El meu iPhone no reproduirà vídeos de YouTube. Aquí teniu Why & the Fix.

My Iphone Won T Play Youtube VideosProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Anàveu a veure un vídeo de YouTube al vostre iPhone, però no es carregarà. És increïblement frustrant quan YouTube no funciona al vostre iPhone, sobretot si intenteu mostrar un vídeo divertit al vostre amic o escoltar un vídeo musical al gimnàs. En aquest article t’explicaré per què el vostre iPhone no reprodueix vídeos de YouTube i explicar com solucionar definitivament el problema.wifi continua desconnectant-se a l'iPhone

YouTube no funciona al meu iPhone: aquí teniu la solució.

 1. Proveu a reiniciar l'iPhone

  Abans d’anar més lluny, proveu d’apagar i tornar a engegar l’iPhone. Reiniciar l’iPhone li dóna un nou començament i pot solucionar problemes menors de programari, cosa que podria ser la raó per la qual l’iPhone no reproduirà vídeos de YouTube.  Per apagar l'iPhone, manteniu premut el botó d'engegada (també conegut com a Dormir / despertar botó). A la pantalla de l'iPhone apareixerà una icona d'energia vermella i 'Llisca per apagar'. Feu lliscar la icona d'energia vermella d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone. Espereu aproximadament mig minut abans de tornar a engegar l'iPhone, només per assegurar-vos que tingui l'oportunitat d'apagar completament.

 2. Resolució de problemes de les aplicacions de YouTube

  Si heu reiniciat l'iPhone però YouTube encara no funciona, el següent pas és resoldre un problema potencial que pot causar l'aplicació que utilitzeu per veure YouTube. Hi ha moltes aplicacions gratuïtes i de pagament que podeu utilitzar per veure vídeos de YouTube al vostre iPhone, cap de les quals és perfecta. Quan alguna cosa no funciona, no podeu veure els vostres vídeos de YouTube preferits.  Per determinar si la vostra aplicació de YouTube causa el problema, començarem per tancar-la i tornar-la a obrir. Això donarà a l’aplicació un “procés de recuperació” en cas que alguna cosa no funcionés quan es va obrir la primera vegada.

  Comenceu per tancar l'aplicació YouTube prement dues vegades el botó Inici. Això obrirà el commutador d'aplicacions, que us permetrà veure totes les aplicacions obertes actualment al vostre iPhone. Feu lliscar la pantalla cap amunt de l'aplicació YouTube per tancar-la.

  Si el vostre iPhone no té cap botó d'inici, no us preocupeu. Encara podeu accedir al commutador d'aplicacions. Simplement obriu l'aplicació YouTube (o qualsevol altra aplicació). Un cop obert, llisqueu cap amunt des de la part inferior de la pantalla i ja està tot a punt! Hauríeu de poder alternar i tancar les vostres aplicacions de la mateixa manera que en un iPhone anterior. 3. Comproveu si hi ha actualitzacions: hi ha alguna actualització disponible per a l'aplicació YouTube?

  Si YouTube no funciona després de tancar l'aplicació, comproveu que hàgiu actualitzat l'aplicació YouTube a la versió més recent. Els desenvolupadors actualitzen les seves aplicacions tot el temps per afegir funcions noves i corregir errors de programari.

  Per veure si hi ha cap actualització disponible per a la vostra aplicació de YouTube, obriu l'App Store. A continuació, toqueu el botó Icona del compte i desplaceu-vos cap avall fins a Actualitzacions secció. Si hi ha una actualització disponible, toqueu el blau Actualització al costat de l'aplicació.

 4. Desinstal·leu i torneu a instal·lar la vostra aplicació de YouTube

  Si hi ha un problema de programari més complicat amb la vostra aplicació YouTube preferida, és possible que hàgiu de suprimir-la i tornar-la a instal·lar. Quan desinstal·leu l'aplicació, tot el programari i la configuració d'aquesta aplicació s'esborraran de l'iPhone. Quan es reinstal·li l’aplicació, serà com si l’haguéssiu descarregat per primera vegada.

  No us preocupeu - El vostre compte de YouTube no se suprimirà quan desinstal·leu l'aplicació. Si utilitzeu una aplicació de YouTube de pagament, com ara ProTube, la podreu tornar a instal·lar de forma gratuïta sempre que hàgiu iniciat la sessió al mateix ID d’Apple que vau fer servir quan vau comprar l’aplicació originalment.

