Les actualitzacions automàtiques de l'iPhone no funcionen? Aquí teniu la veritable solució.

Iphone Automatic Updates Not WorkingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Voleu que el vostre iPhone s’actualitzi automàticament, però alguna cosa no funciona. iOS 12 va introduir una nova funció 'Actualitzacions automàtiques' que permet al vostre iPhone descarregar i instal·lar les actualitzacions més recents per si mateix. En aquest article, ho faré expliqueu per què les actualitzacions automàtiques de l'iPhone no funcionen i mostreu-vos com solucionar definitivament el problema !què volen dir els somnis sobre la mort

Assegureu-vos que les actualitzacions automàtiques estiguin activades

Heu d'activar les actualitzacions automàtiques manualment abans que el vostre iPhone descarregui i instal·li noves versions d'iOS automàticament. Primer, aneu a Configuració -> General -> Actualització de programari -> Actualitzacions automàtiques . A continuació, toqueu l'interruptor que hi ha al costat Actualitzacions automàtiques . Sabreu que les actualitzacions automàtiques estan activades quan l’interruptor és verd.

Les actualitzacions automàtiques són una de les moltes noves funcions d'iOS 12 , així que assegureu-vos que el vostre iPhone estigui actualitzat.

Connecteu el vostre iPhone a un carregador

L'iPhone no baixarà automàticament les actualitzacions d'iOS quan no es carregui. Assegureu-vos que el vostre iPhone es carregui mitjançant un cable Lightning o un bloc de càrrega sense fils (iPhone 8 o models més recents). Consulteu el nostre altre article si el vostre L'iPhone no s'està carregant !

Connecteu l'iPhone a la Wi-Fi

Cal que el vostre iPhone estigui connectat a una xarxa Wi-Fi abans de descarregar automàticament les actualitzacions noves d’iOS. Per connectar-vos a una xarxa Wi-Fi del vostre iPhone, aneu a Configuració -> Wi-Fi . Assegureu-vos que hi hagi una marca de verificació al costat del nom de la vostra xarxa Wi-Fi a la part superior de la pantalla.assegureu-vos que estigueu connectat a l

Si no s'ha seleccionat cap xarxa Wi-Fi o si voleu connectar-vos a una altra xarxa Wi-Fi, toqueu-la a la llista següent Trieu una xarxa .

Consulteu el nostre altre article si el teniu problemes per connectar l'iPhone a la Wi-Fi .

Els servidors Apple poden estar massa ocupats

Tot i que és poc habitual, és possible que les actualitzacions automàtiques de l’iPhone no funcionin perquè els servidors d’Apple experimenten molt de trànsit. De vegades, els servidors d'Apple poden ralentir-se o bloquejar-se completament quan massa usuaris d'iPhone intenten baixar una actualització al mateix temps.

Fes una ullada Pàgina d’estat del sistema d’Apple i assegureu-vos que tot funcioni correctament. Si veieu que molts sistemes Apple tenen problemes en aquest moment, potser haureu d’esperar una estona més per poder actualitzar l’iPhone.

per què la pantalla de l'iPhone 6s es va tornar negra?

Actualitzacions automàtiques

Heu solucionat el problema i ara l’iPhone descarrega per si sola l’última actualització d’IOS. Ara sabreu exactament què heu de fer la propera vegada que les actualitzacions automàtiques de l'iPhone no funcionin. Deixeu qualsevol altra pregunta que tingueu sobre el vostre iPhone a la secció de comentaris.