El meu iPhone no esborra les fotos! Aquí està la solució!

Mi Iphone No Borra Las Fotos

T'estàs quedant sense espai d'emmagatzematge en l'iPhone i vols eliminar algunes fotos. Però no importa el que facis, sembla que no pots esborrar les fotos de l'iPhone. En aquest sentit, li explicaré què fer quan el teu iPhone no esborra fotos .

Per què no puc eliminar fotos en el meu iPhone?

La majoria de les vegades, no pots eliminar fotos al teu iPhone perquè estan sincronitzades amb un altre dispositiu. Si les teves fotos estan sincronitzades amb el teu ordinador amb iTunes o Finder, només es poden eliminar a la connectar el teu iPhone al teu ordinador.Si aquest no és el cas, llavors Fotos en iCloud podria estar activat. Et explicaré com abordar tots dos escenaris, així com un possible problema de programari.Sincronitzar el teu iPhone amb iTunes o Finder

Comença connectant el teu iPhone al teu ordinador amb un cable Lightning. Si tens un PC o Mac amb macOS Mojave 10.14 o anterior, obre iTunes i fes clic a la icona d'iPhone prop de la cantonada superior esquerra de l'aplicació.Si tens una Mac amb macOS Catalina 10.15 o una altra versió més recent, obre Cercador i fes clic al teu iPhone a ubicacions .

l'iPhone 5c no es restaurarà

A continuació, fes clic a fotos . Recomanem sincronitzar només fotos de Àlbums seleccionats per facilitar aquest procés. Busca les fotos que vols eliminar del teu iPhone i deseleccionalas. Després, sincronitza la teva iPhone novament per completar el procés.Desactivar fotos a iCloud

Si el teu iPhone no esborra les fotos i no estan sincronitzades amb un altre dispositiu, verifica si Fotos en iCloud està habilitat. Obre Ajustaments i toca el teu nom a la part superior de la pantalla. Després, toca iCloud .

Des d'aquí, toca fotos i assegura't que la palanca al costat de Fotos en iCloud estigui desactivada. Sabràs que la funció està completament apagada quan l'interruptor és blanc en lloc de verd.

Reinicia el teu iPhone

Si cap dels passos anteriors va solucionar el problema, és possible que el teu iPhone experimenti un problema de programari. La primera solució que recomanem és reiniciar el teu iPhone.

Com Reiniciar teu iPhone

En iPhones amb Face ID : Mantingues pressionat el botó lateral i qualsevol dels botons de volum fins que aparegui el botó lliscar per apagar . Fes lliscar la icona d'encesa d'esquerra a dreta. Després d'uns segons, mantingues premut el botó lateral per encendre el teu iPhone novament.

per què el meu iphone s’escalfa?

En iPhone sense Face ID : Mantingues pressionat el botó d'encesa fins que aparegui a la pantalla lliscar per apagar . Fes lliscar la icona d'encesa d'esquerra a dreta per apagar teu iPhone. Esperea uns segons, després pressiona i manten pressionat el botó d'encesa de nou per tornar a engegar el teu iPhone.

Actualitza el teu iPhone

La instal·lació de la darrera actualització de iOS podria solucionar el problemes de programari inclòs el que aquestes experimentant al no poder eliminar les fotos del teu iPhone. Apple sovint llança actualitzacions de iOS per corregir errors, introduir nous ajustos i funcions i ajudar a que tot funcioni sense problemes al teu iPhone.

Per verificar si hi ha una actualització disponible, comença obrint ajustaments . A continuació, toca General> Actualització de programari . toca Descarregar i instal·lar si hi ha una actualització de iOS disponible.

Suggeriments d'Emmagatzematge d'iPhone

Pots alliberar més espai d'emmagatzematge en Paràmetres. Obre ajustaments i toca General> Emmagatzematge d'iPhone . Apple fa diverses recomanacions per alliberar espai d'emmagatzematge, inclosa l'eliminació permanent de les fotos eliminades recentment .

Aquesta és una de les recomanacions que fem en el nostre vídeo sobre com optimitzar el teu iPhone. Fes-li una ullada per aprendre nou consells més!

El meu iPhone no esborra les fotos! Ara si!

Has solucionat el problema i ara pots esborrar fotos al teu iPhone. Assegura't de compartir aquest article per ensenyar-los a teus familiars i amics què fer quan el teu iPhone no esborra fotos.

Tens alguna altra pregunta? ¡Deixa-en la secció de comentaris a continuació!