Com omplir un money order per immigració?Como Llenar Un Money Order Para Inmigracion

Com omplir un money order per immigració?

Com omplir un money order per immigració?

El lloc web de USCIS proporciona la següent guia sobre El pagament de les taxes d'immigració .

Pagar les taxes d'immigració

Utilitzeu la següent guia quan pagui les despeses d'arxiu, biometria o altres despeses a l'USCIS :

Gir postal

elsgir postalhan de ser fets amb fons dels EUA i pagadors en fons dels Estats Units.

Si viu en els Estats Units o els seus territoris Faci el gir postal a nom de l' Departament de Seguretat Nacional dels Estats Units(No USDHS o DHS) .

Si viu fora dels Estats Units o els seus territoris, i està presentant la seva sol·licitud o petició en el lloc on viu, contacti amb la ambaixada dels EUA . més propera o consolat per rebre instruccions sobre el mètode de pagament .

Targetes de crèdit

el USCIS accepta targetes de crèdit en totes les oficines locals que accepten pagaments. Les targetes acceptades inclouen Visa®, Mastercard®, American Express® i Discover®. Xarxa.

Instruccions de verificació de l'USCIS

S'aconsella als clients que requereixen el pagament dels serveis que sol·liciten que segueixi les instruccions que s'indiquen a continuació per assegurar-se que la seva sol·licitud sigui presentada correctament.

Si paga els seus honoraris amb xec, tingui en compte el següent:

Dipòsit electrònic de xecs - Si vostè està pagant els seus honoraris per xec a la caixer, convertirem el seu xec en una transferència electrònica de fons. Quan vostè lliuri el seu xec signat a l'caixer, escanejarem el seu xec i el retindrem. Nosaltres farà servir la informació del compte del seu xec per fer un fons electrònic transfereixi des del seu compte corrent la quantitat de el xec.

Fons insuficients - Si us plau, tingui en compte que la transferència electrònica de fons del seu compte pot ocórrer més ràpid que el processament normal d'un xec de paper. Si no podem completar la transferència electrònica de fons perquè el seu compte no té prou fons, intentarem fer la transferència fins a dues vegades més. Si el compte encara
no té fons suficients, se li facturarà l'import de l'xec original i una vegada pel USCIS.

autorització - A l'presentar el seu xec a l'caixer, vostè autoritza el USCIS a convertir la seva xec en una transferència electrònica de fons. Si la transferència no pot passar per raons tècniques, ens autoritza a processar la còpia del seu xec original a través dels procediments normals de verificació de paper.

Si us plau, tingui en compte

1. Els xecs personals han de ser prèviament impresos amb el nom de el banc i el compte
titular. A més, la direcció i el número de telèfon de l'titular del compte han d'estar prèviament impresos, mecanografiats o escrits amb tinta en el xec. Tots els xecs han de ser mecanografiats o escrits
en tinta.

2. Escrigui la data en què omple el xec incloent: dia, mes i any.
En la línia Pagui a l'ordre d'escriba: Departament de Seguretat Nacional dels Estats Units.

3. 3. Escriu en nombres la quantitat exacta en dòlars de la quota pel servei que està
sol·licitant. En l'exemple, la quantitat és 595 dòlars.

4. 4. Indiqueu la quantitat exacta en dòlars de la tarifa pel servei que sol·licita.
La part de centaus de la quantitat s'ha d'escriure com una fracció sobre 100. En aquest
Per exemple, la quantitat és Cinc-cents noranta-cinc i 00/100.

5. Escriu una breu descripció de l'propòsit del seu pagament. En aquest exemple, és Quota de sol·licitud de N400.

6. 6. Ferm el xec amb la seva signatura legal.

Tarifes de USCIS

Pagui la tarifa amb un xec personal o de caixa o amb una transferència pel valor emès en un banc nord-americà pagador en dòlars nord-americans a l'Departament de Seguretat Nacional dels Estats Units . No utilitzeu les inicials DHS, USDHS o USCIS.

Els residents de Guam han de pagar la tarifa a l' Tresorer, Guam .

Els residents de les Illes Verges dels Estats Units han de pagar la tarifa a l' Comissionat de Finances de les Illes Verges .

No envieu efectiu ni xecs de viatger. Les tarifes s'han de presentar a la quantitat exacta.

Assegureu-vos que els xecs estiguin signats i datats correctament. Els xecs han d'estar datats dins dels últims sis mesos. Els xecs amb data posterior són acceptables sempre que la data de l'xec no sigui més de 5 dies abans de la data en què es rep el xec. S'accepten xecs subjectes a cobrament.

Un xec no cobrat en el pagament d'una tarifa de sol·licitud invalidarà la sol·licitud i qualsevol document emès. S'imposarà un càrrec de $ 30.00 si el xec per al pagament d'una tarifa no és acceptat pel banc en el qual s'extreu.

Col·loqui el xec a la part superior de l'aplicació, bé subjecte a la cantonada superior esquerra. Si es presenta més d'una sol·licitud, envieu un xec per separat per a cadascuna. Això evitarà que es tornin TOTS els aplicacions en cas que només una sigui inacceptable. Col·loqui totes les verificacions en la sol·licitud superior si es presenten múltiples sol·licituds, com si I-765 (EAD) i I-131 (Parole avançat) es presenten amb I-485 (Ajust d'estat).

Recordeu que la tarifa de sol·licitud no és reemborsable, fins i tot si retira la seva sol·licitud o si es rebutja el cas.

Una vegada que es cobra el xec, pot obtenir el nombre de cas de el revers de l'xec cancel·lat.

Descàrrec de responsabilitat:

Aquest és un article informatiu. No és assessoria legal.

La informació en aquesta pàgina prové de USCIS i altres fonts de confiança. Redargentina no dóna assessorament jurídic o legal, ni està destinat a ser presos com a consell legal.

referències:

Formulari G-1450, Autorització per a transaccions amb targeta de crèdit .

Consells per a la presentació de formularis .

USCIS tarifes

regla final que s'ajusta la sol·licitud de beneficis d'immigració i les tarifes de petició

Calculadora de tarifes

formulari processat en una instal·lació de USCIS Lockbox .

Continguts