La verificació de la identificació d'Apple continua apareixent a l'iPhone: la solució!

Apple Id Verification Keeps Popping Up IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El quadre 'Verificació de la identificació d'Apple' continua apareixent al vostre iPhone i, independentment del que feu, continua tornant. El quadre diu: 'Introduïu la contrasenya per a (la teva adreça de correu electrònic) a Configuració ”i podeu triar“ Ara no ”o“ Configuració ”. Heu provat ambdues coses i ho sou absolutament segur que introduïu la contrasenya correcta. En aquest article t’explicaré per què 'Apple ID Verification' continua apareixent al vostre iPhone , per què la vostra contrasenya no funciona , i com solucionar el problema per bé.

Apple: Mantenir-te a salvo de tu mateix

La solució a aquest problema seria òbvia si el quadre emergent donés una pista sobre Per què cal que torneu a introduir la contrasenya de l’identificador d’Apple. Si la casella deia 'La vostra contrasenya de l'identificador d'Apple ha caducat i s'ha de restablir' o 'Heu d'actualitzar les vostres preguntes de seguretat', l'usuari podria dir: això és per què aquesta miserable caixa no desapareixerà! 'Com puc evitar que el quadre de verificació de la identificació d'Apple aparegui al meu iPhone?

Anar a Pàgina web 'My Apple ID' d'Apple i inicieu sessió amb el vostre ID i contrasenya Apple. Tan bon punt ho feu, veureu un missatge que diu una de les dues coses següents:

  • La contrasenya de l’identificador d’Apple ha caducat i s’ha de restablir
  • Heu d’actualitzar les vostres preguntes de seguretat

Un cop hàgiu actualitzat la contrasenya o les preguntes de seguretat i vegeu el lloc web principal 'El meu ID d'Apple', podreu solucionar definitivament aquest problema.La propera vegada que aparegui el quadre 'Verificació de la identificació d'Apple' a l'iPhone, toqueu Configuració i introduïu l'identificador i la contrasenya d'Apple. Sé que ho heu fet moltes vegades abans, però tingueu en compte, ara que heu actualitzat la vostra contrasenya o preguntes de seguretat, en realitat funcionarà .

La caixa pot aparèixer dues o tres vegades, però aquesta vegada és normal. El vostre iPhone utilitza el vostre ID d’Apple per a molts serveis diferents, inclosos iCloud, iTunes i App Store, iMessage i FaceTime. Després d’introduir la contrasenya un parell de vegades més, els missatges s’aturaran definitivament, ho prometo.

Identificador d'Apple: verificat.

Heu actualitzat correctament la vostra contrasenya d’ID d’Apple o les vostres preguntes de seguretat i el molest quadre “Verificació de l’identificador d’Apple” ha deixat d’aparèixer al vostre iPhone. Uf!

Ara podeu tornar a introduir incorrectament la vostra contrasenya, oblidar les vostres preguntes de seguretat i treure els cabells quan torni a passar el mateix l'any vinent.

Però això és el que manté els negocis de llocs web com el meu i sempre podeu tornar-hi payetteforward.com sempre que necessiteu ajuda amb el vostre iPhone.

Gràcies per llegir i recordeu a Payette Forward,
David P.