Puls Review: el millor servei de reparació d'iPhone que us arriba!

Puls Review Best Iphone Repair Service That Comes YouProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Com a antic empleat d’Apple amb experiència en la reparació de milers d’iPhones al Genius Bar, us puc dir amb seguretat: quan un iPhone es trenca, la part més frustrant de l’experiència no és l’iPhone trencat, sinó el mal de cap per solucionar-lo.Qualsevol tècnic qualificat pot solucionar un iPhone fàcilment. L’experiència del client, en canvi, pot ser francament horrible . Sol tenir un aspecte semblant a això: 1. Reserveu una cita a Genius Bar, que pot comportar dies d’espera per obrir una ranura. Solíem apartar la gent si no tenien cita, fins i tot si havien conduït hores a la botiga.
 2. Aneu fins a la botiga i espereu a la cua per rebre una trucada. Vam córrer tard la major part del temps.
 3. Espereu que la tecnologia repari el vostre iPhone i esperança ho poden fer in situ. Els clients haurien d’esperar dies fins que entrés una peça o se’ls demanés que vagessin pel centre comercial durant hores si es feia una còpia de seguretat dels Genius.
 4. Aneu a casa, amb o sense un iPhone que funcioni, i espereu una trucada telefònica d'un administrador de Genius perquè pugueu conduir esquena a l'Apple Store per recollir l'iPhone.

ComPolsTreballar?

1Visiteu elPolslloc web a marcar una cita en un moment que us funcioni.2Polsenvia un tècnic format i comprovat amb antecedents per trobar-vos a un ubicació que trieu .3ElPolstècnic soluciona el vostre iPhone en el punt .


4Només pagueu després la reparació s'ha completat amb èxit.

5Polsgaranteix el treball per tota la vida !

6Heu pres un dia de feina i l’heu condensat uns quants minuts !

Feu clic aquí per configurar una reparació ambPols.

Això és el que faPolsDiferents

En lloc de vostè treure hores fora de el vostre dia per solucionar problemes d'iPhone, Polsenvia un professional de la reparació format per trobar-se a casa, a l'oficina, a Starbucks (trieu la ubicació), i el tècnic us solucionarà l'iPhone al moment. Vostè només pagueu si la reparació té èxit , i obtindreu un garantia de per vida sobre peces i mà d’obra.

Quan no l’he d’utilitzarPols?

Si el vostre iPhone està en garantia, és possible que vulgueu reparar-lo a l'Apple Store. No només serà gratuït (o, en cas de danys accidentals, es descomptarà molt) si teniu AppleCare +), però també podreu reparar-lo mitjançant Apple si passa alguna cosa en el futur.

Aquesta és la part important: quan substituïu una peça d’Apple per una peça que no és d’Apple, la garantia de l’iPhone quedarà anul·lada i Apple no repararà l’iPhone si alguna cosa surt malament en el futur (si ho descobreixen).

Polsés fantàstic en aquestes circumstàncies:

 • Quan necessiteu reparar l'iPhone ràpidament .
 • En reparar el seu iPhone a través d'Apple seria molt car .
 • Quan tingueu un iPhone antic que pugueu donar com a regal o fer una donació després d’una simple reparació.
 • Quan tingueu un molest problema això no val un dia complet i el cost de reparació d’Apple s’ha de solucionar, però això és val 30 minuts del vostre temps iPols‘Preus assequibles de reparació.

Comparació dePolsal cost de reparació d’Apple

Imagineu-ho: teniu un iPhone 6S. El vau deixar caure al terra del bany i la pantalla es va trencar . Què fas?

Polscobra 129 dòlars per reparar una pantalla de l'iPhone 6S Plus Apple cobra 149 dòlars. AmbPols, estalvieu 20 dòlars, us ometeu el mal de cap de concertar una cita, anar amb cotxe des de i cap a la botiga i esperar hores, i obtenir una garantia de per vida.

Però què passa si va deixar caure l'iPhone a terra, la pantalla es va trencar i ara no s'encén?

Els costos de reparació varien en funció de la quantitat de danys, peròPolscobra 129 dòlars per una pantalla trencada + 79 dòlars per reparar un iPhone 6S Plus que no s’encén per un total de 208 dòlars. El cost d ''Altres danys' d'Apple, que és el seu cost per substituir els iPhone per danys més extensos que una pantalla esquerdada, és de 329 dòlars per a un iPhone 6S plus.

Apple repara els iphone danyats per l'aigua?

Per a danys més extensos, estalvieu 121 dòlars més el temps i els mals de cap per anar i tornar a Apple escollint reparar el vostre iPhonePols.

Avantatges de l’úsPols

 • Estalvieu hores fora del dia: no cal concertar una cita, anar amb cotxe des de i cap a l’Apple Store, esperar a la cua o esperar que l’iPhone es pugui reparar aquell dia.
 • Menys car que Apple.
 • Millor garantia que Apple en les reparacions (vida útil vs. 90 dies).

Contres

 • Pot anul·lar la garantia de l'iPhone si substituïu un component intern per un component que no és d'Apple (si Apple ho descobreix), però probablement per això utilitzeuPolsen primer lloc, perquè la garantia no cobrirà els danys.

Pols: El millor servei de reparació d'iPhone

Tothom que hagi deixat caure un iPhone al terra del bany i hagi esquerdat la pantalla (sóc jo!) Ho sap que quan l’iPhone no funciona, normalment la part més frustrant del procés no és necessàriament el telèfon trencat; és el mal de cap i els cèrcols que cal saltar per solucionar-ho.

Feu clic aquí per configurar una reparació ambPols.

Polsfa que el procés de reparació de l'iPhone sigui molt ràpid i amb preus més econòmics , servei porta a porta , i una millor garantia que la d’Apple , són un genial opció per a qualsevol persona que necessiti reparar el seu iPhone ràpidament i sense mal de cap.

95% 95% Millor servei de reparació d'iPhone porta a porta

Amb preus més econòmics que Apple , a garantia de per vida sobre peces i mà d'obra, i servei porta a porta ,Polsés una obvietat per a tothom que vulgui evitar la frustració de concertar una cita al Genius Bar, conduir cap a i des de l’Apple Store i esperar al centre comercial durant hores en què necessiten reparar el seu iPhone.

 • Preus 9
 • Factor de frustració 10
 • Garantia 9
 • Expertesa tècnica 10
 • Valoracions dels usuaris(1Vots) 10