Per què les meves aplicacions per a iPhone estan esperant o estan atrapades? Aquí teniu la solució.

Why Are My Iphone Apps WaitingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Esteu intentant actualitzar les vostres aplicacions per a iPhone, però no us esperen. Afortunadament, la solució d’aquest problema sol ser molt senzilla. En aquest article, us mostraré el real solucions per a aplicacions d'iPhone que queden bloquejades a l'espera d'actualitzar-se , tant amb l'iPhone com amb iTunes, perquè pugueu actualitzar les vostres aplicacions i tornar a utilitzar-les.Comproveu la connexió a Internet del vostre iPhone

Heu anat a App Store, heu visitat la pestanya Actualitzacions i heu seleccionat Actualitzar o Actualitzar-ho tot. És normal que les aplicacions triguen uns quants moments a iniciar el procés de baixada i a actualitzar-les. Però si han passat més de 15 minuts més o menys i la icona de l'aplicació encara està grisosa amb la paraula 'esperar' a sota, és hora d'investigar.La vostra connexió a Internet podria ser la culpable. Cal que el vostre iPhone estigui connectat a Internet per baixar les actualitzacions de l’aplicació, de manera que heu d’estar en una xarxa Wi-Fi o en la xarxa cel·lular de l’operador de telefonia mòbil. La connexió també ha de ser estable.l'iPhone no llegeix la cerca de la targeta SIM

En primer lloc, comproveu l'iPhone per assegurar-vos que no estigui en mode d'avió. Per fer-ho, aneu a Configuració -> Mode avió . La casella situada al costat del mode avió hauria de ser blanca. Si és verd, toqueu la palanca per convertir-la en blanca. Si el vostre iPhone estava en mode avió, apagar-lo activarà automàticament la connexió a les vostres connexions mòbils i Wi-Fi predeterminades.

Torneu a connectar, doneu-li un minut i comproveu les aplicacions de l'iPhone. Les actualitzacions haurien de començar a descarregar-se, donant-vos un indicador de progrés a la icona de l'aplicació i a l'App Store a Actualitzacions. Si no ho veieu i les vostres aplicacions per a iPhone encara estan bloquejades esperant, proveu algunes de les nostres solucions.Inicieu sessió i sortiu del vostre identificador d'Apple

Moltes vegades quan les aplicacions queden bloquejades esperant o no es descarreguen a l’iPhone, hi ha un problema amb la vostra identificació d’Apple. Totes les aplicacions del vostre iPhone estan enllaçades amb un identificador específic d'Apple. Si hi ha un problema amb aquest ID d'Apple, és possible que les aplicacions es quedin bloquejades.

Normalment, si tanqueu la sessió i torneu a iniciar la sessió a l'App Store, es solucionarà el problema. Obriu Configuració i desplaceu-vos cap avall fins a iTunes i App Store .

A continuació, toqueu el vostre ID d'Apple a la part superior de la pantalla i toqueu Tanca la sessió. Finalment, introduïu el vostre ID i contrasenya d’Apple per tornar a iniciar la sessió.

Si continueu tenint problemes amb aquest ID d'Apple, visiteu Lloc web d’Apple i proveu d'iniciar la sessió allà. Si hi ha un problema, apareixerà alguna cosa en aquesta pàgina web.

Suprimiu l'aplicació i torneu-ho a provar

És possible que l'aplicació hagi tingut un problema en intentar actualitzar. Podeu evitar aquest problema desinstal·lant l’aplicació que queda pendent d’espera i torneu-la a instal·lar.

Com esborra una aplicació del vostre iPhone

Hi ha algunes maneres diferents de suprimir una aplicació. Primer, mantingueu el dit sobre qualsevol icona de l'aplicació fins que aparegui una X a l'extrem superior esquerre de les icones de l'aplicació i comencin a moure's. Si l'aplicació per a iPhone bloquejada a l'espera té una X, toqueu-la i seguiu les instruccions per desinstal·lar-la.

Supressió d'aplicacions amb iTunes

Si no veieu una X negra, haureu de suprimir l'aplicació d'una altra manera. Si utilitzeu iTunes per comprar i sincronitzar aplicacions, podeu utilitzar aquest programa per suprimir una aplicació.

càmera iPhone 5 fix borrosa

Per fer-ho, obriu iTunes a l'ordinador. Feu clic a Biblioteca menú. Es troba a la barra de sota de Fitxer, Edita, etc. Pot dir Música, Pel·lícules o una altra categoria de contingut.

Al menú desplegable Biblioteca, trieu Aplicacions . Si Apps no és una opció, feu clic a Edita el menú i afegir Aplicacions a la llista.

A la pàgina d'aplicacions, veureu una llista de totes les aplicacions que heu utilitzat iTunes per comprar al vostre dispositiu. Feu clic amb el botó dret a l'aplicació i seleccioneu Suprimeix per eliminar-lo de la biblioteca i del vostre iPhone.

Ara podeu tornar a descarregar l'aplicació al vostre iPhone. L'última versió de l'aplicació inclourà l'actualització que la versió anterior va intentar actualitzar quan es va quedar atrapada.

Supressió d'aplicacions d'altres maneres

També podeu suprimir una aplicació al menú Emmagatzematge i ús d’iCloud. Per arribar-hi, aneu a Configuració → General → Emmagatzematge de l'iPhone . Si desplaceu-vos cap avall, veureu una llista de totes les aplicacions del vostre iPhone. Quan toqueu una aplicació, teniu l'opció de suprimir o 'descarregar' l'aplicació que queda bloquejada esperant.

per què sento moviment a l'estómac?