  Per desinstal·lar l'aplicació, comenceu prement lleugerament i mantenint premuda la icona de la vostra aplicació de YouTube. Continueu prement fins que aparegui un petit menú unit a la icona de l'aplicació. Des d'allà, toqueu Suprimeix l'aplicació i, a continuació, confirmeu l'acció tocant Suprimeix .

  la contrasenya wifi no funciona a l'iPhone

  Per tornar a instal·lar l'aplicació, aneu a l'App Store. Toqueu la pestanya Cerca a la part inferior de la pantalla de l'iPhone i escriviu el nom de l'aplicació YouTube preferida. Aixeta Aconseguir , doncs Instal·la al costat de l'aplicació YouTube preferida per tornar-la a instal·lar a l'iPhone.

  Si torneu a instal·lar l'aplicació i YouTube encara no funciona, continueu llegint per obtenir més consells.

 5. Resoldre problemes de Wi-Fi que fan que YouTube no es carregui

  Molta gent utilitza la Wi-Fi per veure vídeos de YouTube al seu iPhone i no és estrany que els problemes de connectivitat siguin el motiu pel qual els vídeos de YouTube no es reproduiran al vostre iPhone. Si el problema està provocant la connexió de l’iPhone a la Wi-Fi, hem d’esbrinar si es tracta d’un problema de programari o maquinari.

  Anem a abordar ràpidament el maquinari: una antena petita és el component de maquinari de l’iPhone que s’encarrega de connectar-se a la Wi-Fi. Aquesta antena també ajuda el vostre iPhone a connectar-se a dispositius Bluetooth, de manera que si el vostre iPhone ha experimentat problemes de connexió Wi-Fi i Bluetooth al mateix temps, és possible que hi hagi un problema amb l’antena. Tot i això, no podem estar segurs de si hi ha cap problema de maquinari, així que seguiu els passos següents per solucionar problemes de programari.

 6. Desactiveu i torneu a activar el Wi-Fi

  En primer lloc, provarem d’activar i tornar a activar la Wi-Fi. Igual que apagueu i torneu a engegar l'iPhone, si activeu i torneu a activar el Wi-Fi, es pot resoldre un error de programari menor que podria causar una mala connexió Wi-Fi.

  Per desactivar i tornar a activar la Wi-Fi, obriu l'aplicació Configuració i toqueu Wi-Fi. A continuació, toqueu el commutador situat al costat de Wi-Fi per desactivar-lo. Sabreu que la Wi-Fi està desactivada quan l’interruptor sigui gris. Espereu uns segons abans de tornar a tocar l’interruptor per tornar a activar la Wi-Fi.

  Si el vostre iPhone encara no reprodueix vídeos de YouTube, proveu de connectar-vos a una altra xarxa Wi-Fi si és possible. Si YouTube no funciona amb una xarxa Wi-Fi, però funciona amb una altra, és probable que hi hagi un problema amb el mal funcionament de la xarxa Wi-Fi, no amb el vostre iPhone. Consulteu el nostre article sobre què cal fer quan el vostre iPhone no es connecta a la Wi-Fi per obtenir més consells!

 7. Comproveu l'estat del servidor de YouTube

  Abans de passar a la solució de problemes final, doneu una ullada ràpida a l'estat dels servidors de YouTube. De tant en tant, els seus servidors es bloquegen o se sotmeten a un manteniment rutinari, cosa que us pot impedir veure vídeos. Comproveu el estat dels servidors de YouTube i veure si estan en marxa. Si moltes altres persones informen de problemes, és probable que els servidors estiguin inactius.

 8. Restableix la configuració de xarxa

  Quan restabliu la configuració de xarxa, s'esborraran i es restabliran tots els paràmetres de Wi-Fi, Bluetooth i VPN (xarxa privada virtual). Pot ser difícil localitzar la causa exacta d’un problema de programari, de manera que, en lloc de fer-ne un seguiment, esborrarem i restablirem tots els paràmetres de xarxa del vostre iPhone.

  Recordeu: abans de restablir la configuració de xarxa de l’iPhone, assegureu-vos d’escriure totes les contrasenyes de Wi-Fi. Els haureu de tornar a introduir un cop s'hagi completat el restabliment.

  Per restablir la configuració de xarxa, comenceu obrint l'aplicació Configuració. Toqueu General -> Restableix -> Restableix la configuració de xarxa. Se us demanarà que introduïu la vostra contrasenya i, a continuació, confirmeu que voleu restablir la configuració de xarxa del vostre iPhone. L'iPhone es reiniciarà un cop s'hagi completat el restabliment.

YouTube funciona al vostre iPhone.

YouTube funciona al vostre iPhone i podreu tornar a veure els vostres vídeos preferits. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials perquè els vostres amics i familiars sàpiguen què fer quan el seu iPhone no reprodueixi vídeos de YouTube. Gràcies per llegir aquest article i deixeu un comentari a continuació si voleu fer-nos qualsevol altra pregunta sobre el vostre iPhone.

les trucades wifi no s’activaran