Com puc compartir la meva ubicació a l'iPhone? La guia simple.

How Do I Share My Location Iphone

Si sou com jo, utilitzeu el vostre iPhone per estar connectat a les persones que més us interessen. De vegades, això significa compartir més que una trucada o un text; també vol dir compartir la vostra ubicació. Hi ha molts motius pels quals us podeu preguntar: 'Com puc fer que el meu iPhone comparteixi la meva ubicació?' Jo mateix hi he estat.

Afortunadament, hi ha algunes maneres diferents de trobar i compartir la vostra ubicació al vostre iPhone. Fins i tot hi ha una aplicació útil que us permet trobar els meus amics. Aquesta guia us ajudarà a saber què sé. Us guiarà pels conceptes bàsics de activant els serveis d'ubicació i us ajudarà a compartir informació important sobre la ubicació amb exactament qui vols, quan vols.Com 'trobar el meu iPhone' amb els serveis d'ubicació

Per compartir la ubicació de l'iPhone, primer haureu d'activar els serveis d'ubicació a l'iPhone. Location Services és un programari que permet al vostre iPhone veure on sou.Aquest programari utilitza el sistema de GPS assistit (A-GPS) del vostre iPhone, connexió de xarxa mòbil, connexions Wi-Fi i Bluetooth per esbrinar on sou. Els serveis d'ubicació de l'iPhone poden identificar la vostra ubicació a menys de vuit metres (o 26 peus). Això és un tema força potent!Podeu activar els serveis d’ubicació des del vostre iPhone Configuració menú. Anar a Configuració -> Privadesa -> Serveis de localització. El commutador hauria de ser verd, cosa que significa que els serveis d'ubicació estan activats.

on és el micròfon de l'iPhone 7

Per utilitzar algunes de les maneres més populars de compartir la ubicació de l'iPhone, també heu d'activar Comparteix la meva ubicació opció. Podeu arribar-hi des de Serveis de localització pàgina. Aixeta Comparteix la meva ubicació i canvieu el commutador a verd. Això us permetrà utilitzar funcions divertides com ara Cerca els meus amics i les opcions per compartir la ubicació de l'aplicació de missatges. Més informació sobre això en un minut.

Consell professional: els serveis d'ubicació poden suposar un desgast important per a la bateria. Obteniu més informació sobre l’optimització de l’ús de la bateria i dels serveis d’ubicació al nostre article Per què la bateria del meu iPhone mor tan de pressa? Aquí teniu la veritable solució.Com puc permetre que altres persones trobin la ubicació del meu iPhone?

Benvingut al meravellós món de la ubicació compartida amb el vostre iPhone. Tot i que aquestes funcions són ideals per mantenir-vos en contacte amb amics, familiars i companys de confiança, continueu amb precaució. Potser no sempre voleu que algú sàpiga on sou. Afortunadament, hi ha maneres de controlar amb qui compartiu la ubicació de l’iPhone.

Comparteix la ubicació del meu iPhone amb l'aplicació Missatges

L'ús de l'aplicació de missatges és una manera molt fàcil de compartir la vostra ubicació al vostre iPhone. Per utilitzar-lo:

  1. Comparteix la ubicació de lObriu una conversa de text amb la persona a la qual vulgueu enviar la vostra ubicació.
  2. Seleccioneu Detalls a l'extrem superior dret de la finestra.
  3. Trieu Envia la meva ubicació actual per enviar automàticament a algú un enllaç a un mapa amb la vostra ubicació actual.
    O
  4. Trieu Comparteix la meva ubicació perquè la vostra ubicació estigui disponible per a la persona. Podeu triar fer-ho durant una hora, la resta del dia o per sempre. La persona rebrà un missatge que li dirà que pot veure la vostra ubicació i li demana si també vol compartir la seva amb vosaltres.

Comparteix la ubicació del meu iPhone amb Find My Friends

Una altra manera senzilla de compartir la vostra ubicació amb l’iPhone és utilitzar Troba els meus amics . Aquesta també és una bona manera de trobar la ubicació de l'iPhone. Només cal que inicieu el fitxer Cerca l'aplicació Els meus amics . La pantalla us mostrarà un mapa d’on es troba el vostre iPhone ara mateix. Qualsevol persona de la zona que comparteixi la seva ubicació amb vosaltres també apareixerà a l'aplicació.

Per compartir la ubicació de l'iPhone, feu clic a Afegeix a l'extrem superior dret i cerqueu la persona a la qual vulgueu enviar la vostra ubicació als vostres contactes.

per què el meu iPhone continua apagant-se

Aquesta pantalla també funciona per a persones properes que utilitzen Airdrop. Com sempre, aneu amb compte quan compartiu la vostra ubicació amb algú. No l’envieu a un desconegut.

Comparteix la ubicació del meu iPhone amb Maps

L'aplicació Maps us permet compartir la ubicació de l'iPhone de moltes maneres diferents, incloses mitjançant el correu electrònic, Facebook Messenger i el text. Per utilitzar-ho:

  1. Obert Mapes.
  2. Toqueu el botó fletxa a l'extrem inferior esquerre per trobar la vostra ubicació actual.
  3. Toqueu Localització actual . Això us mostrarà l'adreça.
  4. Trieu la icona que hi ha a l'extrem superior dret i, a continuació, seleccioneu l'aplicació que vulgueu utilitzar per compartir la vostra ubicació.

Esteu a punt per compartir la ubicació de l'iPhone?

Espero que aquest article us ajudi la propera vegada que vulgueu compartir la vostra ubicació a l'iPhone. Potser esteu atrapats al costat de la carretera mentre esteu fora i proveu de reunir-vos amb amics o viatgeu i necessiteu ajuda per arribar a un lloc determinat. Sigui com sigui, posar-se en contacte i compartir informació sobre la ubicació no ha de ser difícil.

Cerqueu Els meus amics, l'aplicació de missatges, Maps i fins i tot aplicacions de tercers de confiança M'agrada Glympse totes són opcions sòlides quan voleu compartir la vostra ubicació al vostre iPhone. Què utilitzeu? Feu-nos-ho saber als comentaris. Ens encantaria tenir notícies vostres.