El meu iPhone ha mort! Aquí teniu la veritable solució.

My Iphone Is Dead Here S Real Fix

Teniu un iPhone mort i no sabeu què fer. Ni tan sols es carregarà quan el connecteu a una font d’energia. En aquest article, ho faré expliqueu per què el vostre iPhone ha mort i mostreu-vos com solucionar definitivament el problema .

Per què ha mort el meu iPhone?

Hi ha algunes raons possibles per les quals el vostre iPhone ha mort:  1. S'ha esgotat la bateria i s'ha de carregar.
  2. El programari s'ha estavellat, cosa que fa que la pantalla sigui negra i no respongui.
  3. El vostre iPhone té un problema de maquinari, com ara una bateria antiga i defectuosa.

En aquest moment, no podem estar totalment segurs del responsable del vostre iPhone mort. Tanmateix, estaria disposat a apostar que el programari del vostre iPhone s’ha estavellat o que teniu problemes de maquinari derivats de danys causats per l’aigua. Els passos següents us ajudaran a diagnosticar i solucionar el veritable motiu pel qual el vostre iPhone ha mort.Carregueu el vostre iPhone

Probablement ja ho heu provat, però connecteu l’iPhone a un carregador mitjançant un cable Lightning. Us recomano provar més d'un carregador i cable, per si es trenquen i causen el problema.Quan l'iPhone, el carregador i el cable Lightning funcionin normalment, apareixerà a la pantalla una icona de bateria baixa o el logotip d'Apple. Si la pantalla de l'iPhone encara és completament negra després d'endollar-la a un carregador, passeu al següent pas.

Restableix el teu iPhone

Moltes vegades, el vostre iPhone apareix mort perquè el seu programari s'ha bloquejat i ha fet que la pantalla sigui completament negra. Un restabliment complet obligarà l’iPhone a apagar-se i tornar-se a engegar bruscament, cosa que normalment solucionarà la visualització d’un iPhone negre o congelat.La manera de restablir el vostre iPhone varia segons el model que tingueu:

  • iPhone SE o versions anteriors : Premeu simultàniament el botó d'engegada i el botó d'inici. Deixeu anar tots dos botons quan aparegui el logotip d'Apple a la pantalla. El vostre iPhone es tornarà a engegar poc després.
  • iPhone juliol : Manteniu premuts el botó de baixar el volum i el botó d’engegada alhora fins que aparegui el logotip d’Apple a la pantalla.
  • iPhone 8 o versions posteriors : Premeu i deixeu anar el botó per augmentar el volum i, a continuació, premeu i deixeu anar el botó per baixar el volum i, a continuació, manteniu premut el botó lateral. Deixeu anar el botó lateral quan aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

Si el restabliment complet va reactivar el vostre iPhone mort, mai no va ser realment mort. El programari de l'iPhone es va bloquejar i va convertir la pantalla en negre.

Tot i que el vostre iPhone torna a funcionar amb normalitat, encara no hem solucionat la causa arrel del problema. Encara hi ha un problema de programari subjacent que va fer que el vostre iPhone aparegui mort en primer lloc. Seguiu els dos passos següents per solucionar problemes d'aquest article per solucionar el problema de programari de l'iPhone.

Si un restabliment dur no solucionava el vostre iPhone ...

Encara no podem descartar la possibilitat que es produeixi un problema de programari, fins i tot si un restabliment complet no ha solucionat el vostre iPhone. Els dos passos següents d’aquest article us ajudaran a fer una còpia de seguretat del vostre iPhone i posar-lo al mode DFU.

Feu una còpia de seguretat del vostre iPhone

Voleu desar una còpia de seguretat el més aviat possible si el restabliment complet ha solucionat l’iPhone mort. Si hi ha un problema de programari més important que causa problemes al vostre iPhone, aquesta pot ser la vostra última oportunitat de fer-ne una còpia de seguretat.

Fins i tot si un restabliment complet no ha solucionat l’iPhone, és possible que pugueu fer una còpia de seguretat mitjançant iTunes.

En primer lloc, connecteu l’iPhone a un ordinador amb iTunes. Obriu iTunes i feu clic a la icona de l'iPhone a prop de l'extrem superior esquerre de l'aplicació. Feu clic al cercle que hi ha al costat Aquest ordinador i, a continuació, feu clic a Feu una còpia de seguretat ara .

Si el vostre iPhone no apareix a iTunes, no podreu fer-ne una còpia de seguretat ni posar-lo en mode DFU. Aneu a la secció de reparacions d’aquest article per saber quins són els passos següents.

Poseu el vostre iPhone en mode DFU

En posar l’iPhone en mode DFU i restaurar-lo, s’esborra i es torna a carregar tot el seu codi. La restauració de DFU és el tipus més profund de restauració d’iPhone i és l’últim pas que podeu fer per descartar completament un problema de programari. Consulteu la nostra guia pas a pas per aprendre com posar el vostre iPhone en mode DFU !

Opcions de reparació d'iPhone

Si el vostre iPhone encara està mort, és hora de començar a explorar les vostres opcions de reparació. Moltes vegades, els danys causats per l’aigua et poden deixar amb un iPhone mort. Tot i que és menys probable, és possible que la bateria del vostre iPhone estigui danyada o estigui completament esgotada.

La meva primera recomanació seria fer-ho configureu una cita a l'Apple Store , especialment si el vostre iPhone està cobert per AppleCare +. Apple també té un servei d’enviament de correu electrònic excel·lent si no viviu a prop d’una Apple Store.

També us recomanem Pols , una empresa de reparació a demanda que pot substituir les bateries i, de vegades, solucionar els danys causats per l’aigua.

on és la meva botiga d'aplicacions

El vostre iPhone està viu i bé!

Heu recuperat l’iPhone mort i torna a funcionar amb normalitat. A continuació, l'iPhone ha mort, sabreu com solucionar el problema. Deixeu qualsevol altra pregunta que tingueu a la secció de comentaris a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.