Les meves aplicacions per a iPhone no s’obriran. Aquí teniu la veritable solució.

My Iphone Apps Won T OpenProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Una de les dues coses passa quan toqueu per obrir una aplicació per a l'iPhone: no passa res, o l'aplicació carrega la pantalla d'obertura, però es tanca immediatament. Sigui com sigui, us quedareu mirant un iPhone ple d'aplicacions que no s'obriran, i això no és bo. En aquest article t’explicaré per què no s’obren les vostres aplicacions per a iPhone i com solucionar el problema per bé.Per què no s’obren les meves aplicacions per a iPhone?

Les vostres aplicacions per a iPhone no s’obriran perquè el vostre iPhone té un problema de programari. Quan una aplicació falla, normalment no porta tot l’iPhone. En lloc d'això, acabareu de nou a la pantalla d'inici i l'aplicació finalitzarà en segon pla. La majoria de les vegades, n’hi ha prou per solucionar un error de programari, però no sempre.Les aplicacions tampoc no existeixen al buit. Segons la meva experiència, Les aplicacions per a iPhone normalment no s’obriran a causa d’un problema amb el sistema operatiu de l’iPhone (iOS), no és un problema amb la pròpia aplicació.Com es corregeixen les aplicacions de l'iPhone que no s'obren

Us guiaré pas a pas pel procés de resolució de problemes d’una aplicació que no s’obrirà. Començarem de manera senzilla i ens dirigirem cap a les solucions més implicades, si i quan siguin necessàries. Ho pots fer. Comencem!

1. Apagueu i torneu a engegar l'iPhone

És senzill, però apagar i tornar a engegar l’iPhone pot resoldre problemes ocults de programari que poden evitar que les vostres aplicacions s’obrin correctament. Quan apagueu l’iPhone, el sistema operatiu apaga tots els petits programes en segon pla que ajuden a executar el vostre iPhone. Quan torneu a activar-lo, tots tornen a funcionar i, de vegades, n’hi ha prou per solucionar un problema de programari que havia impedit l’obertura de les vostres aplicacions.

Per apagar l'iPhone, manteniu premut el botó d'engegada de l'iPhone fins que aparegui 'llisca per apagar' a la pantalla. Feu lliscar la icona per la pantalla amb el dit i espereu que el vostre iPhone s'apagui. És normal que el procés trigui fins a 30 segons. Per tornar a engegar l'iPhone, manteniu premut el botó d'engegada fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla i, a continuació, deixeu-lo anar.per què no carrega el meu iPhone?

2. Comproveu si hi ha actualitzacions a l'App Store

Un dels principals motius pels quals els desenvolupadors d'aplicacions publiquen actualitzacions és solucionar errors de programari que poden causar problemes com aquest. En lloc de recórrer la llista per trobar l’aplicació amb problemes, crec que la millor opció és actualitzar totes les vostres aplicacions alhora.

Per actualitzar les vostres aplicacions, obriu el fitxer Tenda d'aplicacions i toqueu la icona del compte a l'extrem superior dret de la pantalla. Desplaceu-vos cap avall fins a la secció Actualitzacions i toqueu Actualitza-ho tot per actualitzar totes les aplicacions simultàniament.

3. Suprimiu l'aplicació i torneu-la a instal·lar

La idea que heu d’eliminar l’aplicació de l’iPhone i tornar-la a descarregar de l’App Store és el primer que us indicaran la majoria de tècnics. És l’escola de pensament “desconnecteu-la i torneu-la a endollar” i moltes vegades funciona.

Crec que també és un bon lloc per començar, però no vull augmentar les vostres esperances. Pregunteu-vos: 'No s'obren totes les meves aplicacions o és un problema amb una sola aplicació?'

  • Si només un de les vostres aplicacions no s’obriran, és probable que suprimiu l’aplicació de l’iPhone i reinstal·leu-la de l’App Store per solucionar el problema.
  • Si molts de les vostres aplicacions no s’obriran, no us recomano que les suprimiu i les torneu a instal·lar, perquè probablement és una pèrdua de temps. En el seu lloc, haurem d’abordar la causa subjacent, que és el sistema operatiu de l’iPhone (iOS).

4. L’aplicació és antiga? Quan es va actualitzar per última vegada?

A l’App Store hi ha més d’1,5 milions d’aplicacions i no totes es mantenen actualitzades. El codi de programari que executa aplicacions per a iPhone canvia cada vegada que Apple llança una nova versió d’iOS. Normalment, els canvis no són massa dràstics, però si una aplicació no s'ha actualitzat durant anys, és probable que sigui incompatible amb la vostra versió d'iOS.

