El meu iPhone diu 'Contrasenya incorrecta' per a Wi-Fi. Aquí teniu la solució.

My Iphone Says Incorrect Password





Esteu intentant connectar l’iPhone a la Wi-Fi per estalviar dades mòbils. No importa quantes vegades introduïu la contrasenya, el vostre iPhone no es connecta a la xarxa. En aquest article t’explicaré què cal fer quan l'iPhone diu 'Contrasenya incorrecta' per al WiFi !

Proveu d'introduir la contrasenya de nou

Les contrasenyes de l’iPhone distingeixen entre majúscules i minúscules, cosa que significa que es tenen en compte les majúscules a l’hora de decidir si la contrasenya és correcta. És possible que una errada tipogràfica sigui la raó per la qual el vostre iPhone diu que la contrasenya és incorrecta.







Proveu de compartir contrasenyes de connexió Wi-Fi sense fils

L’ús compartit de contrasenyes Wi-Fi sense fils és una solució fàcil si intenteu connectar-vos a la xarxa d’una altra persona. Aquesta característica es va introduir per primera vegada amb iOS 11.



Per compartir contrasenyes de Wi-Fi, l’altre iPhone ha de ser desbloquejat i connectat a la xarxa Wi-Fi. Anar a Configuració -> Wi-Fi a l'iPhone i toqueu la xarxa Wi-Fi a la qual vulgueu connectar-vos.



què fer si el vostre iPad no s'encén

L'altre iPhone rebrà un missatge que us indicarà que pot compartir la vostra contrasenya Wi-Fi amb vosaltres. Feu que toquin Enviar contrasenya per compartir sense fils la seva contrasenya.

Consulteu el nostre altre article a Obteniu més informació sobre l’ús compartit de contrasenyes Wi-Fi sense fils !





Proveu la contrasenya original

Si restabliu l’encaminador o si ha passat accidentalment, és possible que la xarxa hagi tornat a la contrasenya original per defecte. Normalment, la contrasenya original es troba a la part posterior del router.



danys per aigua de l'iPhone sense servei

Les contrasenyes predeterminades solen ser una llarga cadena de nombres i lletres aleatòries, de manera que pot ser fàcil introduir accidentalment un error tipogràfic. Si el vostre iPhone encara diu una contrasenya incorrecta, continueu llegint.

Desactiveu i torneu a activar el Wi-Fi

Si el problema continua, intenteu desactivar i tornar a activar la Wi-Fi per restablir la connexió de xarxa. Per fer-ho, obriu Configuració i, a continuació, seleccioneu Wi-Fi i commuteu l'interruptor a la part superior de la pantalla.

Assegureu-vos que l'interruptor es posi en blanc, cosa que indica que la Wi-Fi està desactivada. Espereu uns segons abans de tornar a encendre l'interruptor. Torneu a introduir la vostra contrasenya per veure si això soluciona el problema.

Reinicieu el router

Reiniciar l’encaminador és com apagar i tornar a engegar l’iPhone per solucionar un problema menor de programari. Simplement desconnecteu l'encaminador de la presa de corrent i torneu-lo a connectar. Proveu d'introduir de nou la contrasenya Wi-Fi un cop l'encenador es torni a encendre.

Oblideu-vos de la xarxa Wi-Fi i torneu a connectar-vos

Cada vegada que connecteu l’iPhone a una xarxa Wi-Fi, desa les dades com per connectar-se a aquesta xarxa. Si alguna part d'aquest procés ha canviat, podria ser la raó per la qual el vostre iPhone té un problema.

Per oblidar una xarxa Wi-Fi a l'iPhone, obriu Configuració i toqueu Wi-Fi . A continuació, toqueu el blau Informació a la dreta del nom de la vostra xarxa Wi-Fi. A partir d’aquí, toqueu Oblida’t d’aquesta xarxa .

Tornareu a la pàgina principal de Wi-Fi a Configuració, on podreu tornar a connectar-vos a la vostra xarxa Wi-Fi.

el telèfon continua apagant-se amb la bateria plena

Restableix el router Wi-Fi

Si restabliu l’encaminador Wi-Fi, es restauraran els valors predeterminats de fàbrica. Un cop finalitzat el restabliment, hauríeu de poder connectar l’iPhone a la Wi-Fi mitjançant la contrasenya que apareix a la part posterior o lateral del router.

La majoria d’encaminadors Wi-Fi tenen un botó de reinici a la part posterior. Manteniu premut aquest botó durant uns deu segons per restablir l'encaminador. Proveu d'introduir la contrasenya predeterminada quan s'hagi tornat a activar la Wi-Fi.

Restableix la configuració de xarxa

Restablir la configuració de xarxa esborra i restaura tots els paràmetres de Wi-Fi, mòbils, Bluetooth i VPN del vostre iPhone als valors predeterminats de fàbrica. Haureu de tornar a introduir les vostres contrasenyes Wi-Fi, tornar a connectar els dispositius Bluetooth i reconfigurar les xarxes privades virtuals després de completar el restabliment.

com solucionar el botó d'inici de l'iPad

Comenceu obrint Configuració i tocant General -> Restableix -> Restableix la configuració de xarxa . Se us demanarà la contrasenya de l'iPhone i, a continuació, confirmeu el restabliment. L'iPhone s'apagarà, completarà el restabliment i es tornarà a engegar.

Poseu-vos en contacte amb Apple

Si el vostre iPhone encara diu que la contrasenya de Wi-Fi és incorrecta, és hora de fer-ho poseu-vos en contacte amb l'assistència d'Apple o bé l’empresa que ha creat el vostre encaminador Wi-Fi. Apple proporciona assistència telefònica, en línia, per correu electrònic i en persona al Genius Bar. Podeu posar-vos en contacte amb el fabricant del vostre encaminador mitjançant l'assistència al client de Googling i el seu nom.

Connectat de nou a la Wi-Fi.

Heu solucionat el problema i el vostre iPhone es connecta a la Wi-Fi. Assegureu-vos de compartir aquest article amb amics i familiars a les xarxes socials allò que diu 'Contrasenya incorrecta' per a Wi-Fi al seu iPhone. Deixeu un comentari a continuació i feu-nos saber quina solució us ha funcionat.