iPhone bloquejat en mode de recuperació? Aquí teniu la solució real.

Iphone Stuck Recovery Mode

Va deixar l’iPhone sol durant un temps i, quan va tornar, va quedar atrapat en mode de recuperació. Heu provat de restablir-lo, però ni tan sols es connectarà a iTunes. En aquest article t’explicaré per què el vostre iPhone es va quedar atrapat en mode de recuperació , com pot ser un programari poc conegut us ajudaran a desar les vostres dades , i la com solucionar el problema per bé.

Vaig treballar amb molts clients els iPhones dels quals estaven atrapats en mode de recuperació mentre estava a Apple. Als tècnics d’Apple els encanta solucionar els iPhones de la gent. Ells no M'encanta quan aquesta mateixa persona torni a la botiga dos dies després, frustrat perquè el problema que dèiem solucionar va tornar.Com a persona que ha tingut aquesta experiència en més d’una ocasió, puc dir que les solucions que trobareu al lloc web d’Apple o en altres articles en línia és possible que no solucioni aquest problema permanentment. És relativament fàcil treure un iPhone del mode de recuperació, durant un o dos dies. Es necessita una solució més profunda per solucionar definitivament l’iPhone.el telèfon va anar directament a la bústia de veu

Per què els iPhone es queden atrapats en mode de recuperació?

Hi ha dues possibles respostes a aquesta pregunta: la corrupció del programari o un problema de maquinari. Si heu deixat caure el telèfon al vàter (o s’ha mullat d’una altra manera), probablement sigui un problema de maquinari. La major part del temps, un greu problema de programari fa que els iPhones quedin bloquejats en mode de recuperació.Vaig a perdre les meves dades?

No vull assecar-ho: si no heu fet una còpia de seguretat del vostre iPhone a iTunes o iCloud, és probable que es perdin les vostres dades personals. Però no es rendeixi encara: si podem treure l’iPhone del mode de recuperació, fins i tot per una estona, és possible que tingueu l’oportunitat de desar les vostres dades. Un programari gratuït anomenat Reinici Puc ajudar.

Reiboot és una eina fabricada per una empresa anomenada Tenorshare que obliga els iPhones a entrar i sortir del mode de recuperació. No sempre funciona, però val la pena provar-ho si voleu rescatar les vostres dades. N’hi ha Mac i Windows versions disponibles al lloc web de Tenorshare. No cal comprar res per utilitzar el seu programari; només cal que busqueu una opció anomenada 'Fix iOS Stuck' a la finestra principal del Reiboot.

Si podeu treure el vostre iPhone del mode de recuperació, obriu iTunes i feu-ne una còpia de seguretat immediatament. Reiboot és una protecció contra problemes greus de programari. Encara que funcioni, us recomano que seguiu llegint per assegurar-vos que el problema no torni. Si proveu Reiboot, m’interessa saber si us ha funcionat a la secció de comentaris següent.Una segona oportunitat per desar les vostres dades

Els iPhones bloquejats en mode de recuperació no sempre apareixeran a iTunes i, si no, el vostre, aneu al pas següent. Si iTunes fa reconeixeu l’iPhone, veureu un missatge que diu que cal reparar-lo o restaurar-lo.

Si Reiboot no funcionava i no teniu cap còpia de seguretat, reparació o restauració de l'iPhone amb iTunes maig no suprimiu totes les vostres dades personals. Si les dades continuen intactes després de reiniciar l'iPhone, utilitzeu iTunes per fer una còpia de seguretat de l'iPhone immediatament.

La resta d’articles que he vist (inclòs l’article d’assistència d’Apple) s’aturen en aquest moment. Segons la meva experiència, l'oferta d'iTunes i Reiboot són solucions a nivell de superfície per a un problema més profund. Necessitem que els nostres iPhones funcionin tot el temps. Continueu llegint per donar al vostre iPhone les millors possibilitats de no quedar-vos mai més en mode de recuperació.

animals parlants a la bíblia

Com treure un iPhone del mode de recuperació, definitivament

Els iPhones sans no queden bloquejats en mode de recuperació. És possible que una aplicació es bloquegi de tant en tant, però un iPhone que es queda bloquejat en mode de recuperació té un problema de programari important.

Altres articles, inclosos els d’Apple, recomanen restaurar l’iPhone per assegurar-vos que el problema no es repeteixi. La majoria de la gent no sap que hi ha tres tipus diferents de restauracions d'iPhone: la restauració estàndard d'iTunes, la restauració del mode de recuperació i la restauració de DFU. He trobat que a Restauració de DFU té més possibilitats de resoldre definitivament aquest problema que les restauracions de mode normal o de recuperació recomanades per altres articles.

què és una actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil

DFU significa Actualització de firmware per defecte , i és la restauració més profunda que podeu fer en un iPhone. El lloc web d’Apple no l’esmenta mai, però entrenen els seus tècnics perquè restaurin els iPhones DFU amb problemes de programari greus. Vaig escriure un article que explica exactament com restaurar DFU el vostre iPhone . Torneu a aquest article quan hàgiu acabat.

Posa les coses enrere tal com eren

El vostre iPhone no està en mode de recuperació i heu fet una restauració de DFU per assegurar-vos que el problema no es torni mai més. Assegureu-vos que opteu per restaurar des de la còpia de seguretat d’iTunes o iCloud quan configureu el telèfon. En primer lloc, hem eliminat els problemes de programari subjacents que han provocat el problema, de manera que el vostre iPhone serà encara més sa que abans.

Què fer si el vostre iPhone és Tot i així Enganxat en mode de recuperació

Si heu provat tot el que he recomanat i el vostre iPhone ho és encara bloquejat, probablement haureu de reparar l'iPhone. Si encara teniu garantia, us recomanem que feu una cita a Genius Bar a la vostra Apple Store local. Quan la restauració de DFU no funciona, el següent pas sol ser substituir el vostre iPhone. Si no teniu garantia, pot ser molt car. Si busqueu una alternativa menys costosa per a les reparacions, iResq.com és un servei de correu electrònic que fa un treball de qualitat.

iPhone: fora de recuperació.

En aquest article, hem parlat de com treure un iPhone del mode de recuperació, les opcions per recuperar les dades i la millor manera d’evitar que el problema torni. Si teniu ganes de deixar un comentari, m’interessa saber de la vostra experiència arreglant un iPhone que estava en mode de recuperació.

Gràcies per llegir i recordeu pagar-ho endavant,
David P.