No rebeu notificacions a Apple Watch? Aquí teniu la solució.

Not Getting Notifications Apple Watch

No rebeu notificacions a l'Apple Watch i no sabeu per què. No se us avisa quan rebeu missatges de text i correus electrònics nous i comença a ser frustrant. En aquest article t’explicaré per què no rebeu notificacions al vostre Apple Watch i us mostren com solucionar definitivament el problema !

Una nota sobre les notificacions d'Apple Watch

És important que conegueu aquestes dues coses sobre la recepció de notificacions al vostre Apple Watch:  1. Les alertes de notificacions noves només apareixen al vostre Apple Watch quan esteu desbloquejat i el porteu.
  2. No rebràs alertes de notificacions al teu Apple Watch si fas servir activament el teu iPhone.

Ambdues notes es poden trobar a la part superior del menú de notificacions de l'aplicació Watch del vostre iPhone i estic disposat a apostar que una d'elles pot ser la raó per la qual no rebeu notificacions al vostre Apple Watch.

què diu la bíblia sobre les mosques

Desactiveu No molesteu al vostre Apple Watch

Quan estigui activat No molestar, el vostre Apple Watch no us avisarà quan rebreu un missatge de correu electrònic, un missatge de text o una altra notificació. El vostre Apple Watch encara rebrà les notificacions, simplement no us avisarà per avisar-lo Quan n'heu rebut un.

Per desactivar No molestar a l'Apple Watch, obriu l'aplicació Configuració de l'Apple Watch i toqueu No molestar . Assegureu-vos que l’interruptor situat al costat de No molestis estigui desactivat.Desactiveu la detecció de canell

Com he esmentat al principi d’aquest article, el vostre Apple Watch només rebrà notificacions quan el porteu. Tanmateix, pot ser que hi hagi un problema amb el sensor a la part posterior de l’Apple Watch que determini si el porteu o no. Si el sensor està trencat, és possible que el vostre Apple Watch no pugui dir que el porteu, de manera que no rebreu notificacions.

no es pot sincronitzar l'iPod perquè no es pot trobar

Podeu solucionar els problemes del sensor de canell per desactivació de la detecció de canell completament. Aneu a l'aplicació Watch del vostre iPhone i toqueu Contrasenya . A continuació, apagueu l’interruptor situat al costat de la detecció de canell i toqueu per confirmar la vostra decisió Tanca quan aparegui la confirmació.

Nota: quan desactiveu la detecció de canell, l'Apple Watch no es bloquejarà automàticament i algunes de les mesures de l'aplicació Activity no estaran disponibles.

desactiveu la detecció de canell al rellotge Apple

Quan estigueu a punt per reparar el vostre Apple Watch, programar una cita a un Apple Botiga a prop vostre. poma maig Repareu el vostre Apple Watch gratis si està protegit per AppleCare.

problemes d'iPad per connectar-se a wifi

No rebeu notificacions per a una aplicació específica?

Si no rebeu notificacions al vostre Apple Watch des d'una aplicació específica, és possible que hagueu desactivat les alertes per error de l'aplicació. Aneu a l’aplicació Watch del vostre iPhone i toqueu Notificacions.

Quan desplaceu-vos cap avall, veureu una llista de les aplicacions instal·lades al vostre Apple Watch. Cerqueu l'aplicació de la qual no rebeu notificacions i toqueu-la.

Si teniu configurats paràmetres personalitzats per a l'aplicació, assegureu-vos que el commutador que hi ha al costat Mostra les alertes està activat. Sabreu que Mostra alertes està activat quan l'interruptor que hi ha al costat és verd.

Si voleu reflectir la configuració de notificacions de l’iPhone per a l’aplicació, aneu a l’aplicació Configuració de l’iPhone i toqueu Notificacions .

com treure l'iPhone del mode de recuperació

A continuació, desplaceu-vos cap avall fins a l'aplicació de la qual no rebeu notificacions i toqueu-la. Finalment, assegureu-vos que el commutador que hi ha al costat Permet les notificacions està activat.

Celebració de notificacions!

Les notificacions funcionen al vostre Apple Watch i no perdreu cap alerta més important. Ara sabreu què heu de fer la propera vegada que no rebeu notificacions al vostre Apple Watch. Gràcies per llegir i no dubteu a fer qualsevol altra pregunta que tingueu a la secció de comentaris següent.