Per què Les Aplicacions De La meva iPhone Estan En espera d & una Actualització o encallades? Aquí està la solució.

Por Qu Las Aplicaciones De Mi Iphone Est N En Espera De Una Actualizaci N O AtascadasProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Estàs intentant actualitzar les aplicacions del teu iPhone, però estan encallades en una espera. Afortunadament, la solució a aquest problema sol ser molt senzilla. En aquest sentit, li mostraré les solucions reals per a les aplicacions d'iPhone que estan encallades esperant actualitzar , Tant utilitzant el teu iPhone com usant iTunes, perquè puguis actualitzar les teves aplicacions i tornar a utilitzar el teu iPhone.Verifica La Connexió A Internet del teu iPhone

Has anat a l'App Store, vas visitar la pestanya Actualitzacions i vas triar Actualitzar o Actualitzar tot. És normal que les aplicacions es prenguin uns minuts per iniciar el procés de descàrrega i realitzar l'actualització. Però si han passat més de 15 minuts i la icona de la teva aplicació encara està atenuat amb la paraula 'esperant' a sota, és hora d'investigar una mica.La teva connexió a Internet podria ser la culpable d'aquest inconvenient. El teu iPhone ha d'estar connectat a Internet per descarregar les actualitzacions de les aplicacions, de manera que, has d'assegurar d'estar usant una xarxa Wi-Fi o en les Dades Mòbils del teu iPhone. La connexió també ha de ser estable.Primer, verifica que el teu iPhone no estigui en Mode Avió. Per fer això, dirigeix-te a Configuració -> Mode avió . La casella al costat de Mode Avió ha de ser de color blanca. Si és de color verd, toca l'interruptor perquè es torni blanca. Si el teu iPhone estava en Manera Avió, apagar-s'activarà automàticament el teu antena per tornar a connectar-te a les teves connexions mòbils i Wi-Fi predeterminades.

Torna a connectar-te a Internet, espera un minut i després revisa les aplicacions del teu iPhone. Les actualitzacions haurien de començar a descarregar-se, donant-te un indicador de progrés en la icona de l'aplicació i en l'App Store a Actualitzacions. Si no veus això i les aplicacions del teu iPhone encara estan encallades esperant, prova algunes de les nostres altres solucions.Inicia i Tanca Sessió Amb teu Apple ID

Moltes vegades, quan les aplicacions es queden encallades esperant o no es descarreguen al teu iPhone, hi ha un problema amb el teu Apple ID. Cada aplicació al teu iPhone està vinculada a una Apple ID específica. Si hi ha un problema amb aquesta Apple ID, les aplicacions poden embussar.

En general, tancar sessió i tornar a l'App Store solucionarà el problema. Obre Ajustaments i desplaça't cap avall fins iTunes i App Store .

Després, toca el teu Apple ID a la part superior de la pantalla i toca Tancar sessió. Finalment, ingressa el teu Apple ID i contrasenya per tornar a iniciar sessió.

Si continues tenint problemes amb aquesta Apple ID, visita el lloc web d'Apple i intenta iniciar sessió allà. Si hi ha un problema, apareixerà alguna cosa en aquesta pàgina web.

Elimina L'Aplicació I Torna A Intentar-

És possible que l'aplicació hagi tingut algun problema a l'intentar fer l'actualització. Pots evitar aquest problema desinstal·lant l'aplicació encallada en espera i després reinstalándola.

Com Eliminar Una Aplicació A La teva iPhone

Hi ha algunes formes diferents d'eliminar una aplicació. Primer, mantingues el teu dit sobre la icona de qualsevol aplicació fins que aparegui una X a la cantonada superior esquerra de la icona de l'aplicació, i comenci a moure. Si l'aplicació d'iPhone encallada en espera té una X, toca-i segueix les instruccions per desinstal·lar l'aplicació.

Eliminar Aplicacions Amb iTunes

Si no veus una X negra, hauràs d'eliminar l'aplicació d'una altra manera. Si fas servir iTunes per comprar i sincronitzar aplicacions, pots fer servir aquest programa per eliminar una aplicació.

Per fer això, obre iTunes en el teu ordinador. Fes clic al menú Biblioteca . Es troba a la barra a sota d'Arxiu, Edita, etc. Pot dir Música, Pel·lícules o una altra categoria de contingut.

Al menú desplegable Biblioteca, tria aplicacions . Si Aplicacions no és una opció, fes clic a Edita Menú i afegeix aplicacions a la llista.

A la pàgina d'aplicacions, veuràs una llista de totes les aplicacions que has comprat usant iTunes. Fes clic dret en l'aplicació i selecciona eliminar per eliminar-la de la teva biblioteca i el teu iPhone.

Ara, pots descarregar l'aplicació de nou al teu iPhone. En baixar novament l'Aplicació es descarregarà la seva última versió, de manera que tindràs el teu Aplicació actualitzada.

Eliminar Aplicacions De Altres Formes

També pots suprimir una aplicació al menú Emmagatzematge i Ús d'iCloud. Per arribar-hi, dirigeix-te a Ajustos → General → Emmagatzematge de l'iPhone . Si et desplaça cap avall, veureu una llista de totes les aplicacions en el teu iPhone. Quan toques una aplicació, tens l'opció d'eliminar o 'descarregar' l'aplicació que està encallada esperant.

