DFU podria solucionar el problema.

Reparació dels botons de volum

Si els botons de volum encara no funcionaran després de realitzar una restauració de DFU, probablement haureu de reparar l’iPhone. A l’iPhone inicial, els botons de volum trencats no eren massa importants perquè només feien que ajustar el volum. Ara, els botons de volum són molt més importants, ja que s’utilitzen per fer captures de pantalla a l’iPhone X i restablir l’iPhone 7, 8 i X.

Configureu una cita a l'Apple Store a prop vostre i veureu què poden fer per vosaltres. També us recomanem Pols , una empresa de reparació d’iPhone que envia un tècnic certificat directament a casa o oficina. Corregiran els botons de volum trencats in situ i cobriran la reparació amb una garantia de per vida.

Augmenteu el volum.

Els botons de volum tornen a funcionar. La propera vegada que els botons de volum de l'iPhone no funcionin, sabreu on heu de solucionar el problema. Deixa’m un comentari a continuació i fes-me saber quina solució ha resolt el problema del teu iPhone.

Gràcies per llegir,
David L.