Com utilitzar Find My iPhone: la senzilla guia.

How Use Find My IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Heu perdut l’iPhone i no sabeu com trobar-lo. Find My iPhone és una funció integrada per a iPhone que us mostrarà la ubicació exacta del vostre dispositiu. En aquest article, us ho mostraré com utilitzar Find My iPhone perquè pugueu recuperar l'iPhone perdut .Com utilitzar Find My iPhone

Per utilitzar Find My iPhone, comenceu per iniciar la sessió al vostre compte d'iCloud a iCloud.com . A continuació, feu clic a Cerca iPhone .

Una vegada més, se us demanarà que introduïu la contrasenya d'iCloud. Després, veureu un mapa amb les ubicacions de tots els vostres dispositius iOS connectats al vostre compte d’iCloud.

Per fer que el vostre iPhone reprodueixi un so perquè sigui més fàcil de trobar, feu clic al punt del mapa i, a continuació, feu clic al botó d'informació (busqueu la i dins d'un cercle).Quan toqueu Reproduir so , l'iPhone reproduirà una melodia que soni com un to de trucada i apareixerà una petita notificació a la pantalla que diu Troba l'alerta del meu iPhone .

per què el meu iphone continua demanant la contrasenya del meu identificador de poma?

Si el vostre iPhone és l'únic dispositiu de verificació ...

Per a algunes persones, el seu iPhone és l’únic dispositiu de verificació que posseeix. Això és força comú per a les persones que posseeixen ordinadors, no Mac.

Si això és cert per a vosaltres, aneu a iCloud.com i introduïu l'identificador i la contrasenya d'Apple. A continuació, feu clic a Troba el meu iPhone . Si teniu configurada l'autenticació de dos factors, heu d'introduir un codi de verificació per utilitzar moltes funcions d'iCloud. Find My iPhone és una excepció a aquesta regla.

l'iPhone 5 es reinicia cada pocs minuts

Mode perdut i esborrat de l'iPhone

Si no podeu recuperar l'iPhone, podeu utilitzar el mode perdut o esborrar l'iPhone. Quan feu clic Mode perdut se us demanarà que escriviu un número de telèfon que algú que recuperi el vostre iPhone pugui utilitzar per posar-se en contacte amb vosaltres. El mode perdut també farà un soroll similar al que es fa quan toqueu Reproduir so.

Si creieu que us han robat l'iPhone o no es pot recuperar, podeu fer clic Esborra l'iPhone i suprimiu tot el contingut de l'iPhone per protegir la vostra informació privada i personal.

Puc desactivar la cerca del meu iPhone?

Sí, podeu desactivar Find My iPhone si coneixeu el vostre ID d'Apple i la vostra contrasenya. Consulteu el nostre altre article per aprendre com desactivar Find My iPhone !

Perdut i trobat

Ara ja sabeu com utilitzar Find My iPhone per recuperar el vostre iPhone si mai el torneu a perdre. Esperem que compartiu aquest consell útil a les xarxes socials amb els vostres amics i familiars. No dubteu a fer-nos una pregunta a la secció de comentaris si hi ha alguna cosa que vulgueu saber sobre el vostre iPhone.