Per què el meu iMessage no funciona al meu iPhone i iPad? Aquí teniu la solució.

Why Is My Imessage Not Working My Iphone

Bombolla blava, bombolla verda. Si heu intentat enviar iMessages mitjançant l’iPhone i tots els vostres missatges apareixen de sobte en bombolles verdes, llavors iMessage no funciona correctament a l’iPhone. En aquest article t’explicaré què és iMessage i com diagnosticar i solucionar problemes amb iMessage a l'iPhone, l'iPad i l'iPod.Què és iMessage i com funciona?

iMessage va ser la resposta d’Apple a Blackberry Messenger i és fonamentalment diferent de la missatgeria de text tradicional (SMS) i la multimèdia (MMS) perquè iMessage utilitza dades per enviar missatges en lloc del pla de missatgeria de text a través del vostre proveïdor de serveis mòbils.iMessage és una excel·lent característica perquè permet als iPhones, iPads, iPods i Mac enviar missatges que superin el límit tradicional de 160 caràcters dels missatges de text i els límits de dades associats als missatges MMS. L’inconvenient principal d’iMessage és que només funciona entre dispositius Apple. És impossible enviar un iMessage a algú amb un telèfon intel·ligent Android.

Què són les bombolles verdes i les bombolles blaves dels iPhones?

Quan obriu l’aplicació Missatges, notareu que, quan envieu missatges de text, de vegades s’envien amb bombolles blaves i, en altres ocasions, amb bombolles verdes. Això és el que significa:  • Si el missatge apareix en una bombolla blava, el missatge de text es va enviar mitjançant iMessage.
  • Si el vostre missatge apareix en una bombolla verda, el missatge de text s'ha enviat mitjançant el pla mòbil, ja sigui mitjançant SMS o MMS.

Diagnostiqueu el vostre problema amb iMessage

Quan teniu un problema amb iMessage, el primer pas és determinar si el problema és amb un contacte o si iMessage no funciona amb cap dels contactes del vostre iPhone. Si iMessage no funciona només amb un dels vostres contactes, el problema és més probable els seus final. Si iMessage no funciona amb cap dels vostres contactes, el problema és més probable el vostre final.

Envia un missatge de prova

Cerqueu algú que conegueu que tingui un iPhone que pugui enviar i rebre iMessages amb èxit. (No hauríeu de tenir una mirada massa dura). Obriu Missatges i envieu-los un missatge. Si la bombolla és blava, iMessage funciona. Si la bombolla és verda, iMessage no funciona i el vostre iPhone envia missatges mitjançant el vostre pla de telefonia mòbil.

iMessage està fora de comanda?

Si iMessage funciona al vostre iPhone, però el fitxer els missatges que rebeu estan en un ordre incorrecte , consulteu el nostre article sobre com solucionar el problema.Com es corregeix iMessage al vostre iPhone o iPad

1. Desactiveu iMessage, reinicieu i torneu a activar-lo

Cap a Configuració -> Missatges i toqueu el botó situat al costat d'iMessage per desactivar-lo a l'iPhone o l'iPad. A continuació, manteniu premut el botó d’engegada fins que aparegui ‘Llisca per apagar’ i feu lliscar el dit per la barra per apagar l’iPhone o l’iPad. Torneu a engegar el dispositiu, torneu cap a Configuració -> Missatges i torneu a activar iMessage. Aquesta senzilla correcció funciona moltes vegades.

apagueu i torneu a activar imessage

2. Assegureu-vos que iMessage està configurat correctament

Cap a Configuració -> Missatges i toqueu per obrir l'element de menú anomenat 'Enviar i rebre'. Aquí veureu una llista dels números de telèfon i les adreces de correu electrònic configurades per enviar i rebre iMessages al dispositiu. Mireu a la secció titulada 'Inicia converses noves des de' i, si no hi ha cap marca de selecció al costat del vostre número de telèfon, toqueu el número de telèfon per activar iMessage per al vostre número.

3. Comproveu la vostra connexió a Internet

Recordeu que iMessage només funciona amb una connexió Wi-Fi o de dades mòbils, així que assegureu-nos que el vostre iPhone o iPad estiguin connectats a Internet. Obriu Safari al dispositiu i proveu de navegar a qualsevol lloc web. Si el lloc web no es carrega o Safari diu que no esteu connectat a Internet, els vostres missatges iMessages tampoc no els enviaran.

Pista: Si Internet no funciona al vostre iPhone, és possible que estigueu connectat a una xarxa Wi-Fi que no tingui una bona connexió a Internet. Proveu de desactivar la Wi-Fi i de tornar a enviar el vostre iMessage. Si això funciona, el problema va ser amb la Wi-Fi i no amb iMessage.

4. Tanqueu sessió d'iMessage i torneu a iniciar la sessió

Torneu cap a Configuració -> Missatges i toqueu per obrir 'Enviar i rebre'. A continuació, toqueu on diu 'Apple ID: (el vostre Apple ID)' i trieu 'Tanca la sessió'. Torneu a iniciar la sessió amb el vostre ID d'Apple i proveu d'enviar un iMessage a un dels vostres amics amb un iPhone.

5. Comproveu si hi ha actualitzacions d'iOS

Cap a Configuració -> General -> Actualització de programari i comproveu si hi ha una actualització d'iOS per al vostre iPhone. Durant la meva estada a Apple, alguns dels problemes més habituals que vaig haver d’afrontar van ser problemes amb iMessage, i Apple emet actualitzacions rutinàries per solucionar problemes d’iMessage amb diversos operadors.

6. Restableix la configuració de xarxa

Els problemes amb la connectivitat de xarxa també poden causar problemes amb iMessage i, sovint, la restauració de la configuració de xarxa del vostre iPhone a la configuració predeterminada de fàbrica pot resoldre un problema amb iMessage. Per restablir la configuració de xarxa del vostre iPhone o iPad, aneu a Configuració -> General -> Restableix i trieu 'Restableix la configuració de xarxa'.

Una advertència: Abans de fer-ho, assegureu-vos de conèixer les vostres contrasenyes de Wi-Fi, ja que l'opció 'Restableix la configuració de xarxa' esborrarà totes les xarxes Wi-Fi desades al vostre iPhone. Després de reiniciar l’iPhone, haureu de tornar a introduir les contrasenyes Wi-Fi a casa i a la feina. Bluetooth de l’iPhone i Configuració de VPN també es restablirà als valors predeterminats de fàbrica.

7. Poseu-vos en contacte amb el servei d'assistència d'Apple

Fins i tot mentre estava a Apple, hi havia poques vegades que tots els passos de resolució de problemes anteriors no solucionessin cap problema amb iMessage i hauríem d’escalar el problema als enginyers d’Apple que personalment resoldrien el problema.

resposta automàtica de text de l'iPhone mentre conduïu

Si decidiu visitar una botiga d'Apple, feu-vos un favor i truqueu-vos-hi demanar hora amb la barra Genius per no haver d’esperar per obtenir ajuda.

Si creieu que hi ha un problema amb l’antena Wi-Fi de l’iPhone, també us recomanem que aneu a una empresa de reparacions Pols . Us enviaran un tècnic en tan sols 60 minuts.

Embolicant-ho

Espero que aquest article us hagi ajudat a resoldre el problema que heu tingut amb iMessage. Espero saber de vosaltres les vostres experiències amb iMessage a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Tot el millor,
David P.