Les notificacions per iPhone no funcionen? Aquí teniu la veritable solució.

Iphone Notifications Not WorkingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Com puc activar imessage

Les notificacions no funcionen al vostre iPhone i no sabeu què fer. Fins i tot comenceu a faltar missatges importants, correus electrònics i altres alertes. En aquest article, us ho mostraré què cal fer quan les notificacions de l'iPhone no funcionen .Rebo notificacions, però el meu iPhone no reprodueix cap so.

Si rebeu notificacions a l'iPhone, però no emet cap soroll quan en rebeu, mireu l'interruptor situat a la part esquerra de l'iPhone. Això es coneix com a commutador Ring / Silent, que posa l’iPhone en mode de silenci quan l’interruptor s’empeny cap a la part posterior de l’iPhone. Premeu l'interruptor cap a la part frontal de l'iPhone per escoltar una alerta sonora quan rebeu una notificació.Si el commutador es posa cap a la part frontal de l’iPhone, però encara no emet cap soroll quan rebeu una notificació, consulteu el nostre article sobre com diagnosticar i solucionar els problemes dels altaveus de l'iPhone .Els passos següents us ajudaran a diagnosticar i solucionar el veritable motiu pel qual les notificacions no funcionen al vostre iPhone.

Reinicieu l'iPhone

Un problema mínim del programari podria ser el motiu pel qual el vostre iPhone no rep notificacions. De vegades, reiniciar l'iPhone pot solucionar aquest tipus de problemes menors de programari.

Per apagar l'iPhone, manteniu premut el botó d'engegada fins que aparegui 'slide to power off' a la pantalla. Si teniu un iPhone X, manteniu premut el botó lateral i el botó de baixar el volum. A continuació, llisqueu la icona d’alimentació d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone.Espereu almenys 15 segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada (botó lateral de l’iPhone X) fins que aparegui el logotip d’Apple al centre de la pantalla.

Desactiveu No molesteu

Un dels motius més habituals pels quals les notificacions de l'iPhone no funcionen és perquè l'opció No molestar està activada. No molestar és una funció que silencia totes les trucades, missatges de text i altres alertes del vostre iPhone.

Per desactivar No molestar, obriu l'aplicació Configuració de l'iPhone i toqueu No molestar . A continuació, toqueu l’interruptor situat al costat de No molestar per apagar-lo. Sabreu que No molestar està desactivat quan l'interruptor es col·loca a l'esquerra.

Conduïa recentment?

Si conduïa recentment, No molesteu mentre conduïu pot ser que estigui activat i que encara estigui activat. Premeu el botó d'inici de l'iPhone i toqueu No estic conduint si apareix la sol·licitud al vostre iPhone.

Nota: No molesteu mentre conduïu és una funció d'iOS 11. Si iOS 11 no està instal·lat al vostre iPhone, podeu ometre aquest pas.

No condueixo l

Activa Mostra sempre les previsualitzacions

Si les notificacions de l'iPhone no funcionen, és possible que hàgiu desactivat Mostra sempre les previsualitzacions a l'aplicació Configuració. Les previsualitzacions de notificacions són les petites alertes d’aplicacions que apareixen a la pantalla del vostre iPhone.

com sincronitzar l'iPhone amb la ràdio del cotxe

Obriu l'aplicació Configuració i toqueu Notificacions -> Mostra previsualitzacions . Assegureu-vos que hi hagi una marca de selecció al costat de Sempre.

No rebeu notificacions d'una aplicació específica?

Les notificacions per iPhone no funcionen només per a una aplicació? El vostre iPhone us permet desactivar totes les notificacions per a aplicacions específiques, que poden ser el problema aquí.

Anar a Configuració -> Notificacions i toqueu l'aplicació de la qual no rebeu notificacions. Assegureu-vos que el commutador situat al costat de Permet les notificacions està activat. Sabreu que l’interruptor està activat quan estigui verd!

Si l'opció Permet notificacions està activada per a l'aplicació, comproveu si hi ha disponible una actualització de l'aplicació anant a l'App Store i tocant la pestanya Actualitzacions. Si hi ha disponible una actualització de l'aplicació, toqueu el botó Actualització a la dreta de l'aplicació.

Comproveu la vostra connexió Wi-Fi i mòbil

Si el vostre iPhone no està connectat a la vostra xarxa Wi-Fi o mòbil, el vostre iPhone no rebrà notificacions.

En primer lloc, comproveu si el vostre iPhone està connectat a una xarxa Wi-Fi obrint l'aplicació Configuració i tocant Wi-Fi. Assegureu-vos que l’interruptor situat al costat de Wi-Fi estigui activat.

Si veieu una marca de selecció al costat del nom de la vostra xarxa Wi-Fi a la part superior d’aquest menú, el vostre iPhone estarà connectat a la xarxa Wi-Fi. Si no esteu connectat a una xarxa Wi-Fi, toqueu aquella a la qual vulgueu connectar-vos Trieu una xarxa ...

la meva flama bessona està pensant en mi

Podeu comprovar ràpidament si Cellular està activat obrint Control Center i mirant el botó Cellular. Si el botó és verd, Cellular està activat.

iphone 8 plus no es carrega

Restableix tots els paràmetres

Restablir tots els paràmetres és el nostre últim esforç per solucionar qualsevol problema de programari subjacent que pugui evitar que el vostre iPhone rebi notificacions. Aquest restabliment farà que tots els paràmetres de l’iPhone siguin els valors predeterminats de fàbrica, de manera que haureu de tornar enrere i tornar a introduir les vostres contrasenyes de Wi-Fi i configurar la vostra configuració preferida.

Per restablir tots els paràmetres del vostre iPhone, aneu a Configuració -> General -> Restableix i toca Restableix tots els paràmetres . Se us demanarà que introduïu la contrasenya de l’iPhone i, a continuació, confirmeu la vostra decisió tocant Restableix tota la configuració. Un cop finalitzat el restabliment, l'iPhone es reiniciarà per si mateix.

Opcions de reparació per al vostre iPhone

El 99,9% del temps, les notificacions no funcionen a l'iPhone a causa d'un problema de programari o d'una configuració incorrecta. No obstant això, hi ha una probabilitat molt petita que l’antena que connecta l’iPhone a xarxes Wi-Fi i mòbils es trenqui, sobretot si recentment heu tingut problemes per connectar l’iPhone a xarxes sense fils.

Si el vostre iPhone encara està cobert per AppleCare, proveu de contactar amb el servei d'assistència d'Apple o establir una cita a l'Apple Store local . També us recomanem encaridament Pols , una empresa de reparació a la carta que envia un tècnic a conèixer-lo a casa o al seu lloc de treball.

Notificacions sensacionals

Les notificacions tornen a funcionar a l'iPhone i no us falten missatges ni alertes importants. La propera vegada que les notificacions no funcionin al vostre iPhone, sabreu exactament com solucionar el problema. No dubteu a deixar qualsevol altre comentari o pregunta que tingueu a la secció de comentaris següent.

Gràcies per llegir,
David L.