Com puc afegir temporitzador al centre de control al meu iPhone? Aquí teniu la solució.

How Do I Add Timer Control Center My IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Voleu configurar ràpidament un temporitzador al vostre iPhone sense haver de desbloquejar-lo. Afortunadament, amb el llançament d’iOS 11, podeu configurar temporitzadors des del Centre de control. En aquest article, ho faré us mostrarà com afegir temporitzador al Centre de control en un iPhone .Com afegir temporitzador al centre de control en un iPhone

Comenceu obrint l'aplicació Configuració al vostre iPhone. A continuació, toqueu Centre de control -> Personalitza els controls . Finalment, toqueu el botó més verd a l'esquerra de Temporitzador sota Més controls per afegir-lo al Centre de control del vostre iPhone.

Com utilitzar el temporitzador després d'afegir-lo Centre de control

Un cop hàgiu afegit el temporitzador al Centre de control, podeu accedir-hi lliscant cap amunt des de baix de la pantalla. Toqueu el botó Temporitzador i configureu el temporitzador en conseqüència.

Utilitzant 3D Touch

També podeu configurar el temporitzador ràpidament mitjançant el tacte 3D. Mantén premut el botó Temporitzador fins que el teu iPhone vibri breument. A continuació, arrossegueu el control lliscant vertical fins al temps que desitgeu que passi el temporitzador. Finalment, toqueu el circular de color verd Començar per iniciar el temporitzador.3 ... 2 ... 1

Heu afegit temporitzador amb èxit al centre de control de l’iPhone i és més fàcil d’accedir que mai. Esperem que compartiu aquest article a les xarxes socials perquè els vostres amics i familiars puguin aprendre a afegir temporitzador al Control Center des d’un iPhone.

Gràcies per llegir,
David L.