El meu iPhone 'no pot verificar la identitat de l'servidor' Aquí està la solució definitiva.

Mi Iphone No Puede Verificar La Identidad Del Servidor Aqu Est La Soluci N DefinitivaProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Voleu enviar un correu electrònic al teu amic, però reps una notificació estranya. La finestra emergent diu que l'aplicació de Mail no pot verificar la identitat de servidor de correu a què estàs intentant connectar-te. En aquest sentit, li explicaré per què la teva iPhone 'no pot verificar la identitat de servidor' i et mostraré com solucionar aquest problema per sempre.Què fer quan el teu iPhone 'no pot verificar la identitat de servidor'

 1. Reinicia el teu iPhone

  Si reps un avís que diu que el teu iPhone 'no pot verificar la identitat de servidor', el primer que has de fer és reiniciar el teu iPhone. Aquest simple pas ocasionalment pot solucionar un petit problema de programari que podria estar causant aquest error.  imessage esperant l’activació de l’iphone 4

  Per reiniciar teu iPhone, pressiona i manten pressionat el botó d'encesa fins que vegis l'opció de lliscar per apagar que aparegui a prop de la part superior de la pantalla del teu iPhone. Utilitza un dit per lliscar la icona d'encesa vermell d'esquerra a dreta per apagar teu iPhone.  Espereu al voltant d'un minut, després pressiona i manten pressionat el botó d'encesa de nou per encendre el teu iPhone. Pots deixar anar el botó una vegada que el logotip d'Apple aparegui en el centre de la pantalla del teu iPhone.

 2. Tanca l'aplicació de Mail, després torna a obrir-

  Quan l'aplicació de correu no funciona correctament, intenta tancar l'aplicació i tornar-la a obrir. Això ocasionalment pot resoldre problemes menors si el programari de l'aplicació es bloqueig mentre la usaves.

  Per tancar l'aplicació de Mail, fes doble clic al botó Inici, s'obrirà el Selector d'aplicacions. Utilitza un dit per lliscar cap amunt la finestra de l'aplicació Mail fins que ja no aparegui en el Selector d'aplicacions.

 3. Elimina el teu compte de correu electrònic, després afegeix el compte de correu electrònic novament

  A l'eliminar i tornar a ingressar la informació del teu compte de correu electrònic, es restableixen els certificats d'identitat de servidor de correu electrònic, el que permet que la teva aplicació Mail verifiqui el teu compte de correu electrònic. No et preocupis: eliminar un compte de correu electrònic al teu iPhone no eliminarà el teu compte de correu electrònic real.  Per eliminar un compte de correu electrònic al teu iPhone, obre l'aplicació de configuració i després toca Contrasenyes i comptes. Després, en comptes , Busca el compte de correu electrònic que voleu eliminar i toqueu. Finalment, toca el botó vermell Elimina el compte a la part inferior de la pantalla, després toca Elimina el compte novament quan aparegui l'alerta de confirmació a la pantalla del teu iPhone.

  com desactivar la correcció automàtica a l'iPhone 6

  Després, torna a ingressar la informació del compte obrint l'aplicació de configuració i tocant Contrasenyes i comptes> Afegeix un compte. Llavors, selecciona la teva servei de correu i ingressa la informació.

 4. Restablir tots els ajustos

  Quan restableces tots els ajustos, s'esborraran totes les dades de l'aplicació de configuració al teu iPhone. Els problemes de programari poden ser difícils de rastrejar, de manera que restablirem tots els ajustos per assegurar-nos esborrar el problema.

  Per restablir tots els paràmetres, obre l'aplicació de configuració, després pressiona General> Restablir> Restablir tots els paràmetres. Si tens un codi d'accés o un codi de restricció, se't demanarà que els ingressis. Una vegada que ho facis, toca Restablir tots els ajustos quan aparegui l'alerta de confirmació a la part inferior de la pantalla del teu iPhone.

  com bloquejar el vostre número quan truqueu per un iPhone

Necessites més ajuda?

Recentment vam gravar un vídeo que et mostra com solucionar el problema quan el teu iPhone no pot verificar la identitat de servidor. Esperem que ho revisis i et subscriguis al nostre canal mentre estàs allà!

Tens un nou correu!

L'aplicació de Correu al teu iPhone està funcionant novament i pots començar a enviar i rebre tots els teus correus electrònics importants. La propera vegada que el teu iPhone digui 'no pugui verificar la identitat de servidor' sabrà exactament què fer! No oblidis compartir aquest article en les xarxes socials, i no dubtis a deixar-nos un comentari a continuació si tens alguna altra pregunta!

gràcies,
David L.