¿Skype no funciona en iPhone? Aquí està la solució.

Skype No Funciona En Iphone

Estàs tractant de cridar a algú, però Skype no funciona al vostre iPhone. No pots fer trucades, xatejar per vídeo ni enviar missatges a cap dels teus amics. En aquest sentit, li explicaré per què Skype no funciona al teu iPhone i et mostraré com solucionar el problema .

Assegura't que Skype tingui accés a la teva càmera i micròfon

Skype no funcionarà en un iPhone tret que li donis permís a l'aplicació per accedir a la Cambra per converses d'i Micròfon perquè puguis parlar amb la persona que estàs trucant.Dirigeix-te a Configuració> Privadesa> Micròfon i assegura't que l'interruptor al costat de Skype estigui activat.

A continuació, ingressa a Configuració> Privadesa> Cambra i assegura't que l'interruptor al costat de Skype estigui activat.

'La micròfon i la càmera de la teva iPhone ara tenen accés a Skype! Si encara no funciona, avança a el següent pas.Verifica els servidors de Skype

Ocasionalment, Skype falla, pel que és inutilitzable per a tothom. verifica el estat de Skype per assegurar-te que tot estigui normal. Si el lloc web diu Servei normal , Skype funciona correctament.

estat de Skype servei normal

Tancar i tornar a obrir Skype

És possible que Skype hagi fallat i deixi de funcionar. Tancar i tornar a obrir Skype és una forma ràpida de solucionar un error de l'aplicació.

En un iPhone 8 o anterior, pressiona dues vegades el botó Inici per obrir el selector d'aplicacions. Després, llisca Skype cap amunt i fora de la part superior de la pantalla.

En un iPhone X o posterior, llisca cap amunt des de la part inferior cap al centre de la pantalla per obrir el selector d'aplicacions. Fes lliscar Skype cap amunt i fora de la part superior de la pantalla per tancar-lo.

Busca una actualització de Skype

És possible que estiguis executant una versió desactualitzada d'Skype, el que pot causar problemes. Sempre és una bona idea millorar les seves aplicacions quan sigui possible, ja que aquestes actualitzacions poden corregir errors.

Dirigeix-te a l'App Store i toca la icona del compte a la cantonada superior dreta de la pantalla. Desplaceu-vos cap avall per veure si hi ha una actualització de Skype disponible. Si és així, toca actualitzar costat de Skype.

Reinicia el teu iPhone

Reiniciar el teu iPhone és una solució ràpida per a una varietat de problemes menors de programari. Els programes i aplicacions que s'executen en el teu iPhone s'apaguen de forma natural i comencen a executar-se de nou quan el tornes a encendre.

Mantingues premut el botó d'encesa (iPhone 8 i versions anteriors) o mantingues pressionat simultàniament el botó lateral i el botó de volum (iPhone X o posterior). Deixa anar els botons quan aparegui el control lliscant d'encesa a la pantalla. Fes lliscar la icona d'encesa d'esquerra a dreta per apagar teu iPhone.

Verifica la teva connexió a Wi-Fi i dades mòbils

Necessites una connexió a Internet per utilitzar Skype. Assegura't d'estar connectat a Wi-Fi o dades mòbils obrint Configuració.

Si fas servir Wi-Fi, toca Wi-Fi i assegura't que hi hagi una marca de verificació al costat de el nom de la teva xarxa Wi-Fi.

Si estàs utilitzant dades mòbils, toca dades mòbils i assegura't que l'interruptor al costat de dades mòbils estigui activat.

Pots saber ràpidament si el teu iPhone no està connectat a Internet obrint Safari i intentant navegar a una pàgina web. Si la pàgina web no es carrega, el teu iPhone no està connectat a Internet.

Consulta els nostres altres articles si el teu iPhone no es connecta a Wi-Fi o dades mòbils .

Eliminar i reinstal·lar Skype al teu iPhone

Quan una aplicació falla regularment, és una bona idea eliminar-la i reinstal·lar. És possible que un o més dels arxius de l'aplicació s'hagin danyat. Eliminar i reinstal·lar l'aplicació li donarà una nova vida a l'app.

Mantingues pressionat la icona de Skype fins que aparegui el menú. toca eliminar aplicació , Després toca eliminar per desinstal·lar Skype.

eliminar skype a iphone

Dirigeix-te a l'App Store i troba Skype. Toca la icona del núvol per reinstal·lar Skype al teu iPhone.

Restablir tots els ajustos

Restablir tots els ajustos al teu iPhone restaura tot el que està en Ajustos als paràmetres de fàbrica. Això vol dir que hauràs de tornar a ingressar les teves contrasenyes de Wi-Fi, restablir el fons de pantalla del teu iPhone, tornar a connectar els teus dispositius Bluetooth, etc.

sonant en orelles àngels parlant

Realment només recomanem fer aquest pas si tens altres problemes de programari amb el teu iPhone . La majoria de les vegades, els problemes aïllats d'una aplicació estan relacionats amb l'aplicació mateixa i restablir tots els ajustos no solucionarà el problema.

Obre Ajustaments i toca General> Restablir> Restablir ajustos . toca restablir ajustos quan aparegui l'alerta de confirmació a la pantalla. És possible que hagis de ingressar la contrasenya.

El seu iPhone s'apagarà, reiniciarà i després s'encendrà de nou.

'Skype està funcionant de nou!

Has solucionat el problema i Skype està funcionant novament. És frustrant quan Skype no funciona en iPhone, però ara saps què fer en cas que torni a succeir. Tens alguna altra pregunta de Skype? Deixeu a la secció de comentaris a continuació.