El meu iPhone no troba la meva impressora. Aquí teniu la veritable solució.

My Iphone Can T Find My PrinterProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

No podeu connectar l’iPhone a la impressora i no sabeu per què. L'iPhone està connectat a Wi-Fi i Bluetooth i la impressora està compatible amb AirPrint, però encara no podeu imprimir fotos i altres documents. En aquest article, ho faré expliqueu per què el vostre iPhone no troba la impressora i mostreu-vos com solucionar definitivament el problema !Què és AirPrint?

AirPrint és una tecnologia creada per Apple que facilita als usuaris de Mac i iOS imprimir fotografies i altres documents directament des del seu dispositiu. Amb AirPrint, no cal que configureu un controlador per imprimir els fitxers des de dispositius Mac i iOS. Podeu visitar el lloc web d’Apple per veure el llista completa d'impressores compatibles amb AirPrint .Per què el meu iPhone no troba la meva impressora?

En aquest moment, no podem estar segurs de per què el vostre iPhone no troba la impressora o quin dels vostres dispositius causa el problema. Hi ha tres components que funcionen junts per imprimir alguna cosa des del vostre iPhone:  1. El vostre iPhone.
  2. La vostra impressora o servidor d'impressió habilitat per AirPrint.
  3. El vostre encaminador sense fils.

Un problema amb qualsevol d’aquests components pot evitar que l’iPhone trobi i es connecti a la impressora. Seguiu els passos de resolució de problemes següents al diagnòstic i corregiu el veritable motiu pel qual el vostre iPhone no troba la impressora.

Reinicieu l'iPhone, la impressora i l'encaminador sense fils

Reiniciar els dispositius és un primer pas senzill que podem fer per intentar solucionar un problema de programari menor. Hi ha dues maneres diferents de reiniciar l'iPhone en funció del model que tingueu:

juul no carrega cap llum
  • iPhone 8 o versions anteriors : Manteniu premut el botó d'engegada fins que aparegui el control lliscant 'lliscar per apagar' a la pantalla. Feu lliscar el dit d’engegada d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone. Espereu uns segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada fins que aparegui el logotip d’Apple al centre de la pantalla.
  • iPhone X o versions posteriors : Mantingueu premuts simultàniament el botó lateral i el botó de volum fins que aparegui a la pantalla 'lliscar per apagar'. Feu lliscar el dit d'alimentació d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone. Per tornar a engegar l'iPhone, manteniu premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.El procés de reiniciar la impressora i l’encaminador és una mica menys complicat. Desconnecteu-los de la paret i torneu-los a endollar. Ja està!

Windows reconeix l'iPhone, però iTunes no

Desactiveu i torneu a activar el Wi-Fi i el Bluetooth

Desactivar i tornar a activar el Wi-Fi i el Bluetooth de vegades pot solucionar un problema menor que impedeix que el vostre iPhone es connecti a xarxes Wi-Fi o dispositius Bluetooth.

Primer, obriu Configuració i toqueu Wi-Fi . Per desactivar la Wi-Fi, toqueu el commutador situat al costat de Wi-Fi a la part superior de la pantalla. Sabreu que la Wi-Fi està desactivada quan l’interruptor sigui blanc.

Toqueu el commutador una segona vegada per tornar a activar la Wi-Fi. Sabreu que la connexió Wi-Fi torna a estar activada quan el commutador sigui verd.

A continuació, torneu a Configuració i toqueu Bluetooth . Igual que abans, toqueu l’interruptor situat a la part superior de la pantalla al costat del Bluetooth per desactivar-lo. A continuació, toqueu el commutador una segona vegada per tornar a activar el Bluetooth.

La pantalla de l'iPhone 6 no respon de vegades

És probable que la vostra connexió a Internet tingui la culpa si encara teniu problemes per connectar l’iPhone (o altres dispositius) a la vostra xarxa Wi-Fi. Consulteu el nostre altre article per saber què heu de fer quan L'iPhone no es connectarà a la Wi-Fi !

