Com puc afegir temporitzador al centre de control al meu iPhone? Aquí teniu la solució.

How Do I Add Timer Control Center My Iphone

Voleu configurar ràpidament un temporitzador al vostre iPhone sense haver de desbloquejar-lo. Afortunadament, amb el llançament d’iOS 11, podeu configurar temporitzadors des del Centre de control. En aquest article, ho faré us mostrarà com afegir temporitzador al Centre de control en un iPhone .

Com afegir temporitzador al centre de control en un iPhone

Comenceu obrint l'aplicació Configuració al vostre iPhone. A continuació, toqueu Centre de control -> Personalitza els controls . Finalment, toqueu el botó més verd a l'esquerra de Temporitzador sota Més controls per afegir-lo al Centre de control del vostre iPhone.

Com utilitzar el temporitzador després d'afegir-lo Centre de control

Un cop hàgiu afegit el temporitzador al Centre de control, podeu accedir-hi lliscant cap amunt des de baix de la pantalla. Toqueu el botó Temporitzador i configureu el temporitzador en conseqüència.Utilitzant 3D Touch

També podeu configurar el temporitzador ràpidament mitjançant el tacte 3D. Mantén premut el botó Temporitzador fins que el teu iPhone vibri breument. A continuació, arrossegueu el control lliscant vertical fins al temps que desitgeu que passi el temporitzador. Finalment, toqueu el circular de color verd Començar per iniciar el temporitzador.3 ... 2 ... 1

Heu afegit temporitzador amb èxit al centre de control de l’iPhone i és més fàcil d’accedir que mai. Esperem que compartiu aquest article a les xarxes socials perquè els vostres amics i familiars puguin aprendre a afegir temporitzador al Control Center des d’un iPhone.

Gràcies per llegir,
David L.