La pantalla del meu iPhone no girarà. Aquí teniu Why & the Fix.

My Iphone Screen Won T Turn

La pantalla de l'iPhone no s'està girant i no esteu segur del perquè. Agafeu l’iPhone de costat, però la pantalla no girarà. En aquest article, ho faré expliqueu per què la pantalla de l'iPhone no es gira i us mostrarà com solucionar el problema ràpidament .

Per què la pantalla del meu iPhone no gira?

La pantalla de l'iPhone no s'activarà perquè el bloqueig d'orientació vertical està activat. El bloqueig d’orientació vertical permet mantenir la pantalla de l’iPhone en posició vertical, fins i tot si manteniu l’iPhone de costat.Com puc desactivar el bloqueig d’orientació vertical?

Per desactivar el bloqueig d’orientació vertical, obriu el Centre de control. A l’iPhone 8 i els models anteriors, llisqueu cap amunt des de sota de la pantalla per obrir el Centre de control. A l'iPhone X, obriu el Centre de control lliscant cap avall des de l'extrem superior dret de la pantalla.Un cop obert el Centre de control, busqueu el botó de bloqueig d’orientació vertical: sembla un pany dins d’una fletxa circular. Sabreu que el bloqueig d’orientació retrat està activat quan el bloqueig i la fletxa són taronja dins d’un botó blanc.Per desactivar-lo, només cal que toqueu el botó del Centre de control. El bloqueig d’orientació del retrat està desactivat quan el bloqueig i la fletxa són blancs dins d’un botó de color gris fosc.

Quina diferència hi ha entre el mode retrat i el mode horitzontal?

Una imatge val més que mil paraules, de manera que prefereixo mostrar-vos més que intentar explicar el diferent entre el mode Retrat i el Paisatge.Les captures de pantalla anteriors són l’aspecte de la pantalla de l’iPhone mentre està orientat en mode retrat. A continuació es mostra l'aspecte del vostre iPhone orientat en mode horitzontal.

La pantalla del meu iPhone no activarà determinades aplicacions. Aquí tens el perquè.

Fins i tot si el bloqueig d’orientació vertical està desactivat, és possible que la pantalla de l’iPhone no giri de costat en determinades aplicacions. Quan algú crea una aplicació, té l'opció de decidir si l'aplicació funcionarà o no Mode paisatge .

Si l'aplicació no passa al mode horitzontal quan manteniu l'iPhone lateral, pot ser que l'aplicació no l'admeti. Probablement heu notat que algunes aplicacions integrades a l’iPhone, com ara l’aplicació Clock i l’App Store, no giraran si manteniu l’iPhone al costat.

iPhone 6 no reconegut per iTunes

Si l’aplicació que utilitzeu admet el mode horitzontal, com ara l’aplicació Notes o missatges, proveu de tancar i tornar a obrir l’aplicació quan la pantalla de l’iPhone no es giri mentre la feu servir.

Per tancar les aplicacions de l'iPhone 8 o versions anteriors, premeu dues vegades el botó Inici per activar el commutador d'aplicacions i llisqueu l'aplicació cap amunt i fora de la pantalla.

A l'iPhone X, obriu el commutador d'aplicacions lliscant cap amunt des de la part inferior de la pantalla i fent una pausa amb el dit al centre de la pantalla. A continuació, manteniu premuda la previsualització de l'aplicació i toqueu el petit botó vermell menys per tancar-la.

És hora d’orientar-se

Heu descobert per què el vostre iPhone estava bloquejat en mode retrat i heu resolt definitivament el problema. La propera vegada que la pantalla de l'iPhone no s'activi, sabreu exactament com solucionar el problema. Gràcies per llegir i no dubteu a deixar qualsevol altra pregunta o comentari que tingueu a continuació.