Què és 3D Touch a l'iPhone? Aquí teniu La veritat!

What Is 3d Touch IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

iPad connectat a wifi però sense internet

Acabeu de canviar a un iPhone i voleu saber més sobre 3D Touch. Aquesta eina sovint descuidada té molts usos diferents. En aquest article, ho faré definiu què és 3D Touch, us mostra com utilitzar-lo i expliqueu com us pot resultar beneficiós !Què és l'iPhone 3D Touch?

L'iPhone 3D Touch és una funció sensible a la pressió de l'iPhone 6s i dels models més recents, amb l'excepció de l'iPhone XR. 3D Touch us permet fer més coses amb determinades aplicacions i jocs. Podeu fer fotos ràpidament, respondre missatges, previsualitzar pàgines web, fer publicacions a les xarxes socials i molt més.Com puc utilitzar 3D Touch?

Per utilitzar 3D Touch, manteniu premut amb fermesa la icona d'una aplicació o una notificació a la pantalla d'inici. A continuació, el vostre iPhone us donarà comentaris hàptics i apareixerà un nou menú amb accions ràpides.com solucionar la botiga d'aplicacions a l'iPhone

Com és útil el tacte 3D?

3D Touch pot ser útil de moltes maneres diferents. Us permet previsualitzar i utilitzar diferents continguts i funcions sense obrir una aplicació. Per exemple, 3D Touch us permet fer ràpidament una selfie, gravar un vídeo o escanejar un codi QR amb l'aplicació Camera.Com puc canviar la sensibilitat tàctil 3D?

Teniu l'opció de canviar la sensibilitat del tacte 3D. Això afectarà la intensitat que cal mantenir premuda a la pantalla per activar-la. Per canviar la sensibilitat del tacte 3D:

  1. Obert Configuració .
  2. Aixeta Accessibilitat .
  3. Toqueu Tacte 3D .
  4. Utilitzeu el control lliscant per ajustar la sensibilitat del tacte 3D.

com entrar en mode dfu

Puc desactivar 3D Touch?

Per defecte, 3D Touch està activat. Tot i això, podeu desactivar-lo si no cal que l’utilitzeu. Seguiu aquests passos per desactivar 3D Touch:

  1. Obert Configuració .
  2. Aixeta Accessibilitat .
  3. Toqueu Tacte 3D .
  4. Toqueu l’interruptor de la part superior de la pantalla.

Per tornar a activar 3D Touch, repeteix els passos anteriors. Aquesta vegada, toqueu l’interruptor situat a la part superior de la pantalla per activar 3D Touch. Sabreu que està activat quan l'interruptor sigui verd.

iPhone 3D Touch: explicat!

Espero que aquest article us ajudi a comprendre millor què és l'iPhone 3D Touch i com utilitzar-lo. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per ensenyar als vostres amics i familiars més informació sobre 3D Touch i sobre com és beneficiós per als usuaris d’iPhone. Si teniu cap altra pregunta sobre 3D Touch, deixeu-les a la secció de comentaris a continuació.