Si recentment heu actualitzat a una nova versió d'iOS, sobretot si es tracta d'una actualització important, com ara passar de iOS 13 a iOS 14 (no de 14.2 a 14.2.1, per exemple), això pot explicar per què la vostra aplicació no s'obrirà.

Per saber quan es va actualitzar per última vegada una aplicació, obriu el fitxer Tenda d'aplicacions al vostre iPhone. Cerqueu l'aplicació i toqueu Versió Història per veure quan l'historial d'actualitzacions de l'aplicació.

Una altra manera de provar-ho és demanar a un amic que tingui el mateix model d'iPhone i iOS que baixi i obri l'aplicació. Si l'aplicació funciona al seu iPhone, sabem que hi ha un problema de programari amb el vostre. Si l’aplicació no s’obre al seu iPhone, hi ha un problema amb la pròpia aplicació.

Malauradament, si una aplicació és massa antiga per funcionar amb una versió més nova d’iOS, no podeu fer res perquè funcioni. La millor opció és contactar amb el desenvolupador de l'aplicació i preguntar-li si tenen previst llançar una versió actualitzada. Si estigués en la seva posició, agrairia que algú em comuniqués el problema.

5. Restableix tots els paràmetres

Trobareu Restableix tots els paràmetres dins Configuració -> General -> Restableix , i no és una cosa que recomano fer tret que sigui absolutament necessari. Restablir tota la configuració no esborra cap de les vostres dades personals de l'iPhone, però, tal com indica el nom, restableix tots els paràmetres als valors predeterminats de fàbrica. Si us heu dedicat el temps per fer-ho optimitzeu la configuració per millorar la durada de la bateria , per exemple, haurà de tornar a fer-ho tot de nou.

No crec que hi hagi una bala màgica per als problemes de l'iPhone, però si hagués de triar, Restableix tots els paràmetres és el més a prop possible. Val la pena fer-ho, ja que abans he vist Restablir tots els paràmetres solucionar problemes estranys de programari i no consumeix tant temps com el següent pas del procés, que consisteix a fer una còpia de seguretat i restaurar l’iPhone.

6. Feu una còpia de seguretat del vostre iPhone i restaureu-la

Si heu provat de restablir la configuració de l’iPhone, heu desinstal·lat i reinstal·lat l’aplicació i esteu convençut que l’aplicació no és massa antiga per executar-la a la vostra versió si es tracta d’iOS, ha arribat el moment de treure el cap. Farem una còpia de seguretat del vostre iPhone a iCloud o Finder, iTunes, restaurarem l’iPhone mitjançant iTunes o Finder i, a continuació, restablirem les vostres dades personals des de la vostra còpia de seguretat.

Abans de fer una còpia de seguretat del vostre iPhone, us recomano que ho feu desinstal·leu l'aplicació problema del vostre iPhone, si només és una aplicació que no s’obrirà. Si es tracta d’una aplicació més d’una, no us preocupeu per desinstal·lar-les totes; només cal fer-ne una còpia de seguretat i seguir el procés.

La manera ideal de fer-ho és fer una còpia de seguretat del vostre iPhone a iCloud (si us falta espai, el meu article sobre per què no heu de pagar mai l’emmagatzematge d’iCloud us ajudarà a alliberar-ne alguns), DFU restaura l'iPhone mitjançant iTunes o Finder, i restaurar-los des de la còpia de seguretat d’iCloud.

Utilitzeu iCloud per fer una còpia de seguretat del vostre iPhone, si és possible

Us recomano utilitzar iCloud per fer una còpia de seguretat i restaurar el vostre iPhone quan les vostres aplicacions no s’obrin.

Quan feu una còpia de seguretat del vostre iPhone a iTunes o Finder, es crea una imatge de totes les vostres aplicacions i dades. En restaurar des de la còpia de seguretat, tota la imatge es torna a posar al vostre iPhone i hi ha la possibilitat que el problema torni a aparèixer.

Les còpies de seguretat d'iCloud només desen les vostres dades personals 'al núvol', no tota l'aplicació. Quan restaureu des d’una còpia de seguretat d’iCloud, l’iPhone descarrega les vostres dades personals des de l’iCloud i les vostres aplicacions actualitzades de l’App Store, de manera que hi ha menys possibilitats que el problema es torni.

Les aplicacions tornen a obrir-se: acabem

Quan una aplicació per a iPhone no s’obre, és un problema que pot trigar 30 segons, 30 minuts o més a resoldre’s. Pel vostre bé, espero que la solució sigui senzilla. M’agradaria rebre notícies vostres sobre la vostra experiència amb aplicacions que no s’obriran i sobre fins on heu d’anar per solucionar l’iPhone.

un halo al voltant de la lluna vol dir això

Gràcies per llegir i recordeu de pagar-ho endavant,
David P.