Què és la malaltia de l'iPhone Touch? Aquí teniu la veritat i com solucionar-ho.

What Is Iphone Touch DiseaseProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

La pantalla tàctil del vostre iPhone no funciona i no sabeu per què. La pantalla parpelleja i Multi-Touch no funciona. En aquest article, ho faré expliqueu què és la malaltia tàctil de l'iPhone i com solucionar-la !Què és la malaltia de l'iPhone Touch?

La 'malaltia tàctil de l'iPhone' es caracteritza per ser un problema que provoca parpelleigs de pantalla o problemes amb la funcionalitat Multi-Touch. Hi ha algun debat sobre què causa realment aquest problema.Apple afirma el problema és el resultat de deixar caure un iPhone 'diverses vegades sobre una superfície dura i després incórrer en una major tensió del dispositiu'. iFixit, un lloc web centrat en el maquinari d'electrònica, diu que el problema és el resultat d'un defecte de disseny de l'iPhone 6 Plus.Quins iPhones estan afectats per la malaltia tàctil?

L’iPhone 6 Plus és el model més afectat per la malaltia tàctil. No obstant això, aquests problemes també es poden produir en altres iPhones. Consulteu el nostre altre article si el vostre La pantalla de l'iPhone parpelleja .

Tot i que probablement l’opció més senzilla és aconseguir un telèfon nou, no cal que el compreu si el vostre iPhone té malalties tàctils. A continuació, parlarem de totes les opcions per solucionar la malaltia tàctil de l’iPhone.

Com arreglar el vostre iPhone

La majoria de les vegades, haureu de reparar l’iPhone. Abans de fer-ho, consulteu el nostre article sobre com solucionar problemes de pantalla tàctil de l'iPhone . De vegades, el problema està relacionat amb el programari i no amb el maquinari.Apple ha estat conscient d’aquest problema durant un temps. Tenen un programa que sí reparació del vostre iPhone 6 Plus per 149 dòlars, a partir del 2020. Tot i això, si el vostre iPhone no funciona correctament o si la pantalla està trencada, és possible que hàgiu de pagar més per reparar el telèfon. Assegureu-vos que fes una còpia de seguretat del teu iPhone abans de portar-lo a Apple.

Apple repararà altres iPhones que presentin els símptomes de la malaltia tàctil, però el cost d’aquesta reparació variarà segons el model.

Una altra gran opció és Pols , un servei de reparació personalitzat. Es trobaran en un lloc que trieu en tan sols una hora. Totes les reparacions de Puls estan cobertes per una garantia de per vida.

Si cap d'aquestes opcions no us convé, podeu comprar un telèfon mòbil nou. L’iPhone 6 Plus és un model més antic i estarà a la llista d’Apple productes vintage i obsolets més aviat que tard. Mireu l’UpPhone eina de comparació de telèfons mòbils per trobar els millors preus en telèfons d’Apple, Samsung, Google i molt més.

El vostre iPhone està curat.

Heu solucionat l’iPhone o heu trobat una excel·lent opció de reparació. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per ensenyar als vostres amics, familiars i seguidors què és la malaltia tàctil per iPhone. Deixeu un comentari a continuació si teniu cap més pregunta sobre el vostre iPhone.