Com puc restablir un iPhone XS i un iPhone XS Max? La solució!

How Do I Hard Reset An Iphone Xs Iphone Xs Max

Acabeu d’aconseguir el vostre nou iPhone XS o XS Max, però ara està congelat. L’heu de reiniciar, però no esteu segur de com. En aquest article, us ho mostraré com restablir un iPhone XS i un iPhone XS Max .

Com restablir un iPhone XS i un iPhone XS Max

  1. Premeu ràpidament i deixeu anar el fitxer botó per augmentar el volum .
  2. Premeu ràpidament i deixeu anar el fitxer botó de baixar el volum .
  3. Mantén premut el botó botó lateral .
  4. Deixeu anar el botó lateral quan apareix el logotip d’Apple a la pantalla. En alguns casos, això pot trigar entre 20 i 30 segons.

L'iPhone XS o XS Max es tornarà a engegar poc després que el logotip d'Apple parpellegi a la pantalla.És dolent restablir durament el meu iPhone XS o XS Max?

Els restabliments durs són una excel·lent solució temporal quan l’iPhone està congelat, enganxat al logotip d’Apple o en una pantalla negra. Un restabliment complet apaga i torna a engegar l’iPhone bruscament, cosa que és una solució ràpida per a aquests problemes habituals de programari.No obstant això, hi ha un parell de problemes amb el restabliment complet. En primer lloc, un restabliment complet no soluciona els problemes de programari subjacents que congelen la pantalla dels vostres iPhone. Aquests problemes encara existeixen i normalment tornaran a sorgir si tot el que feu és restablir el vostre iPhone. Nosaltres recomenem posant el vostre iPhone en mode DFU per solucionar problemes profunds de programari.També corre el risc de corrompre fitxers de programari quan restableix el vostre iPhone. A diferència d’un restabliment programari (apagar i tornar a engegar l’iPhone), els programes, les funcions i les aplicacions no es tanquen de manera natural quan restableix el vostre iPhone.

Aquí teniu la moral de la història: només restableix el vostre iPhone de manera definitiva quan ho necessiteu. Proveu sempre de restablir el vostre iPhone abans de recórrer a un restabliment complet. Els reinicisions reals no solucionen problemes de programari a l’iPhone, de manera que és possible que hàgiu de fer un pas més i restablir tots els paràmetres o que DFU restableixi l’iPhone.

Això no va ser tan dur!

Heu restablert el vostre iPhone amb èxit i torna a funcionar amb normalitat. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials amb la vostra família i amics perquè pugueu ensenyar-los a restablir un iPhone XS o un iPhone XS Max. Tens alguna altra pregunta sobre aquests nous iPhones? Deixeu-los a la secció de comentaris a continuació.Gràcies per llegir,
David L.