El meu ID d'Apple està desactivat. Aquí teniu la solució real.

My Apple Id Is DisabledProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Els empleats d’Apple veuen els ID d’Apple desactivats tot el temps. Introduïu l'identificador i la contrasenya d'Apple i feu clic a Inicieu la sessió , i no funciona. És possible que vegeu un missatge d’error que diu que el vostre ID d’Apple està desactivat, però moltes vegades, el vostre iPhone, iPad o Mac no diran res. Sigui com sigui, acabareu just on vau començar, perquè per moltes vegades que introduïu la vostra contrasenya, fins i tot si és correcte, no podeu iniciar la sessió si el vostre ID d’Apple està desactivat. En aquest article, Us mostraré com es corregeix l’identificador d’Apple de manera que pugueu iniciar la sessió i tornar a utilitzar el vostre dispositiu.Per què està desactivat el meu ID d'Apple?

La majoria de les vegades, els ID d'Apple estan desactivats per un dels dos motius següents:  • Heu introduït la contrasenya incorrectament massa vegades seguides. És especialment frustrant quan recordeu la vostra contrasenya més tard aquell dia.
  • Fa temps que no utilitzeu l'identificador d'Apple. Quan Apple canvia els requisits de contrasenyes o preguntes de seguretat, és possible que el vostre ID d'Apple es desactivi fins que inicieu la sessió i actualitzeu la vostra informació.

Probablement heu vist un d’aquests missatges

Tingueu en compte que Apple utilitza 'desactivat' i 'bloquejat' indistintament pel que fa als identificadors d'Apple. Als efectes d'aquest article, 'El vostre identificador d'Apple està bloquejat' i 'El vostre identificador d'Apple està desactivat' significa exactament el mateix.El text del missatge d'error que us ha portat a aquest article varia segons els dispositius. Els Mac i iCloud.com solen dir que el vostre ID (o compte) d'Apple s'ha desactivat (o bloquejat) per motius de seguretat. Els iPhones solen mostrar un quadre que diu 'El vostre ID d'Apple s'ha desactivat', però no us indicaran com solucionar-lo. D’això tracta aquest article.

Què cal fer quan el vostre ID d'Apple està desactivat

Teniu dues opcions quan el vostre ID d'Apple està desactivat i us recomano el primer. Sovint la gent se sorprèn de saber-ho Els empleats d’Apple normalment no tenen més accés al vostre compte que vosaltres . Només us faran les mateixes preguntes que trobareu al lloc web d’Apple, de manera que és més fàcil començar-hi.

Opció 1: solucioneu el problema al lloc web d'Apple

Et recomano que facis servir un ordinador per visitar l’especial d’Apple Pàgina web d'identificació Apple , perquè és molt més fàcil escriure identificadors, contrasenyes i preguntes de seguretat d'Apple amb un teclat de mida completa.Tothom que posseeix un iPhone sap el fàcil que és escriure una contrasenya incorrectament. He vist que la gent cometia el mateix error dues vegades quan entra i confirma una nova contrasenya amb el seu iPhone. És així molt frustrant quan això passa.

Quan visiteu el lloc web d’Apple, feu clic a Gestioneu el vostre ID d'Apple , introduïu l'identificador i la contrasenya d'Apple i feu clic a Inicieu la sessió . Si introduïu la vostra contrasenya correctament, se us demanarà que la restabliu o que actualitzeu les vostres preguntes de seguretat. Si no coneixeu la vostra contrasenya, feu clic a Has oblidat la teva contrasenya? a sota del quadre de contrasenya. Després de restablir-lo, torneu al lloc web d'Apple i se us demanarà que actualitzeu les vostres preguntes de seguretat la primera vegada que inicieu la sessió.

Opció 2: contacteu directament amb el servei d'assistència d'Apple

Quan el vostre Apple ID està desactivat, no és fàcil solucionar-lo per telèfon o en una sessió de xat en línia. La confiança no és un factor pel que fa als empleats d’Apple i als identificadors d’Apple. Sé que ets tu, saps que ets tu i ells sap que ets tu, però la majoria de les vegades, no importa.

Apple va rebre molt de premsa negativa de les violacions de seguretat de l’any passat a l’iCloud. Hi ha d’haver una manera millor que una actitud de desconfiança inquebrantable envers els seus propis clients, però entenc per què Apple ha fet tan difícil que els usuaris facin servir el seu ID d’Apple després de desactivar-lo.

Si voleu parlar amb una persona d’Apple, el millor lloc per començar és (ho heu endevinat) al seu lloc web. Visita Lloc web d'assistència d'Apple , seleccioneu 'Apple ID', trieu Identificador d'Apple desactivat , i podeu configurar una trucada amb un empleat d'Apple, iniciar una sessió de xat en línia o enviar un correu electrònic al servei d'assistència d'Apple, segons l'hora del dia.

Inicieu la sessió amb el vostre dispositiu

Sabreu que el vostre ID d’Apple ja no està desactivat quan pugueu accedir a la pantalla del compte principal La pàgina web 'Apple ID' d'Apple . Introduïu l'identificador i la contrasenya d'Apple a l'iPhone, l'iPad o el Mac i feu clic a Inicieu la sessió . Hauríeu d’anar bé!

En aquest article, hem parlat dels motius més habituals per què es desactiva un identificador d’Apple, de les opcions que teniu per obtenir ajuda si la necessiteu i de com actualitzar la informació del compte al lloc web d’Apple. A la secció de comentaris que hi ha a continuació, m’agradaria saber com es va solucionar l’identificador d’Apple (i què va fallar en primer lloc).

Gràcies per llegir i recordeu de pagar-ho endavant,
David P.