El meu iPhone 'No es pot verificar la identitat del servidor'. Aquí teniu la solució real.

My Iphone Cannot Verify Server Identity

Voleu enviar un correu electrònic al vostre amic, però rebeu una notificació estranya. La finestra emergent diu que l'aplicació Mail no pot verificar la identitat del servidor de correu al qual intenteu connectar-vos. En aquest article, explicaré per què el vostre L'iPhone 'no pot verificar la identitat del servidor' i ensenyar-ho com solucionar definitivament aquest problema!

Què cal fer quan el vostre iPhone 'no pot verificar la identitat del servidor'

 1. Reinicieu l'iPhone

  Si rebeu una alerta que diu que el vostre iPhone 'no pot verificar la identitat del servidor', el primer que heu de fer és reiniciar el vostre iPhone. Aquest senzill pas de tant en tant pot solucionar un problema de programari menor que podria causar aquest error.  Per reiniciar l'iPhone, manteniu premut el botó d'engegada fins que vegeu llisqueu fins a apagar-lo apareixen a la part superior de la pantalla de l'iPhone. Feu lliscar la icona d'energia vermella d'esquerra a dreta amb un dit per apagar l'iPhone.  oració efectiva per als malalts

  Espereu aproximadament un minut i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada per tornar-lo a engegar. Podeu deixar anar el botó un cop aparegui el logotip d'Apple al centre de la pantalla de l'iPhone.

 2. Tanqueu l'aplicació Mail i torneu-la a obrir

  Quan l'aplicació de correu no funcioni correctament, proveu de tancar-la i tornar-la a obrir. De tant en tant, això pot resoldre problemes menors si el programari de l'aplicació es bloquejava mentre el feies servir.  Per tancar l'aplicació Mail, feu doble clic al botó Inici, que obrirà el commutador d'aplicacions. Feu lliscar el dit cap amunt a l'aplicació Mail fins que ja no aparegui al commutador d'aplicacions.

 3. Suprimiu el vostre compte de correu electrònic i, a continuació, torneu a afegir el compte de correu electrònic

  Si suprimiu i torneu a introduir la informació del compte de correu electrònic, es restabliran els certificats d’identitat del servidor de correu electrònic, que permeten verificar el vostre compte de correu electrònic amb l’aplicació Mail. No us preocupeu: suprimiu un compte de correu electrònic de l'iPhone no ho farà suprimiu el vostre compte de correu electrònic real.

  el botó d'inici de l'iPhone 6 més no funciona

  Per suprimir un compte de correu electrònic de l'iPhone, obriu l'aplicació Configuració i toqueu Comptes i contrasenyes. Llavors, sota Comptes , cerqueu el compte de correu electrònic que vulgueu suprimir i toqueu-lo. Finalment, toqueu el vermell Esborrar compte a la part inferior de la pantalla i, a continuació, toqueu Esborrar compte de nou quan aparegui l'alerta de confirmació a la pantalla del vostre iPhone.  A continuació, torneu a introduir la informació del compte obrint l'aplicació Configuració i tocant Comptes i contrasenyes -> Afegeix un compte. A continuació, seleccioneu el vostre servei de correu i introduïu la informació.

 4. Restableix tots els paràmetres

  Quan restabliu tots els paràmetres, s'esborraran totes les dades de l'aplicació Configuració de l'iPhone. Els problemes de programari poden ser difícils de localitzar, de manera que restablirem tota la configuració per assegurar-nos que esborrem el problema.

  Per restablir tots els paràmetres, obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix tots els paràmetres. Si teniu una contrasenya o una contrasenya de restriccions, se us demanarà que les introduïu. Un cop ho feu, toqueu Restableix tots els paràmetres quan aparegui l'alerta de confirmació a la part inferior de la pantalla de l'iPhone.

Necessiteu més ajuda?

Recentment hem gravat un vídeo que mostra com solucionar el problema quan el vostre iPhone no pot verificar la identitat del servidor. Esperem que ho comproveu i us subscriviu al nostre canal mentre hi sigueu.

Tens un correu!

L’aplicació Mail del vostre iPhone torna a funcionar i podeu començar a enviar i rebre tots els vostres correus electrònics importants. La propera vegada que el vostre iPhone 'no pugui verificar la identitat del servidor', sabreu exactament què heu de fer. No oblideu compartir aquest article a les xarxes socials i no dubteu a deixar-nos un comentari a continuació si teniu cap altra pregunta.

Gràcies per llegir,
David L.

les dades no funcionen a l'iPhone