Ha fallat l'actualització de l'iPhone? Aquí teniu Per què i la solució!

Iphone Cellular Update Failed

No podeu fer ni rebre trucades ni utilitzar dades mòbils al vostre iPhone. Heu rebut una notificació sobre una actualització mòbil, però no esteu segur del que significa. En aquest article, ho faré expliqueu per què ha fallat una actualització mòbil de l'iPhone i mostreu-vos com solucionar bé el problema !

Tens un iPhone 7?

Un petit nombre de models d'iPhone 7 tenen un defecte de maquinari que fa que aparegui la notificació d'error d'actualització cel·lular. També fa que el vostre iPhone es mostri Sense servei a l'extrem superior esquerre de la pantalla, fins i tot si hi ha servei de telefonia mòbil disponible.Apple és conscient d’aquest problema i ofereix una reparació gratuïta del dispositiu si el vostre iPhone 7 compleix els requisits. Consulteu el lloc web d’Apple per comproveu si el vostre iPhone 7 és apte per a una reparació gratuïta .

Una solució temporal per a alguns iPhones

Algunes persones han informat que el fet de desactivar les trucades Wi-Fi i Voice LTE solucionava el problema al seu iPhone. Definitivament, no és una solució perfecta i voldreu tornar enrere i tornar a activar les trucades Wi-Fi i Voice LTE després d’actualitzar l’iPhone a una versió més recent d’iOS.

També és important assenyalar que no tots els operadors de telefonia mòbil admeten trucades Wi-Fi o Voice LTE. Si no veieu aquestes opcions a l'iPhone, aneu al pas següent.

Obriu Configuració i toqueu Mòbil -> Trucades Wi-Fi . Apagueu l'interruptor situat al costat de Trucades Wi-Fi en aquest iPhone per desactivar les trucades per Wi-Fi.A continuació, torneu a Configuració -> Mòbil i toqueu Opcions de dades mòbils . Aixeta Activeu LTE -> Només dades per desactivar Voice LTE. Sabreu que Voice LTE està desactivada quan aparegui la marca de selecció blava al costat Només dades .

preguntes examen de ciutadania fa servir

Desactiveu i torneu a activar el mode d'avió

El vostre iPhone no es connectarà a xarxes mòbils si el mode avió està activat. De vegades, tornar a activar i desactivar el mode avió pot solucionar problemes menors de connectivitat cel·lular.

Obriu Configuració i toqueu el commutador situat al costat del mode avió per activar-lo. Torneu a tocar l'interruptor per apagar-lo. Sabreu que el mode avió està desactivat quan el commutador és blanc.

Desactiveu i torneu a activar les dades mòbils

Una altra manera ràpida de solucionar problemes menors de connectivitat mòbil és desactivar i tornar a activar les dades mòbils. Això no sempre funciona, però no fa mal provar-ho.

Obriu Configuració i toqueu Cel·lular . A continuació, toqueu el commutador situat al costat de Dades mòbils a la part superior de la pantalla per desactivar-lo. Torneu a tocar el commutador per tornar a activar les dades mòbils.

el telèfon no enviarà fotos

Cerqueu una actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil

Una actualització de la configuració de l’operador de telefonia mòbil és una actualització publicada pel vostre operador de telefonia mòbil o Apple per millorar la capacitat de l’iPhone de connectar-se a la xarxa mòbil del vostre operador. Les actualitzacions de configuració de l’operador de telefonia mòbil no es publiquen amb tanta freqüència com les actualitzacions d’IOS, però és important comprovar periòdicament si n’hi ha disponibles.

Obert Configuració i toqueu Sobre per comprovar si hi ha una actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil. Si hi ha una actualització disponible, apareixerà una finestra emergent en uns deu segons.

Aixeta Actualització si hi ha disponible una actualització de la configuració de l’operador de telefonia mòbil. Si no hi ha cap actualització disponible, passeu al següent pas.

Actualitzeu iOS al vostre iPhone

Apple sol llançar actualitzacions d’IOS per introduir noves funcions i corregir errors com el que esteu experimentant ara mateix. Obert Configuració i toqueu General -> Actualització de programari per veure si hi ha disponible una actualització d'iOS. Aixeta Baixeu-lo i instal·leu-lo si hi ha disponible una actualització de programari.

Expulseu i torneu a inserir la targeta SIM

Ja que no és estrany per a la vostra iPhone per dir que no hi ha cap targeta SIM quan rebeu la notificació d'error d'actualització mòbil, és una bona idea expulsar la targeta SIM i tornar-la a col·locar.

Agafeu l’eina expulsora de la targeta SIM o, com que probablement no en teniu cap, estireu-ne un clip. Introduïu l'eina expulsora o el clip al forat de la safata de la targeta SIM per obrir-lo. Torneu a introduir la safata de la targeta SIM a l'iPhone per tornar a col·locar-la.

Restableix la configuració de xarxa del teu iPhone

Restablir la configuració de xarxa esborra totes les opcions de mòbil, Wi-Fi, Bluetooth i VPN del vostre iPhone. En esborrar tots els paràmetres de xarxa alhora, de vegades podeu solucionar un problema de programari problemàtic.

Obriu Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix la configuració de xarxa . Toqueu Restableix configuració de xarxa per confirmar la vostra decisió.

restableix i restableix la configuració de xarxa iphone

Poseu el vostre iPhone en mode DFU

La restauració de DFU és la restauració de l'iPhone més profunda. Cada línia de codi s’esborra i es torna a carregar, restablint l’iPhone als valors predeterminats de fàbrica.

ocell va volar a la finestra de la superstició

Assegureu-vos que deseu una còpia de seguretat del vostre iPhone abans de posar-lo en mode DFU. Tot s’esborra de l’iPhone durant el procés de restauració de DFU. Si deseu una còpia de seguretat, no us perdeu cap foto, vídeo ni cap altre fitxer desat.

Quan estigueu a punt, consulteu el nostre altre article per obtenir més informació com posar el vostre iPhone en mode DFU i restaurar!

Poseu-vos en contacte amb Apple o el vostre operador sense fils

Voleu posar-vos en contacte amb Apple o el vostre operador de telefonia mòbil si el vostre iPhone encara diu que l'actualització mòbil ha fallat després d'haver posat el mode DFU. És possible que hi hagi algun problema amb el mòdem mòbil del vostre iPhone.

Configureu una cita al vostre Apple Store local per veure si una tecnologia d’Apple us pot ajudar a solucionar el problema. Tanmateix, no us sorprengueu si Apple us diu que us poseu en contacte amb el vostre operador sense fils. Podria haver-hi un problema complex amb el vostre compte que només pugui resoldre un representant del servei d'atenció al client del vostre operador sense fils.

Aquests són els números de telèfon d’atenció al client dels cinc operadors de telefonia mòbil més grans dels Estats Units:

  1. AT&T : 1- (800) -331-0500
  2. Sprint : 1- (888) -211-4727
  3. T-Mobile : 1- (877) -746-0909
  4. US Cellular : 1- (888) -944-9400
  5. Verizon : 1- (800) -922-0204

Actualitzat i llest per començar

Heu solucionat el problema al vostre iPhone i podeu tornar a fer trucades. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per ensenyar a la vostra família i amics què han de fer quan el seu iPhone digui que l'actualització mòbil ha fallat. No dubteu a deixar qualsevol altra pregunta que tingueu sobre el vostre iPhone a la secció de comentaris de sota.

Gràcies per llegir,
David L.