Què és el mode de recuperació de l'iPhone? Aquí teniu La veritat!

What Is Iphone Recovery Mode

Esteu intentant actualitzar o restaurar el vostre iPhone, però no funciona. Posar l’iPhone en mode de recuperació és un pas útil per solucionar problemes quan es tracta d’un problema de programari complex. En aquest article, us ho explicaré tot el que cal saber sobre el mode de recuperació de l'iPhone !

Què és el mode de recuperació?

Si el vostre iPhone té problemes amb el seu programari o una aplicació, el reinici sovint pot solucionar el problema. No obstant això, de vegades aquests problemes són més greus i requereixen que poseu el telèfon en mode de recuperació.En general, es tracta d’una caixa de seguretat que us permet actualitzar o restaurar el telèfon. És l’últim recurs i perdrà les vostres dades, tret que ho hàgiu fet va fer una còpia de seguretat del vostre iPhone primer (i per això us recomanem que feu una còpia de seguretat del vostre iPhone).Per què poso el meu iPhone en mode de recuperació?

Alguns dels problemes que poden requerir el mode de recuperació són:què és un simulador no vàlid
 • L'iPhone queda bloquejat en un bucle de reinici després d'instal·lar una actualització d'iOS.
 • iTunes no està registrant el dispositiu.
 • El logotip d’Apple ha estat a la pantalla diversos minuts sense canvis.
 • Veureu la pantalla 'Connecta a iTunes'.
 • No podeu actualitzar ni restaurar el vostre iPhone.

Tots aquests problemes signifiquen que el vostre iPhone no funciona correctament i que caldrà més que un simple reinici per tornar-lo a funcionar. A continuació, trobareu els passos per posar el vostre iPhone en mode de recuperació.

Com posar el vostre iPhone en mode de recuperació

 1. Primer, comproveu que utilitzeu la darrera versió d’iTunes.
 2. Connecteu el dispositiu a un ordinador i obriu iTunes.
 3. Mentre estigueu connectat a l'ordinador, reinicieu forçadament l'iPhone.
 4. Continueu mantenint premuts els botons fins que aparegui la pantalla 'Connecta a iTunes'. (Vegeu a continuació diferents mètodes per restablir diferents telèfons.)
 5. Trieu Actualització quan aparegui la finestra emergent que us demana que restaureu o actualitzeu l'iPhone. iTunes començarà a descarregar el programari al dispositiu.
 6. Configureu el dispositiu tan aviat com hagi acabat l'actualització o la restauració.

S'ha produït un error? Consulteu el nostre altre article per ajuda!

Diferents mètodes per a diferents telèfons

Hi ha diferents maneres de restablir els diversos iPhones o iPads. Seguiu aquests passos per completar el pas 3 anterior per al vostre dispositiu: 1. iPhone 6s o versions anteriors, iPad o iPod Touch : Manteniu premuts el botó d'inici i el botó d'engegada alhora.
 2. iPhone 7 i 7 Plus : Mantingueu premuts simultàniament els botons laterals d’engegada i de baixada de volum.
 3. iPhone 8 i versions posteriors : Premeu i deixeu anar el botó Pujar volum i, a continuació, premeu i deixeu anar el botó Baixar volum i, a continuació, manteniu premut el botó lateral d'engegada.

iPhone: desat!

Heu posat el vostre iPhone amb èxit en mode de recuperació. Si el vostre iPhone encara té problemes, consulteu el nostre article sobre Mode DFU . Si teniu qualsevol altra pregunta, no dubteu a deixar-les a la secció de comentaris a continuació.