Significat profètic i espiritual dels ànecs

Prophetic Spiritual Meaning Ducks

Significat profètic i espiritual dels ànecs

Significat profètic i espiritual dels ànecs

Confiança, equilibri, calidesa

L’ànec t’ensenya a transformar el poder del teu cor i a utilitzar-lo per obtenir un ideal superior. El seu plomatge és repel·lent a l’aigua i s’escalfa i significa el lliscament de les emocions dels altres perquè no et puguin tocar a l’interior i puguis trobar pau en tu mateix. Aprèn a desenvolupar la vostra comprensió dels altres i a determinar els vostres límits amb amor.

El costat fosc: L’ànec es refereix a una foscor fantàstica i una realitat tètrica, il·lusions, irritacions, enveges, mentides deliberades, xafarderies, sobrevaloració del poder d’un mateix, tendència a fer les coses més significatives del que són, la sensació de ser discret i que no se’ls prengui seriosament.

Tòtem d'ànec

Somni bastant estrany ahir a la nit. I això no pot ser res que hagi vist, escoltat o experimentat al llarg del dia.

Caminava per un bosc buscant la casa del meu germà (com si anés a viure a un bosc). Un ànec salvatge em seguia tot el temps (vegeu la imatge), l’estrany era que sempre estava a la part superior dels arbres, molt inusual per a un ànec. Fins i tot desconegut: era tan gran com un cigne mut!

Quan em vaig asseure un moment a un banc de pícnic, ell va caure i va aterrar a la meva falda. Més que això, fins i tot volia abraçades que li vaig donar de bon grat :). Després em vaig despertar amb una sensació excel·lent.

Com a animal tòtem , vol dir que he de mantenir un estret contacte amb les meves pròpies emocions. Les dues frases següents em van semblar aplicables: Les persones amb un ànec com a tòtem no se senten molt còmodes amb la majoria de la gent de la seva vida. Probablement només se senten en el seu element enmig dels seus esperits parents. L'aparició d'ànecs pot indicar que tindrem l'oportunitat de fer-ho. Els ànecs també ens recorden que hem de tornar a parts de nosaltres mateixos o a activitats que ens facin sentir bé i a gust.

Ara es refereix a la possibilitat de nous treballs? (Vaig a presentar la candidatura, de nou dissabte). O com a terapeuta conductual? O què tinc intenció de fer amb la música?

Veurem, com a mínim, he rebut les meves emocions amb els braços oberts, això també és un gran pas.

Tot i així, el càstig de com els somnis i els animals tòtems ho deixen tot clar, ho miro cada vegada.

Continguts