La verificació de la identificació d'Apple continua apareixent a l'iPhone: la solució!

Apple Id Verification Keeps Popping Up Iphone

El quadre 'Verificació de la identificació d'Apple' continua apareixent al vostre iPhone i, independentment del que feu, continua tornant. El quadre diu: 'Introduïu la contrasenya per a (la teva adreça de correu electrònic) a Configuració ”i podeu triar“ Ara no ”o“ Configuració ”. Heu provat ambdues coses i ho sou absolutament segur que introduïu la contrasenya correcta. En aquest article t’explicaré per què 'Apple ID Verification' continua apareixent al vostre iPhone , per què la vostra contrasenya no funciona , i com solucionar el problema per bé.Apple: Mantenir-te a salvo de tu mateix

La solució a aquest problema seria òbvia si el quadre emergent donés una pista sobre Per què cal que torneu a introduir la contrasenya de l’identificador d’Apple. Si la casella deia 'La vostra contrasenya de l'identificador d'Apple ha caducat i s'ha de restablir' o 'Heu d'actualitzar les vostres preguntes de seguretat', l'usuari podria dir: això és per què aquesta miserable caixa no desapareixerà! '

Com puc evitar que el quadre de verificació de la identificació d'Apple aparegui al meu iPhone?

Anar a Pàgina web 'My Apple ID' d'Apple i inicieu sessió amb el vostre ID i contrasenya Apple. Tan bon punt ho feu, veureu un missatge que diu una de les dues coses següents:

  • La contrasenya de l’identificador d’Apple ha caducat i s’ha de restablir
  • Heu d’actualitzar les vostres preguntes de seguretat

Un cop hàgiu actualitzat la contrasenya o les preguntes de seguretat i vegeu el lloc web principal 'El meu ID d'Apple', podreu solucionar definitivament aquest problema.

La propera vegada que aparegui el quadre 'Verificació de la identificació d'Apple' a l'iPhone, toqueu Configuració i introduïu l'identificador i la contrasenya d'Apple. Sé que ho heu fet moltes vegades abans, però tingueu en compte, ara que heu actualitzat la vostra contrasenya o preguntes de seguretat, en realitat funcionarà .La caixa pot aparèixer dues o tres vegades, però aquesta vegada és normal. El vostre iPhone utilitza el vostre ID d’Apple per a molts serveis diferents, inclosos iCloud, iTunes i App Store, iMessage i FaceTime. Després d’introduir la contrasenya un parell de vegades més, els missatges s’aturaran definitivament, ho prometo.

Identificador d'Apple: verificat.

Heu actualitzat correctament la vostra contrasenya d’ID d’Apple o les vostres preguntes de seguretat i el molest quadre “Verificació de l’identificador d’Apple” ha deixat d’aparèixer al vostre iPhone. Uf!

Ara podeu tornar a introduir incorrectament la vostra contrasenya, oblidar les vostres preguntes de seguretat i treure els cabells quan torni a passar el mateix l'any vinent.

Però això és el que manté els negocis de llocs web com el meu i sempre podeu tornar-hi payetteforward.com sempre que necessiteu ajuda amb el vostre iPhone.

Gràcies per llegir i recordeu a Payette Forward,
David P.