El teu iPhone S'Ha Quedat Sense Espai?

De vegades, hi ha aplicacions d'iPhone esperant per actualitzar perquè no hi ha prou espai al teu iPhone per descarregar les actualitzacions. Al Emmagatzematge de l'iPhone, veuràs exactament quant espai hi ha disponible al teu iPhone i quines aplicacions estan fent servir més espai.

Pots alliberar espai al teu iPhone a l':

  • Eliminar aplicacions que no fas servir.
  • Utilitza iCloud per fer còpies de seguretat de les teves fotos i vídeos.
  • Desfer-te de llargues converses de text.
  • Eliminar arxius en aplicacions, com audiollibres, que ocupen molt espai al teu iPhone.

Un cop tinguis més espai al teu iPhone, verifica les aplicacions del teu iPhone que estan esperant actualitzar o intenta reinstal·lar.

Solucionar Problemes de Programari

El programari és el codi que li diu al teu iPhone què fer i quan fer-ho. Desafortunadament, el programari no sempre funciona correctament. Quan aquest és el cas, aquesta podria ser la raó per la qual les aplicacions del teu iPhone s'embussen mentre intentes actualitzar-les.

Reinicia el teu iPhone

Una manera senzilla d'ajudar a corregir un problema de programari al teu iPhone és reiniciar el telèfon. Et sorprendrà la freqüència amb què aquest simple pas ajuda!

Per reiniciar el teu iPhone, mantingues premut el botó d'encesa . Això està a la part superior dreta de la teva iPhone. Mantin-premut durant uns segons fins que la pantalla es torni negra i aparegui l'opció per apagar. Després, llisca el dit per la part que diu lliscar per apagar . Una vegada que el teu iPhone estigui apagat, compta fins a 10 i després pressiona el botó d'encesa de nou per reiniciar-lo.

Intenta Realitzar Un Reinici Forçat

Si un simple reinici no t'ajuda, intenta forçar el reinici. Per fer això, mantingues premut el botó d'encesa i el botó d'Inici a el mateix temps. Quan aparegui una pantalla diferent, deixa anar tots dos botons.

Forçar un reinici en un iPhone 7 i 7 Plus és una mica diferent. Després de tot, el botó d'Inici en l'iPhone 7 i 7 Plus no funciona si no està encès.

Per forçar un reinici en un iPhone 7 o de 7 Plus, mantingues premut el botó per baixar el volum i el botó d'encesa junts fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla, i després deixa anar tots dos botons. No importa quin model tinguis, el teu iPhone es reiniciarà només una vegada que hagis deixat anar els dos botons.

Restablir Els Ajustaments del teu iPhone

Si reiniciar l'iPhone i forçar el reinici no ajuden, pots intentar restablir la configuració del teu iPhone. Això fa que els paràmetres de la teva programari tornin a estar configurats com quan vas comprar el teu iPhone.

Per fer això, Ingressa a Ajustos → General → Restablir tria restablir Ajustaments i segueix les indicacions a la pantalla.

Fes una còpia de seguretat I Una Restauració DFU

Si cap d'aquests passos t'ajuden, pots fer una còpia de seguretat del teu iPhone i després restaurar-lo. Hi ha algunes formes diferents de fer això, però aquí a Payette Forward ens agrada suggerir fer una restauració DFU.

DFU són les sigles de Default Firmware Update. Aquest és el tipus de còpia de seguretat i restauració que faran els tècnics d'Apple. Però amb una mica d'ajuda, pot fer-ho tu mateix. Només assegura't de tenir tot el que vols conservar al teu iPhone recolzat en una còpia de seguretat abans d'intentar això. Després, visita el nostre article Com posar un iPhone en mode DFU, La Manera d'Apple per obtenir instruccions detallades sobre què fer.

Altres Solucions Per Aplicacions De iPhone Que Estan En espera d & una Actualització o encallades

Si la seva connexió és sòlida, els teus Ajustaments són òptims i les aplicacions del teu iPhone encara estan encallades esperant una actualització, el problema pot estar en l'aplicació en si o fins i tot en l'App Store.

el telèfon diu que no hi ha servei

Pots comunicar-te amb el desenvolupador de l'aplicació si tens preguntes a través de l'App Store. Simplement dirigeix-te a la pestanya actualitzacions i toca el nom de l'aplicació d'iPhone que estàs intentant actualitzar. Toca la pestanya Ressenyes i desplaça't cap avall fins a trobar el botó Suport de App , I pressiona'l

Apple té un lloc web útil on podràs trobar l'estat del seu sistema . Pots consultar aquesta pàgina per veure si el problema és el servidor de l'App Store.

Aplicacions per iPhone: Ja no estan encallades!

Com molts dels problemes que poden succeir amb el teu iPhone, quan les aplicacions del teu iPhone estan esperant per actualitzar-se, tens moltes opcions diferents per solucionar el problema. Explica'ns sobre la teva experiència a l'solucionar aquest problema del teu iPhone a la secció de comentaris a continuació.