'La botó d'inici de la meva iPhone no funciona! Aquí està la solució definitiva.

El Bot N De Inicio De Mi Iphone No FuncionaProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

És fàcil oblidar amb quina freqüència fem servir el botó d'Inici en els nostres iPhones, fins que deixa de funcionar. Potser el teu botó d'Inici mai funciona, o potser només funciona algunes vegades. De qualsevol manera, és frustrant, però hi ha bones notícies: molts problemes amb els botons d'inici es poden solucionar a casa. En aquest article, t'ajudaré a descobrir per què el botó d'inici del teu iPhone no funciona , com utilitzar AssistiveTouch com una solució temporal i algunes bones opcions de reparació per reparar un botó d'inici trencat si no pots arreglar tu mateix.El meu iPhone hagi d'arreglar?

No necessàriament. Els problemes de programari i maquinari poden fer que els botons d'inici deixin de funcionar. Els problemes de programari generalment es poden solucionar a casa, però si descobrim que el teu botó d'Inici no funciona a causa d'un problema de maquinari, et recomanaré algunes excel·lents opcions de reparació perquè pugueu explorar.com esborrar fotos del vostre iPhone

El primer és el primer: assegurem-nos que encara pots utilitzar el teu iPhone abans de passar a les solucions.Com puc utilitzar el meu iPhone sense un botó d'inici?

Quan un botó d'inici no funciona, el major problema que enfronten les persones és que no poden sortir de les seves aplicacions i tornar a la pantalla d'inici . Bàsicament, s'embussen dins de les seves aplicacions. Afortunadament, hi ha una funció en els ajustos anomenada Toc d'assistència que et permet afegir un botó d'inici virtual a la pantalla del teu iPhone.

Si estàs llegint aquest article i ara estàs encallat en una aplicació, Apagua i torna a encendre el teu iPhone. És una solució maldestre, però és l'única.

Com mostrar el botó d'inici en la pantalla del teu iPhone

dirigeix-te a Configuració> Accessibilitat> Tocar i després preciona Toc d'assistència i toca l'interruptor al costat de AssistiveTouch per activar-lo. Per utilitzar el botó d'Inici, toca el botó Botó AssistiveTouch tàctil d'assistència a la pantalla i després toca Inici . Pots fer servir el dit per moure el botó AssistiveTouch a qualsevol lloc de la pantalla.AssistiveTouch no és una solució real, però és una bona solució temporal mentre descobrim per què el teu botó d'Inici no funciona. Si necessites ajuda per encendre-ho, mira el meu vídeo de YouTube sobre com utilitzar AssistiveTouch .

Les dues categories de problemes de el botó d'inici

Problemes de programari

Els problemes de programari ocorren quan el teu iPhone no respon correctament quan pressiones el botó d'inici. El maquinari podria estar enviant el senyal, però si el programari no està prestant atenció, no passa res. Quan el programari del teu iPhone es corromp, es sobrecàrrega o un programa auxiliar (anomenat procés) falla en el fons del teu iPhone, el teu botó d'Inici pot deixar de funcionar.

Problemes de maquinari

Els problemes de maquinari amb els botons d'inici generalment es divideixen en una de tres categories:

com posar un anunci en craigslist

Desgast general (i brutícia)

En alguns casos, i especialment quan els iPhones s'usen en entorns polsosos o bruts, el botó d'inici pot tornar-se menys sensible a el tacte. No assumeixis que això és el que està succeint si el teu botó d'Inici funciona de manera intermitent (algunes vegades), els problemes de programari també causen això. En la meva experiència, el problema de l'desgast afecta més els iPhone pre-Touch ID (iPhone 5 i anteriors) que als models actuals.

El botó d'inici es desplaça físicament

Trencat! La teva botó d'Inici no està on solia estar, o està una mica 'fora de lloc', això és relativament rar.

