Per què el meu iPhone segueix canviant la seva brillantor? Aquí està la veritat!

Por Qu Mi Iphone Sigue Cambiando Su Brillo

La pantalla del teu iPhone s'atenua i no saps per què. Fins i tot quan puges la brillantor de la pantalla, el teu iPhone simplement el baixa novament. En aquest sentit, li explicaré per què el teu iPhone segueix canviant la seva brillantor i et mostraré com solucionar el problema per sempre .

com pot trucar-se el meu telèfon?

Per què el meu iPhone segueix canviant la seva brillantor?

La majoria de les vegades, el teu iPhone segueix atenuant perquè la brillantor automàtic està activat. La brillantor automàtic és una funció que ajusta automàticament la brillantor de la pantalla del teu iPhone depenent de les condicions d'il·luminació al teu voltant.A la nit, quan està més fosc, la brillantor automàtic farà que el teu iPhone es vegi més fosc perquè els teus ulls no es vegin encegats pel que estàs mirant a la pantalla. Si estàs a la platja en un dia brillant i assolellat, la brillantor automàtic farà que la pantalla del teu iPhone sigui el més brillant possible perquè puguis veure el que succeeix a la pantalla.Hauràs de desactivar la brillantor automàtic si el teu iPhone segueix atenuant i vols que s'aturi. Obre ajustaments i toca Accessibilitat> Pantalla i mida de text . Després, s'apaga l'interruptor al costat de brillantor Automàtic .Apple assenyala que desactivar la brillantor automàtic pot afectar la durada de la bateria del teu iPhone. Essencialment, si deixes el teu iPhone amb la brillantor màxim tot el dia, Esgotaràs la bateria més ràpid que si haguessis deixat el teu iPhone amb la brillantor mínim durant tot el dia. Consulta el nostre altre article per obtenir més consells sobre la bateria de l'iPhone que faran molt més per estendre la seva vida útil!

Està activat el mode Night Shift?

Una altra raó comuna per la qual pot semblar que el teu iPhone segueix atenuant és que Night Shift s'ha activat. Night Shift és una característica que fa que la pantalla del teu iPhone sigui més càlida, el que pot ajudar-te a agafar el son a la nit després d'utilitzar el teu iPhone.ingressa a Configuració> Pantalla i brillantor i toca Torn de nit . Night Shift estarà marcat si el interruptor al costat de Activa fins demà està activat. Prem aquest interruptor per desactivar Night Shift.

suprimir manualment el torn de nit

Si has programat Night Shift al teu iPhone, aquesta funció s'activarà automàticament durant un període de temps designat. Pots desactivar l'interruptor al costat de Programat per evitar que Night Shift s'activi automàticament durant certes hores del dia.

Night Shift també es pot activar o desactivar des del Centre de control si el teu iPhone fa servir iOS 11 o 12. Per obrir el Centre de control, llisca el dit cap avall des de la part superior dreta de la pantalla en un iPhone X o posterior, o llisca el dit cap amunt des de la part inferior de la pantalla en un iPhone 8 o anterior.

A continuació, mantén premut el control lliscant de brillantor. Després, pressiona el botó Night Shift per activar-lo o desactivar-lo.

El meu iPhone encara s'està atenuant!

Encara que és poc probable, el teu iPhone encara podria atenuar després que s'hagin apagat la brillantor automàtic i el Night Shift. Un problema de programari o de maquinari podria ser la raó per la qual la teva iPhone segueix atenuant.

'Els passos a continuació et guiaran a través d'alguns passos bàsics de solució de problemes de programari i t'ajudaran a trobar una opció de reparació si el teu iPhone està trencat!

Reinicia el teu iPhone

Reiniciar el teu iPhone és una solució comuna per a problemes menors de programari que podrien atenuar la pantalla. Et mostrem com reiniciar l'iPhone segons el model que tinguis:

  • iPhone 8 i versions anteriors : Mantén premut el botó d'encesa fins que aparegui 'lliscar per apagar'. Després, llisca la icona d'encesa vermell d'esquerra a dreta per apagar teu iPhone. Per tornar a encendre el seu iPhone, pressiona i mantén premut el botó d'encesa de nou fins que aparegui el logotip d'Apple directament al centre de la pantalla.
  • iPhone X i versions posteriors : Manten pressionats simultàniament el botó lateral i el botó de volum fins que aparegui 'lliscar per apagar' a la pantalla. Després, llisca la icona d'encesa vermell d'esquerra a dreta sobre 'lliscar per apagar'. Espera uns moments, després pressiona i manten pressionat el botó lateral novament per encendre el teu iPhone.

Actualitza el teu iPhone

Apple publica regularment actualitzacions de programari per a presentar noves funcions d'iPhone i corregir errors i errors problemàtics. Obre ajustaments i pressiona General> Actualització de programari . prem Descarregar i instal·lar si hi ha una actualització de programari disponible.

Un cop completada l'actualització, torna a Configuració> Accessibilitat> Pantalla i mida de text i assegura't que el Brillantor automàtic estigui apagat. A vegades, aquesta funció es torna a activar després d'actualitzar iOS!

com fer Taxes si guanyo cash

Fes una còpia de seguretat del teu iPhone

Abans de continuar, assegura't de guardar una còpia de seguretat del teu iPhone. El nostre següent pas és una restauració DFU, de manera que voldràs tenir una còpia de seguretat llista per no perdre cap de les teves dades o informació personal.

Connecta el teu iPhone al teu ordinador amb un cable Lightning i obre iTunes. Després, fes clic al botó de el telèfon prop de la cantonada superior esquerra de iTunes. Finalment, fes clic a Fer còpia de seguretat ara per crear una còpia de seguretat del teu iPhone.

Mira el nostre vídeo de YouTube si vols fer una còpia de seguretat del teu iPhone a iCloud en lloc d'iTunes!

Restauració DFU del teu iPhone

La restauració DFU és el tipus més profund de restauració d'iPhone. Tot el codi del teu iPhone s'esborra i es torna a carregar quan el poses en mode DFU i el restaureu. Mira la nostra guia completa per a saber com posar el teu iPhone en mode DFU !

Opcions de reparació d'iPhone

Encara que és bastant improbable, el teu iPhone pot estar atenuant causa d'un problema de maquinari amb la pantalla. Programa una cita i porta el teu iPhone al teu Botiga Apple més propera, especialment si tens AppleCare +. Un Tècnic podrà avaluar el dany i fer-te saber si és necessària una reparació.

¡També recomanem Pols , Una companyia de reparació a demanat que pot enviar-te un tècnic certificat en tan sols seixanta minuts!

Brillant i vivaç

Has arreglat el teu tènue iPhone i la pantalla es veu normal novament! La propera vegada que el teu iPhone segueixi atenuant o canviï la seva brillantor, sabràs exactament com solucionar el problema. Deixa qualsevol altra pregunta que tinguis sobre la pantalla del teu iPhone a la secció de comentaris a continuació.

gràcies,
David L.