39 setmanes d'embaràs embarassades i un bebè en moviment

39 Weeks Pregnant Cramping

Rampes embarassades de 39 setmanes i el bebè en moviment . A les 39 setmanes de gestació, és normal que el nadó es mogui molt, però no sempre la mare se n’adonarà. Si no creieu que el nadó es mogui almenys 10 vegades al dia, haureu de posar-vos en contacte amb el vostre metge.

En aquesta fase, el ventre superior és normal perquè alguns bebès només caben a la pelvis durant el part i, per això, si el vostre ventre encara no ha baixat, no us preocupeu.

El tap mucós és un moc gelatinós que tanca l'extrem de l'úter i la seva sortida pot indicar que el part és més proper. Es caracteritza per una mena de sagnat amb fils de sang, però gairebé la meitat de les dones no ho perceben.

En aquesta setmana la mare pot sentir-se molt inflada i cansada, per alleujar aquest malestar es recomana dormir sempre que sigui possible, aviat tindrà el nadó a la falda i descansar pot ser més difícil.

Embarassada de 39 setmanes [panxa dura i altres símptomes]

Si teniu 39 setmanes d’embaràs, l’entrega no trigarà molt més. Fins i tot es pot donar el cas que ja tingueu el vostre nadó als braços. Si encara no és tan lluny, probablement la vostra parella sempre estarà en espera. Què passa si encara no ho heu fetpariraquesta setmana amb tu i el teu bebè?

Ja no hi ha brot de creixement

La setmana 39, per descomptat, hi ha moltes coses que passen amb el vostre nadó. A continuació es mostra una visió general del seu pes i alçada.

  • Pes: 3300 grams
  • Longitud: 50 centímetres

Com probablement ja heu llegit, escoltat o vist a la nostra cronologia, el vostre bebè no creixerà molt més durant aquestes darreres setmanesembaràs. El creixement s’ha acabat i el vostre bebè ja no s’allargarà, sinó que serà més pesat. Tot el pes que s’afegeix ara al vostre nadó ésprevisttenir unreserva per després del part.

El nadó aviat entrarà en un nou món i haurà d’acostumar-se a tot, incloent la nutrició i les circumstàncies. El nadó perdrà molt de pes els primers dies després del naixement. El bebè triga unes quantes setmanes a acostumar-se al nostre món.

El vostre nadó era transparent a l’inici de l’embaràs. Poc a poc, el color va començar a canviar durant l’embaràs pel rosa. Quan ho siguisEmbarassada de 39 setmanes, la pell del vostre fill es torna més blanca. Fins i tot si teniu la pell fosca, el vostre nadó serà relativament clar al néixer. Això es deu al fet que el pigment encara no s’ha desenvolupatnens. Aquest desenvolupament només té lloc poques setmanes després del naixement. El vostre fill comença a tenir cada cop més el seu color.

Irritat i oblidat

A més de les moltes activitats i canvis del vostre nadó, naturalment també canviarà de nou. A continuació, es mostren els canvis més significatius que podeu notar aquesta setmana.

Estaràs oblidat aquesta setmana, fàcilment irritable i cansat, però això és normal, és clar. Ara sou 39 setmanes més i, en aquestes 39 setmanes, probablement heu tingut tot tipus de malalties i heu tingut problemes per dormir.

Probablement ja esperareu el moment en què hagi acabat. Tranquils, ja és hora. Pràcticament us desfeu de totes les malalties que heu viscut els darrers mesos. Gaudeix dels darrers dies, descansa i prepara't per al part.

Aquesta setmana començareu a preocupar-vos pel naixement. Alguns estan preocupats pel dolor que tindreu. Altres s’encarregaran del lliurament i de si tot anirà bé. Intenteu preocupar-vos el mínim possible, perquè mai no podeu preparar-vos adequadament per al que vindrà. Només notareu com és quan es realitza el lliurament. Intenteu fer exercicis de relaxació i respiració perquè sàpigueu manejar millor el dolor.