Actualitzeu l'iPhone (i la impressora si és possible)

És important assegurar-vos que manteniu sempre l’iPhone i la impressora al dia amb les darreres versions del seu programari. L'ús de dispositius amb programari obsolet pot causar diversos problemes.

Primer, aneu a Configuració -> General -> Actualització de programari al vostre iPhone per veure si hi ha disponible una nova versió d’iOS. Aixeta Baixeu-lo i instal·leu-lo si hi ha una nova actualització d’iOS.

actualitza l

Consulteu el lloc web del fabricant de la impressora per veure si hi ha actualitzacions disponibles o si fins i tot es pot actualitzar. No totes les impressores tenen programari que es pot actualitzar.

Oblideu-vos de la impressora com a dispositiu Bluetooth

Quan el vostre iPhone es connecta a un dispositiu Bluetooth per primera vegada, desa dades sobre el dispositiu i com connectar-se al dispositiu . Si aquest procés de connexió ha canviat, pot ser que impedeixi que el vostre iPhone es connecti a la impressora mitjançant Bluetooth. En oblidar la impressora com a dispositiu Bluetooth, la podem tornar a emparellar amb el vostre iPhone com si fos la primera vegada.

Obriu Configuració i toqueu Bluetooth . Cerqueu la impressora a la llista anomenada Els meus dispositius i toqueu el botó d'informació (la i blava) a la seva dreta. Finalment, toqueu Oblida aquest dispositiu per oblidar la impressora del vostre iPhone.

quin iPhone té la millor durada de la bateria

Tornar a Configuració -> Bluetooth per tornar a connectar l'iPhone a la impressora. El nom de la impressora apareixerà a la llista següent Altres dispositius . Toqueu el nom de la impressora per aparellar-la amb el vostre iPhone.

Restableix la configuració de xarxa

Restablir la configuració de xarxa de l'iPhone esborra totes les opcions de Bluetooth, Wi-Fi, VPN i mòbils de l'iPhone i les restaura als valors predeterminats de fàbrica. En lloc de localitzar un problema específic de Bluetooth o Wi-Fi al vostre iPhone, intentarem esborrar-lo completament. Després de realitzar aquest restabliment, haureu de tornar a introduir les contrasenyes Wi-Fi i tornar a connectar els dispositius Bluetooth.

Per restablir la configuració de xarxa del vostre iPhone, aneu a Configuració -> General -> Restableix i toqueu Restableix la configuració de xarxa . A continuació, toqueu Restableix configuració de xarxa per confirmar el restabliment. L'iPhone s'apagarà, restablirà la configuració de la xarxa i es tornarà a engegar.

quant costa pintar un carro

Poseu-vos en contacte amb el servei d'assistència d'Apple

Si el vostre iPhone encara no troba la impressora, és hora de contactar amb el servei d'assistència d'Apple. Un representant del servei d'atenció al client podrà solucionar un problema de programari més complex o un problema de maquinari. Visita Lloc web d'assistència d'Apple per configurar una trucada de telèfon, un xat en línia o una cita a l'Apple Store local.

Poseu-vos en contacte amb el fabricant de la impressora

També us recomanem que vulgueu trucar al número d’atenció al client de l’empresa que va fabricar la impressora. És possible que hi hagi un problema de maquinari amb la impressora que només el fabricant us pugui ajudar. Per trobar el número d'assistència al client del fabricant de la impressora, el servei d'assistència al client de Google i el nom del fabricant.

Posa-ho a la impressió

El vostre iPhone ha trobat i s'ha connectat a la vostra impressora. Ara sabreu exactament què cal fer la propera vegada que el vostre iPhone no trobi la impressora. No dubteu a deixar qualsevol altra pregunta que tingueu sobre Payette Forward a la secció de comentaris de més avall.

Gràcies per llegir,
David L.