El meu iPad No Es Actualitza! Aquí trobaràs una solució efectiva!

Mi Ipad No Se Actualiza

Estàs intentant actualitzar el teu iPad, però alguna cosa no funciona correctament. No importa el que facis, la teva iPad no s'actualitza! En aquest sentit, li explicaré com solucionar el problema que impedeix que el teu iPad es actualitzi .

Comprova els servidors d'Apple

Quan es llança una nova actualització de iPadOS, tots volen descarregar-la immediatament. Malauradament, això pot alentir i, de vegades, sobrecarregar els servidors d'Apple, el que t'impedeix descarregar l'actualització.per què el meu youtube no funciona

Verifica els servidors d'Apple per assegurar-te que estiguin funcionant correctament. Si els punts són de color verd, els servidors estan en funcionament.Reinicia el teu iPad

Reiniciar el teu iPad és fàcil de fer i pots corregir petits errors de programari. Tots els programes de la teva iPad s'apaguen naturalment. Tindran un nou començament quan encenguis el teu iPad novament.Per reiniciar el teu iPad, mantingues premut el botó d'encesa. Si tens un iPad Pro més nou, mantingues premut el botó d'encesa i qualsevol dels botons de volum simultàniament.

Fes lliscar la icona d'encesa vermell d'esquerra a dreta per apagar el teu iPad. Espera uns segons, després pressiona i mantingues premut el botó d'encesa de nou per tornar a engegar el teu iPad.Verifica l'espai d'emmagatzematge en el teu iPad

Les actualitzacions de iPadOS poden ser bastant grans. És possible que no quedi prou espai d'emmagatzematge en el teu iPad per descarregar l'actualització. Dirigeix-te a Paràmetres> General> Emmagatzematge de l'iPad per veure quant espai queda en el teu iPad.

A la part superior de la pantalla, trobaràs algunes recomanacions útils per estalviar espai d'emmagatzematge ràpidament si cal. Consulta el nostre altre article si necessites ajuda per alliberar l'espai d'emmagatzematge !

Intenta actualitzar el teu iPadOS usant el teu ordinador

Si el seu iPad no s'actualitza en Ajustos, intenta utilitzar el teu ordinador. Primer, pren un cable Lightning per connectar el teu iPad al teu ordinador.

Si tens un PC o Mac amb macOS Mojave 10.14, obre iTunes i fes clic a la icona d'iPad prop de la cantonada superior esquerra de iTunes. Fes clic a Cerca actualitzacions , després Descarregar i instal·lar si hi ha una actualització disponible.

Si tens una Mac amb macOS Catalina 10.15, obre Finder i fes clic al teu iPad en ubicacions . Fes clic a Cerca actualitzacions , després Descarregar i instal·lar si hi ha una actualització disponible.

comprovar l

Restablir tots els ajustos

Quan restableix les ajustaments en el teu iPad, sobretot en Ajustos es restaura als valors per defecte de fàbrica. Hauràs de tornar a configurar el teu fons de pantalla, Bluetooth i xarxes Wi-Fi. És un petit sacrifici per solucionar un problema persistent de programari de l'iPad.

Obre ajustaments i toca General> Restablir> Restablir ajustos. toca restablir ajustos quan aparegui la finestra emergent d'ajustos. El teu iPad s'apagarà, reiniciarà i s'encendrà de nou.

com activar la correcció automàtica a l'iPhone 6

Fer una restauració DFU al teu iPad

Una actualització de firmware de dispositiu és el tipus de restauració més profunda que pots fer en un iPad. Cada línia de codi s'esborra i es torna a carregar i s'instal·la l'última versió de iPadOS. Aquest és l'últim pas de solució de problemes de programari que pots fer quan el teu iPad no s'actualitza.

Recomanem fer una còpia de seguretat del teu iPad abans de posar-lo en mode DFU. Quan estiguis llest, consulta el nostre altre article per aprendre com fer una restauració DFU al teu iPad .

¡Actualitzat i llest per utilitzar!

Has actualitzat correctament el teu iPad! Ara sabràs què fer la propera vegada que el teu iPad no s'actualitzi. Té alguna altra pregunta? Fes-nos-saber en la secció de comentaris.