¿Snapchat té problemes per connectar-se a l'WiFi? Aquí està la solució definitiva per a iPhones i iPads!

Snapchat Tiene Problemas Para Conectarse Al WifiProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Snapchat no funciona al teu iPhone o iPad i no saps què fer. En un moment, estaves enviant selfies del teu gat als teus amics, però ara l'aplicació no funcionar en absolut! En aquest sentit, li explicaré per què Snapchat no funciona amb WiFi i et mostraré com solucionar el problema definitivament , Ja sigui que estiguis fent servir un iPhone o iPad .Primer, assegura't que l'aplicació de snapchat estigui actualitzada

És possible que snapchat no funcioni al teu iPhone o iPad si no has descarregat l'actualització més recent de l'aplicació. Els desenvolupadors sempre estan treballant per millorar la funcionalitat de les seves aplicacions i llancen actualitzacions regularment per afegir noves funcions, corregir errors de programari i augmentar les mesures de seguretat per protegir els seus usuaris.Pel que fa triga el permís de treball després de les empremtes

Per cercar una actualització de snapchat, obre la Tenda d'aplicacions i toca la pestanya Actualitzacions a la cantonada inferior dreta de la pantalla del teu iPhone o iPad. Cerca snapchat en la llista de actualitzacions pendents i toca el botó blau actualitzar costat de l'aplicació si hi ha una actualització disponible.Què he de fer si snapchat no funciona amb el WiFi?

 1. Reinicia el teu iPhone o iPad

  El primer que ha de fer quan snapchat no funciona amb el teu WiFi és reiniciar el teu iPhone o iPad. Quan apagues el dispositiu de la manera correcta, permets que tots els programes de programari que operen iPhone o iPad s'apaguin de forma natural, el que de vegades pot solucionar un petit error de programari.

  Per apagar el dispositiu, pressiona i manten pressionat el botó de repòs / activació (Més comunament conegut com el botó d'encesa ) Fins que aparegui una icona d'encesa vermell i les paraules lliscar per apagar a la pantalla del teu iPhone o iPad. Fes lliscar la icona d'encesa vermell d'esquerra a dreta i iPhone o iPad s'apagarà.

  Espera aproximadament un minut, després torna a encendre el teu iPhone o iPad pressionant el botó de repòs / activació fins que aparegui el logotip d'Apple al centre de la pantalla del teu dispositiu.

 2. Apaga i torna a encendre el WiFi

  A l'igual que reiniciar el teu iPhone o iPad, apagar i tornar a encendre el WiFi de vegades pot solucionar un problema de programari menor que pot haver ocorregut quan vas intentar connectar el dispositiu a una xarxa WiFi.  Per desactivar el WiFi al teu iPhone o iPad, obre l'aplicació ajustaments i toca Wi-Fi . Després, toca l'interruptor a la dreta de Wi-Fi per apagar-lo. Sabràs que l'interruptor està apagat quan està gris i el control lliscant està situat a l'esquerra.

  Espera uns segons, després torna a encendre WiFi tocant l'interruptor novament. Sabràs que WiFi està novament activat quan l'interruptor a la banda de WiFi estigui verd i el control lliscant estigui ubicat a la dreta.

 3. Connecta el teu iPhone o iPad a una xarxa WiFi diferent

  Si snapchat no funciona al vostre xarxa WiFi, pots intentar connectar el teu iPhone o iPad a la xarxa d'un amic. També pots intentar connectar-te a les xarxes WiFi gratuïtes a la teva biblioteca local, Starbucks o Panera.

  Si el teu iPhone o iPad es connecta a altres xarxes, però no es connecta a la teva, pot ser degut a un problema amb el teu encaminador sense fils i no amb el teu iPhone o iPad. Intenta reiniciar el teu encaminador o posar-te en contacte amb el vostre proveïdor sense fil per obtenir assistència addicional.

 4. Oblida la xarxa WiFi i torna a connectar-te

  Quan el teu iPhone o iPad es connecta a una xarxa WiFi per primera vegada, guarda dades sobre com connectar-se a aquesta xarxa WiFi en particular. Si part d'aquest procés de connectivitat va canviar, o si un arxiu guardat es va corrompre, pot evitar que el teu iPhone o iPad es connecti a la xarxa.

  com arreglar un iPhone mort

  Nota: Abans d'oblidar una xarxa WiFi, assegura't d'haver anotat la contrasenya. Tindràs que ingressar-novament quan et tornis a connectar a la xarxa!

