La pantalla del meu iPhone parpelleja! Aquí està la solució definitiva.

La Pantalla De Mi Iphone Est ParpadeandoProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

La pantalla del teu iPhone parpelleja i no estàs segur de per què. No importa el que facis, la pantalla segueix parpellejant! En aquest sentit, li mostraré què fer quan la pantalla del teu iPhone parpelleja .Reinici forçat del teu iPhone

Un reinici forçat pot arreglar temporalment el teu iPhone parpellejant si una falla de programari va causar el problema. Moltes vegades, les falles de programari també poden congelar teu iPhone - un reinici pot solucionar!Aquí hi ha un desglossament de com fer un reinici forçat en diferents iPhones:  • iPhone SE, 6s i models anteriors : Mantingues premuts el botó d'encesa i el botó d'inici a el mateix temps fins que el logotip d'Apple parpellegi al centre de la pantalla.
  • iPhone 7 i 7 Plus : Mantingues pressionat simultàniament el botó d'encesa i el botó per baixar el volum. Deixa anar els dos botons quan aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.
  • iPhone 8, X i XS : Pressiona i deixa anar ràpidament el botó Pujar volum, després el botó Baixar volum, després pressiona i mantingues premut el botó lateral fins que vegis aparèixer el logotip d'Apple.

Un reinici forçat és només una solució temporal a el problema que aquestes tenint el qual causa que la pantalla del teu iPhone parpellegi. Encara no hem abordat la causa arrel de el problema, que podem intentar solucionar amb una restauració de DFU. Si un resinicio forçat no va solucionar la pantalla del teu iPhone, recomanem posar el teu iPhone en mode DFU abans d'explorar les opcions de reparació.

restauració DFU

La restauració DFU és la restauració més profunda que pot realitzar en un iPhone. Tot el codi del teu iPhone s'esborra i es torna a carregar, ¡el que li dóna al teu iPhone un nou inici!

Assegura't de tenir una còpia de seguretat de la informació abans de posar el teu iPhone en mode DFU. D'aquesta manera, un cop que es completi la restauració, no perdràs fotos, vídeos o contactes. Consulta la nostra guia pas a pas quan estiguis a punt per posar el teu iPhone en mode DFU !Opcions de Reparació de Pantalla

Probablement hauràs de reparar el teu iPhone si encara parpelleja després de la restauració de DFU. Si recentment teu iPhone va caure, o si va estar recentment exposat a líquids, alguns components interns podrien haver-se danyat.

Porta la teva iPhone al teu Apple Store local si tens un pla AppleCare +. nosaltres recomanem programar una cita amb els tècnics d'Apple perquè no hagis de passar el dia esperant.

Pols és una altra gran opció si desitges reparar la pantalla parpellejant del teu iPhone avui. Et enviaran un tècnic directament a on aquestes en tan sol 60 minuts! Les reparacions de Puls de vegades són més barates que les d'Apple i vénen amb una garantia de per vida.

Pantalla Arreglada en un Obrir i Tancar d'Ulls

Has arreglat la pantalla parpellejant del teu iPhone! La propera vegada que la pantalla del teu iPhone parpellegi, sabràs exactament com solucionar el problema. Deixa qualsevol altra pregunta que tinguis sobre el teu iPhone a continuació a la secció de comentaris!

gràcies,
David L.