El vostre iPhone està fora de l'espai?

De vegades, hi ha aplicacions per a iPhone esperant perquè no hi ha prou espai al vostre iPhone per baixar les actualitzacions. A l’emmagatzematge de l’iPhone, veureu exactament la quantitat d’espai disponible al vostre iPhone i quines aplicacions fan servir més memòria.

Podeu alliberar espai a l'iPhone mitjançant:

  • Suprimir aplicacions que no utilitzeu.
  • Utilitzeu iCloud per fer una còpia de seguretat de les vostres fotos i vídeos.
  • Desfer-se de les llargues converses de text.
  • Suprimir fitxers d’aplicacions, com ara llibres d’àudio, que ocupen molt d’espai a l’iPhone.

Un cop deixeu més espai al vostre iPhone, comproveu les aplicacions per a iPhone que us esperen o proveu de reinstal·lar-les.

Solució de problemes de programari

El programari és el codi que indica al vostre iPhone què heu de fer i quan ho heu de fer. Malauradament, el programari no sempre funciona correctament. En aquest cas, podria ser el motiu pel qual les aplicacions de l'iPhone es quedaven atrapades mentre esperaven baixar actualitzacions.

Reinicieu l'iPhone

Una manera senzilla d’ajudar a corregir un problema de programari a l’iPhone és reiniciar el telèfon. Us sorprendrà la freqüència amb què aquest senzill pas us ajuda.

Per reiniciar l'iPhone, manteniu premut el botó botó d'encendre . A la part superior dreta de l’iPhone. Manteniu-lo premut uns segons fins que canviï la pantalla. A continuació, feu lliscar el dit per la part que diu llisqueu fins a apagar-lo . Quan l’iPhone estigui apagat, compteu fins a 10 i torneu a prémer el botó d’engegada per reiniciar-lo.

Proveu un restabliment complet

Si un simple reinici no ajuda, proveu un restabliment complet. Per fer-ho, manteniu premut el botó botó d'encendre i la Botó d'inici cap avall al mateix temps. Quan la pantalla canviï, deixeu anar els dos botons.

Fer un restabliment complet en un iPhone 7 i 7 Plus és una mica diferent perquè Apple es va desplaçar a un botó d'inici no físic. Al cap i a la fi, el botó Inici de l’iPhone 7 i 7 Plus no funciona gens si no està activat.

Per restablir completament un iPhone 7 o 7 Plus, manteniu premuts el botó de baixar el volum i el botó d’engegada fins que aparegui el logotip d’Apple a la pantalla i, a continuació, deixeu anar tots dos botons. Independentment del model que tingueu, l'iPhone es reiniciarà un cop hàgiu deixat els dos botons.

Restableix la configuració de l'iPhone

Si reiniciar l'iPhone i fer un restabliment complet no ajuda, podeu provar de restablir la configuració de l'iPhone. Això fa que la configuració del vostre programari es tornés a la forma en què teniu quan teníeu l’iPhone (o l’última versió del sistema operatiu del vostre iPhone).

Per fer-ho, aneu a Configuració → General → Restableix. Trieu Restableix tots els paràmetres i seguiu les instruccions de la pantalla.

pantalla negra de l'iPhone 7 però encès

Còpia de seguretat i restaurar

Si cap d'aquests passos no us ajuda, podeu fer una còpia de seguretat del vostre iPhone i restaurar-lo. Hi ha algunes maneres diferents de fer-ho, però aquí, a Payette Forward, volem suggerir que es faci una restauració de DFU.

DFU significa Actualització de microprogramari per defecte. Si aneu a Genius Bar, aquest és el tipus de còpia de seguretat i restauració que farà la gent d'Apple. Però amb una mica d’ajuda, podeu fer-ho vosaltres mateixos. Assegureu-vos que teniu tot el que voleu al vostre iPhone desat i realitzat una còpia de seguretat abans de provar-ho. A continuació, visiteu el nostre article Com posar un iPhone en mode DFU, Apple Way per obtenir instruccions detallades sobre què fer.

Altres solucions per a aplicacions per a iPhone s’han quedat en espera

Si la vostra connexió és sòlida, la vostra configuració és correcta i les vostres aplicacions per a iPhone encara estan bloquejades esperant, el problema pot ser amb la pròpia aplicació o fins i tot amb l'App Store.

Podeu posar-vos en contacte amb el desenvolupador de l'aplicació amb preguntes mitjançant l'App Store. Simplement aneu al Actualitzacions i toqueu el nom de l’aplicació per a iPhone que us espera. Toqueu el botó Ressenyes i desplaceu-vos cap avall cap a Suport de l'aplicació .

Apple manté un lloc web pràctic amb estat del seu sistema . Podeu consultar aquesta pàgina per veure si el problema és a l’App Store.

Aplicacions per a iPhone: ja no s’enganxa!

Igual que molts dels problemes que poden passar amb el vostre iPhone, quan les vostres aplicacions per a iPhone estan actualitzades, teniu moltes opcions diferents per solucionar el problema. Expliqueu-nos la vostra experiència amb la desconnexió de l’iPhone a la secció de comentaris següent.