  Per oblidar una xarxa WiFi, comença obrint l'aplicació ajustaments i tocant Wi-Fi. Després, toca el botó d'informació a la dreta de la xarxa WiFi que vols que oblidi el teu iPhone o iPad. Finalment, toca Oblidar aquesta xarxa , després oblidar quan rebis l'alerta de confirmació.

  Per tornar a connectar-te a la xarxa que el teu iPhone o iPad acaba d'oblidar, toca la xarxa en la llista que es troba després de Tria una xarxa ... i ingressa la contrasenya, si escau.

 5. Reiniciar els paràmetres de la xarxa

  Quan restableces la configuració de xarxa en el teu iPhone o iPad, qualsevol dada guardat en la configuració de WiFi, VPN i Bluetooth del dispositiu s'esborrarà del teu dispositiu. Sovint és difícil rastrejar la font exacta de qualsevol problema de programari al teu iPhone o iPad, per la qual cosa anem a eliminar tot el que pugui estar relacionat amb el problema.

  actualitza la configuració de l'operador iphone a & t

  Nota: Abans de restablir la configuració de xarxa en el teu iPhone o iPad, assegura't d'haver anotat les contrasenyes de les teves xarxes WiFi perquè hauràs de tornar a ingressar-una vegada que es completi el restabliment.

  Per restablir la configuració de xarxa, obre l'aplicació ajustaments i pressiona General> Restablir> Restablir ajustos de xarxa . Després, ingressa la contrasenya i confirma el restabliment quan vegis l'alerta de confirmació a la pantalla del teu iPhone o iPad. El restabliment començarà i el dispositiu es reiniciarà una vegada que estigui complet.

 6. Desinstal lar i reinstal snapchat

  Si has arribat fins aquí, però snapchat encara no funciona al teu iPhone o iPad, el problema pot estar en l'aplicació en si, no en la connexió del teu dispositiu a WiFi. Per corregir un possible error de programari dins de l'aplicació, intenta desinstal lar i reinstal l'aplicació.

  Per desinstal·lar snapchat al teu iPhone o iPad, manten pressionat suaument la icona de l'aplicació fins que el teu dispositiu vibri breument i les teves aplicacions comencin a moure. Per desinstal·lar snapchat, pressiona la petita 'X' a la cantonada superior esquerra de la icona de l'aplicació i toca eliminar quan se't demani confirmació. No et preocupis: el teu compte de snapchat no s'eliminarà si desinstal·leu l'aplicació del teu iPhone o iPad.

  Per reinstal·lar snapchat, obre l'App Store, pressiona la pestanya Cerca a la part inferior de la pantalla i escriu 'snapchat' al quadre de cerca. A la dreta de snapchat, toca obtenir i després instal·lar , O toca la icona del núvol amb una fletxa blava que apunta cap avall per reinstal·lar l'aplicació.

 7. Comprova si els servidors de snapchat estan inactius

  Si res ha funcionat fins ara, és possible que vulguis comprovar si snapchat no funciona per a altres usuaris d'iPhone i iPad. De vegades, les aplicacions experimenten falles importants, els servidors cauen o els desenvolupadors realitzen tasques de manteniment de rutina, la qual cosa pot limitar la capacitat d'usar snapchat al teu iPhone o iPad.

  Per verificar si altres persones estan experimentant el mateix problema, busca a Google ' Snapchat està caigut 'I revisa els diversos llocs web d'informes d'usuaris per problemes comuns. Si snapchat no funciona en WiFi per a molts altres usuaris, és possible que hagis de ser pacient fins que l'equip de suport pugui resoldre el problema.

Celebració amb selfies: snapchat està arreglat!

Has corregit amb èxit snapchat al teu iPhone o iPad i pots començar a enviar selfies als teus amics una vegada més. Tot i que no hi ha un compte de snapchat de Payette Forward, esperem que comparteixis aquest article en altres plataformes de xarxes socials perquè els teus amics i familiars puguin saber què fer quan snapchat no funciona amb WiFi. Gràcies per llegir, i recorda sempre Payette Forward.