Un dels cables que connecta el botó d'inici a la placa base o mare està danyat

El botó d'inici està connectat físicament a la pantalla del teu iPhone, i dos cables porten el senyal de botó d'inici a la placa mare o base. Un cable passa per la part superior de la pantalla i es connecta a la part superior de la placa lògica, i l'altre cable es connecta a la placa mare sota de el botó d'Inici a l'esquerra. Si la pantalla del teu iPhone es va fer mal o el teu iPhone es va mullar, un dels cables o connectors de el botó d'inici també pot haver-se danyat.

Com arreglar un botó d'inici d'iPhone que no funciona

Els empleats d'Apple Store veuen iPhones amb botons d'inici trencats tot el temps. Sempre verificaria si hi havia danys primer, després solucionaria el problema del programari i després repararia el maquinari si fos necessari.

Una regla general : Si el teu botó d'Inici deixar de funcionar després que el teu iPhone es va fer mal físicament o es va mullar, és probable que el teu iPhone hagi de ser reparat, però no sempre. Si ha empitjorat gradualment amb el temps o no va succeir cap esdeveniment important en la vida de l'iPhone abans que deixés de funcionar, és possible que puguem solucionar a casa.

1. Prova el botó d'inici per tu mateix

Fes clic al botó d'inici amb el dit. ¿Se sent normal o se sent encallat? Moveu suaument el dit de costat a costat: ¿se sent fluix el botó d'Inici? Si no se sent com hauria, podem estar bregant amb un problema de maquinari, però si sempre s'ha sentit 'una mica apagat' i només recentment va deixar de funcionar, podria ser un problema de programari subjacent.

La prova de botó d'inici físic més important

Quan treballava a la Botiga Apple, moltes vegades entraven persones que deien que el seu botó d'Inici només funcionava una part de el temps, però descobríem que el botó d'Inici funcionava sempre en certs llocs, i mai en altres . Una manera en què podrem assegurar-nos que es tracta d'un problema de maquinari és mitjançant la següent prova:

Feu clic al botó Inici a la part superior. Funciona? Proveu la banda esquerra, i després la part inferior, i després el costat dret. Prova les cantonades. Si només funciona en algunes ubicacions, com en la part superior però no en la inferior, definitivament té un problema de maquinari . No es pot arreglar un botó d'Inici amb un problema 'direccional' com aquest a casa, però moltes de les persones amb les que vaig treballar triarien simplement viure amb el problema ara que sabien on pressionar el botó d'Inici.

com recuperar iPad desactivat

2. Inspecciona els danys del teu iPhone

Observa de prop el botó d'Inici, la pantalla del teu iPhone i l'interior del port de càrrega i la presa d'auriculars a la part inferior del teu iPhone. Hi ha algun dany físic o corrosió? És possible que el teu iPhone s'hagi mullat? ¿Altres components (com la càmera) també van deixar de funcionar, o és només el botó d'inici el que té el problema?

Si descobreixes danys físics o líquids, és gairebé segur que el teu botó d'Inici no està funcionant a causa d'un problema de maquinari, i el teu iPhone pot necessitar reparació, dirigeix-te a la secció anomenada Reparació d'un botó d'inici trencat a continuació.

3. Apaga i torna a encendre el teu iPhone i prova

iPhone lliscar per apagarEns dirigim a la fase de solució de problemes de programari de l'tutorial. Com discutim, el teu botó d'Inici pot no funcionar si el programari del teu iPhone no reacciona de la manera en què hauria de fer-ho quan pressiones el botó d'Inici. Si el teu iPhone ha estat molt lent últimament, les aplicacions s'han bloquejat o la teva botó d'Inici deixar de funcionar després d'actualitzar a una nova versió de iOS, un problema de programari pot ser la raó per la qual la teva botó d'Inici no funciona.

El primer (i menys invasiu) pas de solució de problemes de programari és apagar i tornar a encendre el teu iPhone. Si ja reiniciaste teu iPhone per encendre AssistiveTouch i això no va solucionar tuproblema amb el botó d'Inici, simplement continua llegint.

