El carregador d'iPhone no us quedareu? Aquí teniu la solució.

Iphone Charger Won T StayProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Depenem dels nostres iPhones per passar el dia. Si no podeu carregar el vostre iPhone, és possible que no el pugueu utilitzar quan el necessiteu. En aquest article, us ho mostraré què cal fer si el carregador d’iPhone no es queda al port Lightning !com sortir del mode de recuperació d'iPhone

Per què un carregador d'iPhone no pot romandre allà?

Hi ha diverses raons per les quals el carregador de l’iPhone no pot romandre. És possible que el cable que proveu d’utilitzar estigui danyat o que el port de càrrega de l’iPhone estigui obstruït. És possible que utilitzeu un cable de connexió econòmic o que no estigui dissenyat per funcionar amb un iPhone.Seguiu la guia pas a pas següent per esbrinar la veritable raó per la qual el carregador d'iPhone no es quedarà. Si el vostre iPhone encara no funciona després d'haver completat aquests passos, l'ajudarem a trobar una bona reparació opció.Podeu carregar el vostre iPhone sense fils?

Tot i que no és una solució permanent, és possible que pugueu carregar l'iPhone sense fils si el carregador no es queda. Tots els iPhone, des de l'iPhone 8, inclòs l'iPhone SE 2, admeten la càrrega sense fils. Podeu obtenir un gran carregador sense fils per uns 10 dòlars a Amazon.

Comproveu el cable Lightning

És possible que tingueu dificultats per aconseguir que es trenqui un cable Lightning per connectar-vos al vostre iPhone. Si el connector Lightning està danyat d'alguna manera, és possible que no s'adapti perfectament al port Lightning.

A més, és possible que tingueu problemes si proveu de carregar el vostre iPhone amb un cable de benzinera barat. Aquests cables normalment no tenen la certificació MFi, és a dir, el fabricant no va obtenir una certificació d’Apple per crear accessoris per a l’iPhone. Comproveu sempre si hi ha Fet per a iPhone etiqueta en comprar un accessori per a iPhone.En qualsevol cas, és recomanable provar de carregar l’iPhone amb un cable Lightning diferent. Si altres cables de Lightning es mantenen connectats a l’iPhone, hi ha un problema amb el cable i no amb l’iPhone. Si no hi ha cap cable connectat a l'iPhone, passeu al següent pas.

El port de càrrega està obstruït?

És fàcil que queden restes de deixalles, escombraries i altres restes al port de càrrega del vostre iPhone. Quan això passi, és possible que el cable Lightning no pugui cabre al port de càrrega de l'iPhone.

Un port Lightning obstruït pot causar diversos problemes. El vostre iPhone pot no carregar-se , o pot arribar bloquejat en mode auriculars . Recomanem invertir en un paquet de raspalls antiestàtics i netejar el port Lightning regularment.

Aquí teniu les nostres recomanacions per netejar un port Lightning de l’iPhone de manera segura:

  1. Apagueu l'iPhone abans de netejar-lo.
  2. Agafa un raspall antiestàtic o un raspall de dents nou.
  3. Traieu qualsevol deixalla, trossos o restes del port de càrrega.
  4. No utilitzi qualsevol cosa que pugui conduir electricitat (per exemple, agulla, xinxeta) o qualsevol cosa que es pugui trencar a l'interior del port de càrrega (per exemple, escuradents, teixit).

Torneu a provar de carregar l'iPhone després de netejar-ne el port Lightning. Si el carregador de l'iPhone encara no es queda, passeu al següent pas.

Opcions de reparació d'iPhone

És possible que hi hagi un problema de maquinari amb el port Lightning de l’iPhone si el carregador no es queda. Els pins que permeten que l’energia flueixi del carregador a l’iPhone es podrien trencar. De vegades, podeu substituir el port de càrrega en lloc d’haver d’aconseguir un iPhone completament nou. Visita Lloc web d’Apple per comparar les vostres opcions d'assistència.

l'iPhone creu que els auriculars estan connectats

Endolleu-lo, endolleu-lo

Heu solucionat el problema i l'iPhone es torna a carregar. Sabreu exactament què heu de fer la propera vegada que el vostre carregador d'iPhone no s'hi quedarà. No dubteu a deixar una pregunta a continuació si necessiteu més ajuda amb el vostre iPhone.