Símptomes i malalties d’aquesta setmana

Fins i tot si teniu 39 setmanes d’embaràs, hi ha de nou tot tipus de malalties que us molesten o us causen. Aquí enumerem uns quants més comuns.

Nociós i cansat quan està embarassada de 39 setmanes

Ara esteu en una de les vostres darreres setmanes i pot ser tan molest sentir-vos malament durant aquest període. Sovint obtindreu aquestes nàusees en combinació amb la sensació d’estar cansat molt ràpidament.

Fins i tot pot tenir una pressió arterial molt alta o baixa. L’únic que podeu fer és mantenir la calma, descansar i assegurar-vos que pareu atenció al que diu el vostre cos. Si creieu que aquestes nàusees no són estàndard, és natural que us poseu en contacte amb el vostre obstetra. Tanmateix, aquestes nàusees i cansament solen desaparèixer per si sols si descanseu prou.

Pèrdua del tap de moc la setmana 39 de l’embaràs

Hi ha moltes preguntes sobre la pèrdua del tap de moc durant l’embaràs. Un perdrà el tap de moc unes setmanes abans del part, mentre que l’altre encara no el perdrà i no perdrà el tap de moc fins a l’embaràs. Si observeu que heu perdut el tap de moc més de dues setmanes abans del part, és imprescindible contactar amb la vostra llevadora. Això us pot ajudar a veure quines seran les accions a realitzar. A més, sempre heu de contactar amb el vostre obstetra quan hi hagi sang implicada.

La pèrdua del tap de mucositat no indica si el vostre part està a prop o no. Alguns perden el tap de moc unes setmanes abans del part, mentre que d’altres només el perden durant el part.

Ventres durs i dolor menstrual

Tenir estómac dur o dolor menstrual pot tenir diferents significats. El vostre cos està practicant setmanes abans de donar a llum i, en conseqüència, podeu tenir ventres durs més sovint. A més, l’embaràs pot causar problemes intestinals, que poden provocar rampes que s’assemblen al dolor menstrual. Sovint també obtindreu un dolor abdominal normal en combinació amb diarrea al final de l’embaràs.

Això es deu a la pressió sobre els intestins i a les hormones de l’embaràs al cos. No obstant això, el dolor menstrual també pot ser causat per precontraccions o fins i tot per contraccions reals. Al principi, aquestes contraccions encara no són tan fortes i, per tant, es poden comparar amb els rampes que s’obtenen durant la menstruació.

Aleshores caldrà veure si les contraccions continuaran o si només resulten contraccions. Aquests últims desapareixen automàticament. Si teniu dubtes sobre el que sentiu, és bo contactar amb el vostre obstetra o ginecòleg.

Fes-ho si estàs embarassada de 39 setmanes: tira!

En aquest cas, per despullament, volem dir alguna cosa diferent del que podríeu haver pensat en primera instància. Si teniu 39 setmanes d’embaràs i el nadó sembla que no s’està preparant per sortir, us recomanem que us despullin. Potser l’embaràs s’ha tornat tan pesat que preferiu començar a donar dret a naixement ara.

També pot donar-se el cas que la llevadora vulgui que comence el part perquè al seu bebè li queda massa menjar a l’úter, per exemple. Són moments en què pot ser útil despullar-se.

Aquesta tira la fa l’obstetra o ginecòleg, que treu suaument les membranes del coll uterí amb una sola mà. Això només és possible si l’úter s’ha suavitzat i cedeix. Les hormones de lliurament es creen desprenent les capes. El lliurament sovint comença dins de les 48 hores posteriors al despullament.

El coll uterí encara està tancat? Llavors la llevadora encara no us pot despullar. Per molt cansat que estigui del vostre gran ventre, el vostre nadó no està preparat per néixer. Llavors hauràs d’esperar una mica aquesta setmana!

Referències:

Continguts