Quan apagues el teu iPhone, tots els petits programes que el mantenen en funcionament, un dels quals processa 'esdeveniments' com pressionar un botó d'Inici, es veuen obligats a apagar-se. Quan tornes a encendre teu iPhone, aquests programes comencen novament de nou, i de vegades això és suficient per solucionar un petit problema de programari.

4. Fes una còpia de seguretat i restaura teu iPhone, i prova novament

Els problemes de programari més importants només poden solucionar-restaurant teu iPhone, el que significa que esborrarà i tornarà a carregar tot el programari al teu iPhone. Si fas una cita al suporti tecnico d'Apple per arreglar un botó d'Inici i òbviament no és un problema de maquinari, el tècnic sempre restaurarà el teu iPhone per assegurar-se que no sigui un problema de programari abans de fer una reparació.

Fes una còpia de seguretat del teu iPhone a iTunes o iCloud, i després segueix aquestes instruccions per fer una restauració DFU al teu iPhone. DFU significa 'Actualització de firmware de el dispositiu', i el firmware és la programació que controla com interactua el maquinari del teu iPhone amb el programari. el firmware està entre el maquinari i el programari , Ho entens?

No trobaràs instruccions sobre com fer una restauració DFU al teu iPhone en el lloc web d'Apple. És el tipus més profund de restauració possible, si una restauració DFU pot resoldre un problema de programari, la qual resoldrà . El meu article t'explica com fer una restauració DFU al teu iPhone . Llegeix aquest article i torna aquí quan hagis acabat.

wifi no es connecta a l'iPhone

Una vegada que finalitzis la restauració, podràs tornar a carregar la teva informació personal des de la teva còpia de seguretat d'iTunes o iCloud, i el problema de el botó d'Inici s'hauria de resoldre definitivament.

Si està en garantia i el teu iPhone no està danyat, dirigeix-te directament a una botiga Apple (fes una cita amb el Suport Tecnico per no haver d'esperar) o inicia una reparació per PEDDO al lloc web de suport d'Apple . Quan un botó d'Inici no funciona i l'iPhone està fora de garantia o està malmès, les persones generalment prenen dues direccions:

Repara el teu botó d'inici

recomanem Pols per tenir reparacions d'iPhone d'alta qualitat que costen molt menys que Apple. Puls t'envia un tècnic certificat directament a on aquestes, de vegades en menys d'una hora. Però abans de programar una reparació amb Puls, tingues en compte això:

el meu rellotge Apple no cobrarà

Qualsevol pot reemplaçar la teva botó d'Inici, però només Apple pot tornar a habilitar Touch ID, el sensor d'empremtes digitals integrat al botó d'Inici. Touch ID, que es va introduir amb l'iPhone 5S, conté característiques de seguretat que vinculen un botó d'inici específic a un iPhone específic, i per raons de seguretat, Apple és l'única companyia que pot desxifrar el codi.

Si tens un iPhone habilitat per Touch ID i algú que no sigui Apple repari el teu iPhone, el botó d'Inici funcionarà igual que abans que l'iPhone 5S, sense la funcionalitat Touch ID.

Viure amb Assistive Touch

Aproximadament la meitat de les persones amb les que treballo triaria viure amb AssistiveTouch, el botó d'inici del 'programari' que es troba a la pantalla de l'iPhone. No és una solució perfecta, però és una solució gratuïta . Si estàs comprant un nou pla de mòbil o vols una actualització, aquesta pot ser l'excusa que estaves esperant per obtenir un nou iPhone.

Botó d'inici: treballant com sempre

Un botó d'inici que no funciona és un dels problemes més frustrants que poden enfrontar els propietaris d'iPhone. AssistiveTouch és un excel·lent recurs provisional, però certament no és una solució perfecta. Espero que hagis pogut reparar el teu botó d'Inici a casa, però si no ho has fet, m'agradaria saber quina opció de reparació vas triar a la secció de comentaris a continuació.

Gràcies per llegir, i recorda tornar el favor,
David P.