iPad bloquejat al logotip d'Apple? Aquí teniu la veritable solució.

Ipad Stuck Apple Logo

El vostre iPad es va quedar congelat al logotip d’Apple i no esteu segur de què fer. Independentment dels botons que premeu, el vostre iPad simplement no s'encendrà. En aquest article, ho faré expliqueu què heu de fer quan el vostre iPad està enganxat al logotip d'Apple !

Per què el meu iPad està enganxat al logotip d'Apple?

El vostre iPad està encallat al logotip d'Apple perquè s'ha produït un error durant el procés de reinici. Durant el procés quan l’iPad s’encén, ha de realitzar tasques senzilles com comprovar la memòria i engegar el processador. Després, després d’encendre’s, l’iPad és capaç de realitzar tasques més complexes com navegar per Internet i donar suport a les aplicacions d’IOS.La majoria de les vegades, l'iPad queda bloquejat al logotip d'Apple a causa d'un problema de programari o d'un problema amb un programari de seguretat de tercers instal·lat actualment a l'ordinador. Els passos següents us ajudaran a diagnosticar i solucionar el veritable motiu pel qual el vostre iPad es queda congelat al logotip d'Apple.Has fet jailbreak al teu iPad?

Una de les possibles conseqüències negatives de trencant el vostre iPad és que podria començar a quedar atrapat al logotip d’Apple. Si heu bloquejat el vostre iPad, ometeu el pas de restauració de DFU per solucionar el problema.Restableix el teu iPad

Un restabliment complet obliga l'iPad a apagar-se i tornar-se a engegar bruscament, cosa que normalment solucionarà el problema si l'iPad s'ha bloquejat al logotip d'Apple. Manteniu premut el botó d’engegada i el botó d’inici simultàniament fins que aparegui el logotip d'Apple. A continuació, deixeu anar els dos botons.

Si el vostre iPad es va reiniciar, està molt bé, però encara no hem acabat. Moltes vegades, un restabliment complet és només una solució temporal per a un problema de programari més profund. Si trobeu que el vostre iPad continua quedant atrapat al logotip d’Apple, us recomano realitzar una restauració de DFU, el segon a l’últim pas d’aquest article.

Problemes amb el programari de tercers

De vegades, el programari de tercers instal·lat a l’ordinador pot interrompre el procés quan intenteu transferir dades o actualitzar el vostre iPad. És possible que el vostre iPad quedi atrapat al logotip d’Apple perquè aquest procés es va interrompre.Embarassada de 39 setmanes, molt moviment i pressió

Moltes vegades, el programari de tercers que causa el problema és algun tipus de programari de seguretat. El programari de seguretat pot veure el vostre iPad com una mena d’amenaça quan el connecteu a l’ordinador i obriu l’iTunes.

Si teniu instal·lat un programa de seguretat de tercers a l’ordinador, apagueu-lo temporalment abans d’intentar connectar l’iPad a l’iTunes. Consulteu el nostre altre article si el vostre L'iPad no es connecta a iTunes en absolut. Apple té un article fantàstic sobre resolent aquest tipus de problemes al seu lloc web també.

Comproveu el port USB de l'ordinador i el cable Lightning

Si l’ordinador funciona bé i cap aplicació de tercers no interfereix en un procés de transferència o actualització de dades, mireu el port USB de l’ordinador i el cable Lightning. Qualsevol de les dues podria ser la raó per la qual el vostre iPad es queda atrapat al logotip d'Apple quan el connecteu.

En primer lloc, inspeccioneu de prop el port USB de l’ordinador i comproveu si hi ha alguna cosa enganxada. La deixalla, la pols i altres residus poden evitar que el cable Lightning faci una connexió neta al port USB. Si un port USB no funciona, proveu-ne un de diferent a l'ordinador.

En segon lloc, examineu de prop els dos extrems del cable Lightning. Si observeu alguna decoloració o desgast, potser haureu d’utilitzar un cable diferent. Proveu de prestar el cable d’un amic si no en teniu cap de més.

pantalla de l'iPhone 7 apagada

Poseu el vostre iPad en mode DFU i restaureu-lo

La restauració de DFU és la restauració més profunda que podeu fer en un iPad. Tot el codi que controla el maquinari i el programari del vostre iPad s’esborra i es torna a carregar com a nou. Abans de realitzar una restauració de DFU, us recomanem que deseu una còpia de seguretat perquè no perdeu cap de les dades importants un cop finalitzada la restauració.

Per posar l’iPad en mode DFU, l’haureu de connectar a un ordinador i obrir l’iTunes. iTunes només és una eina que s’utilitza per posar l’iPad en mode DFU, de manera que podeu utilitzar l’ordinador d’un amic si teniu problemes amb el vostre.

Mireu el nostre vídeo per aprendre a restaurar DFU al vostre iPad.

Reparació del vostre iPad

Si el vostre iPad ho és encara Si es bloqueja el logotip d’Apple després d’haver realitzat una restauració de DFU, probablement sigui el moment d’explorar les opcions de reparació. Moltes vegades, els problemes amb la placa lògica són la raó per la qual l’iPad s’enganxa al logotip d’Apple.

hotspot personal no funciona iphone 6

Si el vostre iPad està protegit per AppleCare +, introduïu-lo al vostre Apple Store local i consulteu què poden fer per vosaltres. No ho oblideu programa una cita primer !

Si el vostre iPad no està cobert per AppleCare + o si només voleu solucionar-lo immediatament, us recomanem Pols , una empresa de reparació a demanda. Puls us enviarà un tècnic certificat directament i us repararà l’iPad in situ (de vegades més barat que Apple).

Ja no s’enganxa!

El vostre iPad s'ha reiniciat. La propera vegada que el vostre iPad quedi encallat al logotip d’Apple, sabreu exactament com solucionar el problema. Si teniu alguna altra pregunta sobre el vostre iPad, deixeu-nos un comentari a continuació.